Mennyire illeszthető a D&D3-hoz?

# 232979
_Dwyn (NPC/NJK)
Kelt 2003.03.09, 09:38
_Dwyn (NPC/NJK)
# 232978
_Dwyn (NPC/NJK)
Kelt 2003.03.09, 09:37
_Dwyn (NPC/NJK)
Régen, amikor még "First Edition"-nek hívták az AD&D-t játszottam Battle Systemet, amit a TSR adott ki az RPG-hez. Nem volt rossz a rendszer, de iszonyú lassú volt. A legfőbb probléma az volt, hogy a rendszer megengedte, hogy a hősök önállóan is harcolhassanak és ha elég erősek voltak (már pedig miért ne lettek volna?) Másik érdekes furcsaság az volt, hogy nem lehetett minden varázslatot alkalmazni, pl limited wish. A morál dőntő szerepet játszott a harc során, de a kidolgozottsága eléggé kezdetleges volt.
Az is érdekelne, hogy ki hogy játsza a nagyobb csapatban /200fő/lévő karakterek szerepét egy játék során, mondjuk egy várostromnál, ahol nem csak ők harcolnak.
Dwyn
Az is érdekelne, hogy ki hogy játsza a nagyobb csapatban /200fő/lévő karakterek szerepét egy játék során, mondjuk egy várostromnál, ahol nem csak ők harcolnak.
Dwyn
# 232974
Kelt 2003.03.09, 09:24
Az első bekezdés írásakor még nem voltam ébren, bocs, de azért látom, lejött az értelme 
Szóval ez a játék a Pendragon, ha két héttel korábban kérdezed, elvittem volna a találkozóra... Hááát, a Silverland-ban pl. szokott lenni, nem vágják le a fejed, ha csak áttanulmányozod...
Szóval ez a játék a Pendragon, ha két héttel korábban kérdezed, elvittem volna a találkozóra... Hááát, a Silverland-ban pl. szokott lenni, nem vágják le a fejed, ha csak áttanulmányozod...
# 232970
_Dwyn (NPC/NJK)
Kelt 2003.03.09, 09:09
_Dwyn (NPC/NJK)
Szia!
Melyik játék is ez? Bővebbet ha tudsz!!!
Van neked esetleg ilyen táblázatod?
Dwyn
Melyik játék is ez? Bővebbet ha tudsz!!!
Van neked esetleg ilyen táblázatod?
Dwyn
# 232968
Kelt 2003.03.09, 09:05
Hááát, "elimprózni" szerintem nem jó 5let, másrészt meg a játékosok ha még nem világrengető hősök, szerintem hason lóan neéz pl. egy nagy csata jó lemesélése.
Mindkettőhöz tudom ajánlani a Pendragon RPG Savage Mountains kiegészítőjét, abban a karakterek egy kisebb sereget vezetnek egy háborúban, a P-ban meg általában is nagyon jól ki vannak dolgozva a csaták, óránként megadva a módosítókat (a "golbális helyzet" meg a karakterek elhelyezkedése alapján), a lehetséges encounterekkel, a fontosabb egyéb történésekkel, mint pl. melyik vezér hal meg, kik hajtanak végre valami nagyon hősiest, stb.
Mindkettőhöz tudom ajánlani a Pendragon RPG Savage Mountains kiegészítőjét, abban a karakterek egy kisebb sereget vezetnek egy háborúban, a P-ban meg általában is nagyon jól ki vannak dolgozva a csaták, óránként megadva a módosítókat (a "golbális helyzet" meg a karakterek elhelyezkedése alapján), a lehetséges encounterekkel, a fontosabb egyéb történésekkel, mint pl. melyik vezér hal meg, kik hajtanak végre valami nagyon hősiest, stb.
# 232904
_Dwyn (NPC/NJK)
Kelt 2003.03.08, 23:49
_Dwyn (NPC/NJK)
Sziasztok!
Van elképzelésem a dologról, de szeretnék olyan ötleteket meríteni ami nekem még új lehet!
D@D3
Várom hozzászólásotokat
Hali!
Van elképzelésem a dologról, de szeretnék olyan ötleteket meríteni ami nekem még új lehet!
D@D3
Várom hozzászólásotokat
Hali!
1 felhasználó olvassa épp ezen témát
0 tag, 1 látogató, 0 rejtett

TW

Oldal tetejére