Ugrás tartalomhoz

Saints Row: Modkészlet várhatóHugh Howey – A silóÚj Rogue Trader kiegészítő: Faith and CoinHoldfátyol (DnD 3.5 kalandmodul)FehérlófiaART.RPG képek2013 Free RPG DayVillámhírek - 2013.06.14.Hősök Hajnala – A Kígyó vándorútja DnD kalandmodulStar Wars Episode VII - kiszivárgott a történet?

Monty Python

• Nem írhatsz ebbe a témába
132 hozzászólás érkezett eddig

# 728176
Bill

Rendszeres fórumozó

• Inactive
  • 227 Hozzászólás

Idézet

Példának okáért pesten MediaMark
Thx! :)

# 728022
Bakou-1

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2616 Hozzászólás
Példának okáért pesten MediaMark :)

# 726907
Bill

Rendszeres fórumozó

• Inactive
  • 227 Hozzászólás
Hello!

Nem tudja véletlenül valaki, hogy lehet-e magyarországon kapni monthy python filmeket dvd-n? A válaszokat előre is köszönöm!

Bill

# 719467
Fairlight

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 243 Hozzászólás
Sztem , teljesen jó. Nyilván VHS-ről lettek bedigizve, mert a TV-ből vették fel. Az MP sorozat is a Galla kommentárjaival együtt van.

Módosította Fairlight: 2005.01.12, 14:12

# 719208
G46

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2642 Hozzászólás
Üdv!
A Waczak-szálló is? Végre egy jó hir! Na de mijen a minősége?

# 719038
Fairlight

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 243 Hozzászólás
http://pythonware.fw.hu/
Itt egy sms áráért letölthető az egész MP sorozat, TV-ripben, magyar felirattal! Fennt van a Waczak szálló összes része is egyébként.

# 690202
_Naomi K. (NPC/NJK)

• Látogató
Gyárilag régiófüggetlen. Pontosabban, regio 1-6 kódos. Amit én csinálok belőle, az meg szintén minden régiós. :dilis:

# 690148
benjoyce

Rendszeres fórumozó

• Inactive
  • 232 Hozzászólás
Az FC DVD milyen régiókódú? Mert ha egyes (ez a Good ol' US of A kódja, ugye?), akkor nincs sok teteje komoly pénzekért megvenni.

# 682318
strato

Lézengő ritter

• Fórumita
  • 4437 Hozzászólás
Nekem is megvan a videós változat, de hogy mit ne mondjak, eléggé ratyi néhol a minősége.
Engem érdekelne ez a DVD-s változat valamilyen formában...

Strato

# 680594
_Fazek (NPC/NJK)

• Látogató
Hát az megvan nekem a tévéből :aaaaa:)

# 680577
_Naomi K. (NPC/NJK)

• Látogató
Igen. És mivel dvd-s megjelenése meglehetősen valószínűtlen (még Angliában sem adták ki, pedig ha valahol, ott azért illett volna), ezért gondoltam, hogy megcsinálom. Nem is kell hozzá más, csak úgy kábé egy év... :aaaaa:

# 679877
_Fazek (NPC/NJK)

• Látogató
Ez az a MP sorozat ami volt a tévében is?

# 679833
_Naomi K. (NPC/NJK)

• Látogató
Csak ha megígéred, hogy nem fog fájni ... :lol:

Te hozod a lejátszót, én az első két lemezt (lassan a második is kész), de ki hozza a sört? :rohog:

A nevem amúgy - egyebek között - egy anagramma. És sem Naomi Campbellhez, sem Kleinhez nincs köze (utóbbit sajna nem ismerem). :lol:

# 679631
strato

Lézengő ritter

• Fórumita
  • 4437 Hozzászólás
Na, akkor megyünk szobára?
(Csak, hogy stílusos legyek, ha már a FC-ról van szó. :lol: )

Strato

U.i.: Véletlenül pont most olvasok egy könyvet Naomi Kleintől. Van összefüggés?

Módosította Strato: 2004.11.30, 13:23

# 676374
_Naomi K. (NPC/NJK)

• Látogató
Talán még annyit, még mielőtt valaki félreérti és udvarolni kezdene: csak lányok fele orientálódom... Különösen az abszurd humorban járatos lányok fele. ;)

# 676370
_Naomi K. (NPC/NJK)

• Látogató
Sajna, le kell lombozzalak. :virag: Nickem ellenére fiúból vagyok. Hogy akkor miért vettem fel mégis ezt a félrevezető nevet? Nos, ennek oka van, de ez egy hosszú történet. :nono:

Egyébként a témához még annyit, hogy van pár barátnőm, aki rajong a MP humoráért, olyan viszont sajna egy sincs, aki otthon lenne a dvd authoring-ban. ;)

# 676357
G46

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2642 Hozzászólás
Üdv!
MP és a lányok: Maoi barátnőm szereti. De az is igaz, hogyha mostanában sikerül leülnünk v.mi filmet nézni, akkor az 1-2 rész Rém rendes család. Hmm. Emlékszem, mikor középsulis voltam, a MP nagy kult sorozat volt- a fiúk körében. A lányok meg nagyon nem értették.
Hiába, szerencsés vagyok, h. ijen párom van ;)

# 676323
Zorkoczy

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1175 Hozzászólás
Helló!

Végre, látom, hogy most már azért egy-két hölgy is ír ebbe a fórumba. Ezt örömmel nyugtázom, ugyanis nekem - baráti és ismerősi környezetben - az a tapasztalatom, hogy a nőneműek sokkal kevésbé fogékonyak erre a humorra. Van egy-két lányismerősöm, akik szintén nagyon szeretik a MP-t, de a többség annyira nincs oda érte. Ti hogy vagytok ezzel?
Naomi és Lúthien: üdv, és természetesen: ;). :virag:

Z

# 676187
_Naomi K. (NPC/NJK)

• Látogató
Azért ennél már kicsit tovább jutottam. ;) Az (egyébként 14 dvd hosszú sorozatból az) első lemezzel készen vagyok, a 2. kb jövő hét végére készül el. Idén talán még a hármas is meglesz.

Egy-két hasonló munkát csináltam már, nem ez az első. :virag: Egy megszállott mániákus. :nono:

# 676174
strato

Lézengő ritter

• Fórumita
  • 4437 Hozzászólás
:nyálat csorgat:

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett