Javier Botet, Mama movement test
Oké.

# 2011727
Kelt 2013.04.29, 12:04
# 2000085
Kelt 2013.02.19, 20:45
Off: Sőt, még videó játék is készült belőle
# 1997635
Kelt 2013.02.07, 21:46
original_trixi írta 2013.02.05, 22:10 -n:
A Drag Me to Hell nekem nem jött be olyan nagyon, valahogy nem tudtam eldönteni, hogy ez most egy rossz horror film, vagy pedig direkt csinálják. De mindenki más pozitívan nyilatkozik róla, szóval valószínűleg megint bennem van a hiba.
Raiminek ilyen a stílusa, elég egyedi. Ha engedik alkotni (horroban jellemzően igen, Pókemberben nem) akkor magától ilyen gagyi vígjáték - gagyi horror keverék az eredmény. Nem mindenki vevő rá, de a Drag me to Hell volt számomra az utóbbi idők egyik legszórakoztatóbb filmje.
Amúgy van Evil Dead/Army of DArkness szerepjáték
http://www.edenstudios.net/EDN6300.html
Módosította galu22: 2013.02.07, 21:49
# 1997134
Kelt 2013.02.05, 22:10
galu22 írta 2013.02.05, 07:49 -n:
Ez nagyon fura. Számomra az Evil Dead egy mestermű, ami mellesleg egy ember, Sam Raimi érdeme.
Eddig még senki nem akarta/tudta utánozni azt, ahogy az a fickó keveri a hülye poénokat a rémisztgetéssel.
A másik meg az, hogy Evil Dead nincs Ash nélkül, nem is értem ezt a remake-et.
Ha nem láttad, akkor a Drag me to hell c. filmjét érdemes megnézni. A történet sablonos ugyan, de nagyon jókat lehet rajta nevetni
Eddig még senki nem akarta/tudta utánozni azt, ahogy az a fickó keveri a hülye poénokat a rémisztgetéssel.
Ha nem láttad, akkor a Drag me to hell c. filmjét érdemes megnézni. A történet sablonos ugyan, de nagyon jókat lehet rajta nevetni
A trailer alapján a David nevű srác kb. ugyanazt csinálja, mint Ash, szóval szerintem ő lesz a megfelelője. De megértem, hogy így érzel, mivel úgy látom gyengéd szálak fűznek a filmhez
A Drag Me to Hell nekem nem jött be olyan nagyon, valahogy nem tudtam eldönteni, hogy ez most egy rossz horror film, vagy pedig direkt csinálják. De mindenki más pozitívan nyilatkozik róla, szóval valószínűleg megint bennem van a hiba.
# 1996911
Kelt 2013.02.05, 07:49
original_trixi írta 2013.01.25, 11:41 -n:
Mi a véleményetek erről? Ez a "felnőtt" trailer, szóval elég véres. Én még nem láttam az eredeti Evil Dead-et, szóval nem tudom hozzá hasonlítani.
Ez nagyon fura. Számomra az Evil Dead egy mestermű, ami mellesleg egy ember, Sam Raimi érdeme.
# 1995157
Kelt 2013.01.28, 13:18
Nna, megnéztem az Evil Dead 1-et, 2-t és az Army of Darkness-t csak elkezdtem. Az első rész nem volt rossz, a béna effektek helyére odaképzeltem, amit szerettek volna elérni
Azt mondjuk nem értettem, hogy Ash mért nem lett megszállott. De persze nyilván kell egy főszereplő. Az is fura volt, hogy elvileg ezek a filmek ugyanott folytatódnak, ahol az előző befejeződött, de a második rész elején tökre más végződést adnak az első filmnek, ugyanúgy a 2-3 esetében is, szegény Lindát meg minden részben más nő játsza 
Tudom, hogy a második és harmadik már viccesnek van szánva, de nekem nem volt szórakoztató.
Tudom, hogy a második és harmadik már viccesnek van szánva, de nekem nem volt szórakoztató.
# 1994866
Kelt 2013.01.27, 11:36
Ami bennem elenken eleg megmaradt, az az Evil Dead, es a 2. resze, az Army of Darkness, mivel mindketto eleg komolytalanra vette a figurat, es marha jokat nevettem Ash hulyesegein. Nekem ez mindig horrorparodiakent marad meg, foleg az AoD. Az Evil Dead 1. komolykodos verzioja full felejtos maradt szamomra.
# 1994562
Kelt 2013.01.25, 13:36
original_trixi írta 2013.01.25, 11:41 -n:
Mi a véleményetek erről? Ez a "felnőtt" trailer, szóval elég véres. Én még nem láttam az eredeti Evil Dead-et, szóval nem tudom hozzá hasonlítani.
Gyorsan nézd meg az eredetit!
Tuti, hogy nem fogom kihagyni.
