bari2213 írta 2006.07.14, 20:01 -n:
Sziasztok!
Lenne egy-két szabály kérdésem:
1. már sokszor szerepelt az átépítés és a vásárolt épületek beépítése a forumon. Azt tudom, hogy a vásárolt épületek beépítése előtt még végrehajthatok egy átépítést, de azt nem, hogy beépíthetem-e a vásárolt épületet az átépítés előtt (pl veszek 2 épületet pontos áron, és beépítem az egyiket, majd csinálok egy átépítést, és a kör végén beépítem a másik vásárolt épületet)
2. a karakterkártyák [W] jelölésére azt írja a szabály, hogy 1 értékelésig érvényesek, a karakterek részletezésénél pedig azt, hogy minden értékeléskor. Melyik a valós?
1. Nem. A megvasarolt epulet vagy epuletek beepitese az egyeb cselekedetek (vasarlas, penzelvetel, epitkezes)
utan kovetkezik. Vasarlas, vasarlasok utan vegrehajthatsz atepitest, igen - felteve, ha eddig mindig pontosan fizettel -, de a vasarolt epuletet, epuleteket csak az atepites utan epitheted be, ill. rakhatod a tartalekba. Tehat, amire a kerdesed vonatkozik, nem teheted meg, elobb van az atepites, es csak utana epitheted be mindket epuletet.
Annyi mozgastered van csupan, hogy ha tobb epuletet vettel, azokat tetszoleges sorrendben epitheted be.
2. Nem ertekeles
ig, hanem ertekeles
nel. (W, mint Wertung -> ertekeles). A kepesseguk is, amugy, olyan, hogy csak ertekeleskor szamit, a kozbeeso idoben lenyegtelen.

Tehat minden ertekelesnel.