A Nagy Levin írta 2005.10.13, 09:25 -n:
TRx
(OFF)Szvsz két dologról írsz. Az egyik a kiadói terv ismerete. Ebben egyetértek veled. A kiadó érdeke tájékoztatni vásárlóit. Azonban azt hiszem, ezen a topikon nem érünk célt ennek feszegetésével.
(és itt Pixel J is, azt hiszem)
A másik az újjal való megismerkedés lehetősége. Azt hiszem, ennek legjobb eszköze nem az amatőr fordítások, hanem az ismertetők, cikkek írása. Ezekből a közönség tájékozódhat arról, miben tér el az új rendszer, világ, stb. a régitől, egyúttal nem gázolunk bele senki virágoskertjébe sem, és még hőn szeretett magyar szerepjátékos életünket is gyarapítjuk és tápláljuk :irónia:.
Ennek példái Gothpunk cikkei.
Minden egyéb demagógia(/OFF)
(és itt Pixel J is, azt hiszem)
A másik az újjal való megismerkedés lehetősége. Azt hiszem, ennek legjobb eszköze nem az amatőr fordítások, hanem az ismertetők, cikkek írása. Ezekből a közönség tájékozódhat arról, miben tér el az új rendszer, világ, stb. a régitől, egyúttal nem gázolunk bele senki virágoskertjébe sem, és még hőn szeretett magyar szerepjátékos életünket is gyarapítjuk és tápláljuk :irónia:.
Ennek példái Gothpunk cikkei.
Minden egyéb demagógia(/OFF)
1. Itt merült fel de szerintem sem itt fogunk elérni vele eredményt, ugyanis szerintem seholse fogunk.
2. Az újjal való megismerkedés igazából akkor lenne hatásos ha a DV mint a jogok tulajdonosa szépen lefordíttatná a demokat és ugyan úgy mint White Wolfék kitennék a netre hogy mindenki töltse le és ha akar akkor kezdjen el játszani az alapján. Aztán szépen megadott időközönként kiadná a könyveket is. Akkor szerintem senki nem állna neki annak hogy legalább részleteket vagy minimum egy egy demot lefordítson ezzel "károsítva" a DVt. Azzal hogy a házi fordítások csökkentik a vásárlóerőt nem értek egyet mert van olyan amikor házi fordítás alapján vesz az ember vmit. Például azért mert nagyon tetszik neki de képek meg tördelés meg egyebek nélkül nem olyan jó. És persze sok olyan embert is hallottam már aki azért vett meg egy könyvet mert akkor azt felteszi a polcra és akármikor leveszi olvashatja és egyáltalán értéket képvisel, míg egy PDF file esetén ezt még senkitől nem hallottam.
Üdv

TW

Oldal tetejére