Ugrás tartalomhoz

Új MAGUS, új logó, új reneszánsz, új...Villámhírek - 2013.05.24.Egy Rogue Trader mesélő naplója - 4Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2

Hogyan meséljünk háborút?

• Nem írhatsz ebbe a témába
245 hozzászólás érkezett eddig

# 232979
_Dwyn (NPC/NJK)

• Látogató
Mennyire illeszthető a D&D3-hoz?

# 232978
_Dwyn (NPC/NJK)

• Látogató
Régen, amikor még "First Edition"-nek hívták az AD&D-t játszottam Battle Systemet, amit a TSR adott ki az RPG-hez. Nem volt rossz a rendszer, de iszonyú lassú volt. A legfőbb probléma az volt, hogy a rendszer megengedte, hogy a hősök önállóan is harcolhassanak és ha elég erősek voltak (már pedig miért ne lettek volna?) Másik érdekes furcsaság az volt, hogy nem lehetett minden varázslatot alkalmazni, pl limited wish. A morál dőntő szerepet játszott a harc során, de a kidolgozottsága eléggé kezdetleges volt.

Az is érdekelne, hogy ki hogy játsza a nagyobb csapatban /200fő/lévő karakterek szerepét egy játék során, mondjuk egy várostromnál, ahol nem csak ők harcolnak.

Dwyn

# 232974
Mordred

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 134 Hozzászólás
Az első bekezdés írásakor még nem voltam ébren, bocs, de azért látom, lejött az értelme :buszke:
Szóval ez a játék a Pendragon, ha két héttel korábban kérdezed, elvittem volna a találkozóra... Hááát, a Silverland-ban pl. szokott lenni, nem vágják le a fejed, ha csak áttanulmányozod...

# 232970
_Dwyn (NPC/NJK)

• Látogató
Szia!

Melyik játék is ez? Bővebbet ha tudsz!!! :buszke:
Van neked esetleg ilyen táblázatod?

Dwyn

# 232968
Mordred

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 134 Hozzászólás
Hááát, "elimprózni" szerintem nem jó 5let, másrészt meg a játékosok ha még nem világrengető hősök, szerintem hason lóan neéz pl. egy nagy csata jó lemesélése.
Mindkettőhöz tudom ajánlani a Pendragon RPG Savage Mountains kiegészítőjét, abban a karakterek egy kisebb sereget vezetnek egy háborúban, a P-ban meg általában is nagyon jól ki vannak dolgozva a csaták, óránként megadva a módosítókat (a "golbális helyzet" meg a karakterek elhelyezkedése alapján), a lehetséges encounterekkel, a fontosabb egyéb történésekkel, mint pl. melyik vezér hal meg, kik hajtanak végre valami nagyon hősiest, stb.

# 232904
_Dwyn (NPC/NJK)

• Látogató
Sziasztok!

Van elképzelésem a dologról, de szeretnék olyan ötleteket meríteni ami nekem még új lehet!
D@D3
Várom hozzászólásotokat

Hali!

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett