Kéne a pontos szöveg (lehetőleg angol lapról), de eddig nem találkoztam olyan lappal, min ne lett volna rajta, hogy ha behívsz egy harmadik felet, akkor az előző segítő kikerül a menetből, vagy nem is hívhatsz újabbat.
Tehet szvsz nem lehet két jk-nál több semmiféle harcban. Semmikorsem.

# 788964
Kelt 2005.03.31, 15:54
# 788594
Kelt 2005.03.31, 10:19
Üdv!
A csábítás térdvédőjável egy csatában hány embert csábíthatok magam mellé?
Ugyebár a "szabálykönyvben" írva vagyon, hogy egy csata az max két kalandozó.
De ha én behívok egy harmadik embert, akkor mire fel utasítja vissza?
"Le van írva a szabálykönyveben, hogy csak 2 ember."
Na és? A lap szerint "n_e_m utasíthatja vissza" a segítségnyújtást. Semmire sem hivatkozhat. Kincset sem kap....
Ráadásul, ha a lap szövege ellentétben van a szabálykönyvvel, akkor a lap szövege az érvényes.
Legutóbb összejöttünk sokan, és ezt sikerült is átvinnem 3 emberig. Meggyőztem őket. Aztán mikor még tápolták a mornyit (társ, tükörkép, vén, dühös, rabokfa...a....) akkor hívtam mind a 9 embert (igen, kicsit sokan voltunk...). Erre beintettek, hogy azt már nem...
Kérdeztem: miért?
MERT ENYÉM A PAKLI....jött az elkeserítő végső érv a játék tulajától. Meg kellett hajolnom. De akkor most igazam volt?
Kerecsen
A csábítás térdvédőjável egy csatában hány embert csábíthatok magam mellé?
Ugyebár a "szabálykönyvben" írva vagyon, hogy egy csata az max két kalandozó.
De ha én behívok egy harmadik embert, akkor mire fel utasítja vissza?
"Le van írva a szabálykönyveben, hogy csak 2 ember."
Na és? A lap szerint "n_e_m utasíthatja vissza" a segítségnyújtást. Semmire sem hivatkozhat. Kincset sem kap....
Ráadásul, ha a lap szövege ellentétben van a szabálykönyvvel, akkor a lap szövege az érvényes.
Legutóbb összejöttünk sokan, és ezt sikerült is átvinnem 3 emberig. Meggyőztem őket. Aztán mikor még tápolták a mornyit (társ, tükörkép, vén, dühös, rabokfa...a....) akkor hívtam mind a 9 embert (igen, kicsit sokan voltunk...). Erre beintettek, hogy azt már nem...
Kérdeztem: miért?
MERT ENYÉM A PAKLI....jött az elkeserítő végső érv a játék tulajától. Meg kellett hajolnom. De akkor most igazam volt?
Kerecsen
# 778509
_vilagjaro (NPC/NJK)
Kelt 2005.03.18, 20:07
_vilagjaro (NPC/NJK)
Helló minenkinek
Ezúton is szeretnék szólni hogy Munchkin verseny lesz április 30-án
A nevezéssel kapcsolatos dolgokat és a címet megtaláljátok a munchkinverseny.tar.hu címet.
Gyertek
Ezúton is szeretnék szólni hogy Munchkin verseny lesz április 30-án
A nevezéssel kapcsolatos dolgokat és a címet megtaláljátok a munchkinverseny.tar.hu címet.
Gyertek
# 777624
Kelt 2005.03.17, 22:33
Üdvözlet!!!
Tudom hogy ez a játék megszentségtelenítése, de nincs egy hely ahonann le lehetne tölteni a Munchkin többi kiegészítőjét, majd kinyomtatás által játszhatóvá tenni?
MrDeath
Tudom hogy ez a játék megszentségtelenítése, de nincs egy hely ahonann le lehetne tölteni a Munchkin többi kiegészítőjét, majd kinyomtatás által játszhatóvá tenni?
MrDeath
# 714197
Kelt 2005.01.07, 08:46
"/ A játékegyensúlyt ez nem befolyásolja, mivel - bár a játékban számtalanszor hivatkoznak rá - nincs ilyen lap... /"
Bah, ez meg miféle komoly elbaltázás, itt minden a játékegyensúly ellen szól és van...
Bah, ez meg miféle komoly elbaltázás, itt minden a játékegyensúly ellen szól és van...
# 713940
Kelt 2005.01.06, 20:43
Igen, 5 főnél már eléggé belassul a játék, ezt én is tapasztaltam. 3-nál viszont teljesen jó volt. Nem érdemes rászállni egy valakire, mert azzal a másik malmára hajta a vizet az embert. Szal nálunk hármasban is ütött mindenki-mindenkit
# 713865
Kelt 2005.01.06, 19:30
Üdv!
Véleményem szerint a 4 fő az ideális. 5-6 főnél már túlságosan lassú, nem pörögnek annyira az események, 3 főnél pedig nem lehet túl sok féle variációt véghezvinni. (Pl.: 3 főnél ha 1 csatában kiszúrsz a másik 2-vel, a játék végéig téged fognak támadni, de 4 főnél ezt már nem tehetik meg. Ha értitek, mire gondolok...)