# 1994543
Kelt 2013.01.25, 11:41
# 1991993
Kelt 2013.01.13, 18:05
The Possession
Valószínűleg hallottatok már erről a filmről. Gyakorlatilag egy újabb ördögűzős thriller, csak most a zsidó mitológiára alapoznak. És természetesen igaz történeten alapul. Az inspiráció konkrétan egy borosdoboz, amit még évekkel ezelőtt árultak az e-bayen azt állítva, hogy egy "dibbuk" van belézárva – ebben a cikkben leírja az aukciót indító pasas az egész sztorit, ha érdekel valakit (személy szerint én nem hiszem el a démonos dolgot, de érdekes történet). A filmben ezt a dobozt veszik meg egy kiárusításon, aztán a kislány kinyitja, mert nem tud héberül és nem tudja elolvasni a rávésett figyelmeztető szövegeket
Hogy mi a véleményem róla? Voltak benne hülyeségek, de nem volt rossz. Szerintem egyáltalán nem olyan borzalmas, mint ahogy sokan mondják, szórakoztatónak legalábbis szórakoztató volt. A látvány is elég jó, olyan európaias, meg a főszereplő kislány nagyot alakít. Mikor pedig a dobozból jönnek a suttogós hangok, akkor a hideg futkos a hátamon. Amúgy a dibbuk ha megszólal, akkor lengyelül beszél, szóval ha valaki tud lengyelül, érteni fogja
Valószínűleg ártott a filmnek, hogy lájtosították, hogy megkapja a PG-13 besorolást. Nekem egyszernézősnek tökéletes volt.
Valószínűleg hallottatok már erről a filmről. Gyakorlatilag egy újabb ördögűzős thriller, csak most a zsidó mitológiára alapoznak. És természetesen igaz történeten alapul. Az inspiráció konkrétan egy borosdoboz, amit még évekkel ezelőtt árultak az e-bayen azt állítva, hogy egy "dibbuk" van belézárva – ebben a cikkben leírja az aukciót indító pasas az egész sztorit, ha érdekel valakit (személy szerint én nem hiszem el a démonos dolgot, de érdekes történet). A filmben ezt a dobozt veszik meg egy kiárusításon, aztán a kislány kinyitja, mert nem tud héberül és nem tudja elolvasni a rávésett figyelmeztető szövegeket
# 1982488
Kelt 2012.11.15, 13:20
# 1982487
Kelt 2012.11.15, 13:15
Mozikban az uj Silent Hill!
# 1982061
Kelt 2012.11.12, 23:58
Üdv!
Ez akár még jó is lehet:
Ez akár még jó is lehet:
# 1979055
Kelt 2012.10.26, 09:24
Parajelenségek 4 kritika: http://cinema-art.hu/2012/10/26/paranormal-activity-4-filmkritika/
# 1978862
Kelt 2012.10.25, 09:55
Nekem tetszik.
# 1978851
Kelt 2012.10.25, 09:15
Ez de sz*r...
Arcana írta 2012.10.25, 08:17 -n:
Nem tudom, hogy feltétlen szükség van e erre a remakere, de tavasszal mindenesetre már itt lesz az új Evil Dead: http://aeonflux.blog.hu/2012/10/24/trailer_evil_dead_115?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_10_25&utm_campaign=index
Szerencsére a láncfűrészt nem hagyták ki!
# 1978834
Kelt 2012.10.25, 08:17
Nem tudom, hogy feltétlen szükség van e erre a remakere, de tavasszal mindenesetre már itt lesz az új Evil Dead: http://aeonflux.blog.hu/2012/10/24/trailer_evil_dead_115?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_10_25&utm_campaign=index
# 1978115
Kelt 2012.10.20, 13:11
A kézikamerás stílus, mint olyan abszolút nem begyere. Ha meg már horror, akkor én erre vagyok rápörögve. Sajna még várni kell rá.
# 1977950
Kelt 2012.10.19, 10:18
Megnéztem a sokat fikázott Chernobyl Diaries-t
Szerintem nem volt rossz. Elismerem, hogy nem a legbriliánsabb horror film, de élvezhető volt. A szereplők természetesen folyamatosan (eleinte legalábbis) bután viselkednek – pl. sosem bírják ki, hogy ne keressék meg a titokzatos hang forrását. De hát valahogy meg kellett teremteni a reménytelen helyzetet. Amúgy a trailer alapján úgy tűnhet, de valójában nem kézi kamerás.
Az atmoszféra nagyon jó, mert a környezet borzasztó lehangoló. Nem hiszem, hogy Pripjatyban forgatták, de tök hihető volt.
Szóval ha alacsony elvárásokkal ülsz neki, akkor jól fogsz szórakozni.
Csak azt nem tudom, mikor jön már egy horror, amiről elmondhatom, hogy a magas elvárásaimnak is megfelelt!