Hastur
Véleményem szerint a 4 fő az ideális. 5-6 főnél már túlságosan lassú, nem pörögnek annyira az események, 3 főnél pedig nem lehet túl sok féle variációt véghezvinni. (Pl.: 3 főnél ha 1 csatában kiszúrsz a másik 2-vel, a játék végéig téged fognak támadni, de 4 főnél ezt már nem tehetik meg. Ha értitek, mire gondolok...)
Hastur
# 709809
Kelt 2005.01.03, 14:25
Mi elég sokat játszottunk vele kettesben, szerintem nagyon jó móka így is. Igazából attól féltem, hogy ha az egyik játékos nagyon megindul, akkor a másiknak már nem sok esélye van, de inkább nagyon szoros partik voltak, úgyhogy sztem érdemes kipróbálni két játékossal. Persze egyetértek az előttem szólóval, minél többen, annál jobb.
# 709615
Kelt 2005.01.03, 11:07
Aloha
Winnie : Ha jól emlékszem ketten nem lehet játszani minyima a három. Az én tapasztalatom az , hogy minnél többen voltunk annál jobb volt a hangulat és az elfogyasztott
-el arányban állt a sok poén. Ez egy abszolúte fungame 13óra szerepjáték után igazán üdítő tud lenni.
Szotyi
Winnie : Ha jól emlékszem ketten nem lehet játszani minyima a három. Az én tapasztalatom az , hogy minnél többen voltunk annál jobb volt a hangulat és az elfogyasztott
Szotyi
# 708038
Kelt 2004.12.31, 20:52
valaki osztályozná az élvezeti faktorküléönbséget kettő, illetve több játékos esetén? mennyivel kisebb élmény ketten játszani?
# 706108
Kelt 2004.12.29, 13:48
Igaz meg csak egyszer jatszottam vele de nekem nagyon bejott...sokat nevetunk. A baratnom miatt egyszer "meghaltam". Pedig O "nem is akarta, csak egy kis atkot" 
Nem baj en meg a 18-as szornyet amit maga ellen jaszot ki beduplaztam.
Szo szo...aki nem jatszott meg feltetlen probalja ki...
Hatbadofos az teny..de a rajzok es szovegek miatt megsem veszi komolyan az ember...inkabb sokat nevet
Off
Egy Alhambra parti alatt mar voltam sokkal "mergesebb"
egy jatekos tarsamra.
On
Nem baj en meg a 18-as szornyet amit maga ellen jaszot ki beduplaztam.
Szo szo...aki nem jatszott meg feltetlen probalja ki...
Hatbadofos az teny..de a rajzok es szovegek miatt megsem veszi komolyan az ember...inkabb sokat nevet
Off
Egy Alhambra parti alatt mar voltam sokkal "mergesebb"
On
# 706093
Kelt 2004.12.29, 13:31
Bár én nem vagyok nagy Munchkin rajongó engedélyt kérek szólni! Főleg az említet haver hádbadöfős, gonoszkodós része miatt (szerintem) nem a kedvencem ez az agyament kártyajáték, de azért legalább egy-két partit mindenkinek bátran ajánlok; legyen az sima, Fu vagy Bites változat!
Szerintem az alap változat a legjobb! Szerintem!
U.i.: Nem pályázom az ötven hozzászólásra, ellenben lehet róla szó, hogy elkészítsem az "Átok Eltávolítása" kártyát!
# 703189
Kelt 2004.12.25, 16:46
Egy kalandozó csapat, ahol nincs mesélő, és mindenki vérpistike. Egy kártyajáték, ahol a tolvaj téged szúr hátba, és külön lap létezik a csalásra. Nem tudod, miről van szó? Akkor ha jót akarsz magadnak, olvasd el ezt: http://www.rpg.hu/iras/mutat.php?id=2942 . Az igazi tápos Munchkineknek pedig nyitva áll ez a fórum, hogy megoszthassák legizgalmasabb kalandjaikat, legemlékezetesebb csatáikat. Természetesen ha a Munckin-pólóért bónuszt kapsz, ez a fórum miért lenne kivétel? Aki elérte az 50 hozzászólást ebben a témában - hivatkozva a fórumra - bármilyen maradandó átok húzása után azonnal húzhat még egy lapot. Amennyiben ez a lap épp az Átok Eltávolítása, az átok semmisnek tekintendő. Más esetben a húzott lapot a pakli aljára kell tenni.
-------------------------------------------------------------
/ A játékegyensúlyt ez nem befolyásolja, mivel - bár a játékban számtalanszor hivatkoznak rá - nincs ilyen lap... /
-------------------------------------------------------------
/ A játékegyensúlyt ez nem befolyásolja, mivel - bár a játékban számtalanszor hivatkoznak rá - nincs ilyen lap... /
1 felhasználó olvassa épp ezen témát
0 tag, 1 látogató, 0 rejtett

TW

Oldal tetejére