Szerintem nem volt rossz. Elismerem, hogy nem a legbriliánsabb horror film, de élvezhető volt. A szereplők természetesen folyamatosan (eleinte legalábbis) bután viselkednek – pl. sosem bírják ki, hogy ne keressék meg a titokzatos hang forrását. De hát valahogy meg kellett teremteni a reménytelen helyzetet. Amúgy a trailer alapján úgy tűnhet, de valójában nem kézi kamerás.
Az atmoszféra nagyon jó, mert a környezet borzasztó lehangoló. Nem hiszem, hogy Pripjatyban forgatták, de tök hihető volt.
Szóval ha alacsony elvárásokkal ülsz neki, akkor jól fogsz szórakozni.
Csak azt nem tudom, mikor jön már egy horror, amiről elmondhatom, hogy a magas elvárásaimnak is megfelelt!
# 1976790
Kelt 2012.10.13, 12:17
V/H/S
Talán már hallottatok róla, kézi kamerás horror, ami elvileg az egyik legfélelmetesebb film mostanság. A fő történetszál abból áll, hogy valaki felbérel egy csapat bűnözőt, hogy lopjon el egy videokazettát egy házból. Találnak egy csomó kazettát, ezért úgy döntenek, hogy elviszik mindet. Eközben a csoport egyik tagja unalmában elkezd videózni. A többi kisfilm, amit látunk nincs kapcsolatban sem egymással, sem a fő szállal. Ezeket egyébként egymástól függetlenül különböző rendezők készítették, ez látszik is a stíluson és a színvonalon.
Úgy promózták, hogy többen rosszul lettek tőle a moziban. Na szerintem nem a rettegéstől, hanem attól, hogy soha nem volt egy percre sem stabilan a kamera, sokszor nem is tudtam beazonosítani, hogy mit látok, egy csomó villódzás is van benne, ami nekem nagyon kellemetlen. Szóval aki érzékeny az ilyesmire, annak alapból nem ajánlom.
Öt kisfilm szerepel benne, amiknek a színvonala szerintem eléggé hullámzó. A legjobban nekem az első és az utolsó kettő tetszett. Leírom spoilerben a véleményemet részletesen az egyes részekről (igyekszem nem felfedni sok mindent róluk, csak az alapszituációt írom le).
Aki minőségi horrort akar, az ne nézze meg, de aki "könnyed" szórakozást, annak ajánlom.
Nocturna, erről eszembe jutott ez:
Fear(s) of The Dark – animációs film a félelemről, szintén különálló kisfilmekből. Ettől a fekete-fehértől nagyon hatásos szerintem. Némelyik felettébb lehangoló, de végülis most ez a lényeg.
Talán már hallottatok róla, kézi kamerás horror, ami elvileg az egyik legfélelmetesebb film mostanság. A fő történetszál abból áll, hogy valaki felbérel egy csapat bűnözőt, hogy lopjon el egy videokazettát egy házból. Találnak egy csomó kazettát, ezért úgy döntenek, hogy elviszik mindet. Eközben a csoport egyik tagja unalmában elkezd videózni. A többi kisfilm, amit látunk nincs kapcsolatban sem egymással, sem a fő szállal. Ezeket egyébként egymástól függetlenül különböző rendezők készítették, ez látszik is a stíluson és a színvonalon.
Úgy promózták, hogy többen rosszul lettek tőle a moziban. Na szerintem nem a rettegéstől, hanem attól, hogy soha nem volt egy percre sem stabilan a kamera, sokszor nem is tudtam beazonosítani, hogy mit látok, egy csomó villódzás is van benne, ami nekem nagyon kellemetlen. Szóval aki érzékeny az ilyesmire, annak alapból nem ajánlom.
Öt kisfilm szerepel benne, amiknek a színvonala szerintem eléggé hullámzó. A legjobban nekem az első és az utolsó kettő tetszett. Leírom spoilerben a véleményemet részletesen az egyes részekről (igyekszem nem felfedni sok mindent róluk, csak az alapszituációt írom le).
Spoiler
Nem tudom pontosan, mit gondolok erről a filmről, mert egyrészt nem a legszínvonalasabb horror, másrészt elérte a célját, mert jól szórakoztam rajta (kivéve a bizonyos gyenge láncszemet). Nem mondanám, hogy a legfélelmetesebb film, amit láttam, de voltak benne izgalmas, meg félelmetes részek. Azt hittem, hogy utána majd félni fogok a sötétben, meg rosszat fogok álmodni, de nem így lett! Egy igazán jó horrornak azért megvan az utóhatása is.Aki minőségi horrort akar, az ne nézze meg, de aki "könnyed" szórakozást, annak ajánlom.
Nocturna, erről eszembe jutott ez:
Fear(s) of The Dark – animációs film a félelemről, szintén különálló kisfilmekből. Ettől a fekete-fehértől nagyon hatásos szerintem. Némelyik felettébb lehangoló, de végülis most ez a lényeg.
1 felhasználó olvassa épp ezen témát
0 tag, 1 látogató, 0 rejtett

TW

Oldal tetejére