Ugrás tartalomhoz

Villámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáronVillámhírek - 2013.05.10.Év végén érkezik a Wolfenstein: The New OrderTársasjátékos hírek – 2013 májusÉv végén új George R. R. Martin könyv érkezik

Sorozatok

• Nem írhatsz ebbe a témába
1244 hozzászólás érkezett eddig

# 2014603
Aleister

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3957 Hozzászólás
Csak szerintem lett nagyon harmatos a Supernatural s08? Az utolsó 2 epizód kifejezetten jellegtelenre sikeredett szvsz.

# 2012259
original_trixi

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2378 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaKrezga írta 2013.05.02, 10:36 -n:

Jajj, de messze van még október
Hát igen. Annak ellenére, hogy a második évadot a vége felé meguntam, ezt nagyon várom. Mivel teljesen új sztori lesz, optimista vagyok. És imádom a boszorkányokat!

# 2012222
Krezga

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 935 Hozzászólás
Jajj, de messze van még október
Kép

# 2012116
gorak

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 61 Hozzászólás
Eddig a három közül az első rész volt a legrosszabb.

# 2012104
Steelrat

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 754 Hozzászólás
Defiance.

Az első epizód egész jó volt, bár a végére már unalmas lett kicsit. A második részt már csak átpörgettem. Hát, kár volt érte, igéretesnek indult...

# 2011413
Nagai

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 269 Hozzászólás
Akit erdekel van tobb tonnányi ingyenes koreai sorozat ingyen és legálisan youtubon.
http://www.youtube.com/user/MBCClassic?feature=watch

# 2010491
gorak

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 61 Hozzászólás
Azt mondják rá olyan mintha a James Bond-ot és az Arrested Developement-et összekevernék. A humora olyasmi mint a Városfejlesztési osztály, az Office, vagy a Modern család.
https://www.youtube.com/results?search_query=best+of+archer
A legjobb amikor Lana kikel magából és üvölt! :D

Módosította gorak: 2013.04.21, 13:32

# 2010489
Krezga

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 935 Hozzászólás
Pár gif-et láttam már belőle, az alapján nagyon elborultnak néz ki, szóval egy próbát lehet, hogy megérne :)

# 2010484
auer

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3620 Hozzászólás
Az első részt láttam, tervbe van a megnézése. Kicsit extrém de jópofa egy rész után.

# 2010481
gorak

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 61 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaAleister írta 2013.04.21, 10:13 -n:

Erre gondolsz?
Egyébként nem. :)

LOL Ja, bár nincs meg szinkronizálva, szóval a magyar közönség 90%-a már kiesett! :D

# 2010464
Aleister

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3957 Hozzászólás
Erre gondolsz?
Egyébként nem. :)

# 2010436
gorak

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 61 Hozzászólás
Az "Archer" című animált sorozatról hallott valaki? Most ért véget a 4. szezon.

# 2009371
Sigmund

Uwel Ökle

• Fórumita
  • 3122 Hozzászólás
Da Vinci's Demons

Nem véletlenül a Spartacus befejező része után adták a pilotot, ugyanúgy a történelemtől elrugaszkodott, szexes, verekedős, izgalmas sorozatnak ígérkezik. Assassin's Creed fanoknak meg egyenesen kötelező. Nekem első rész alapján igen bejön.

# 2008553
Nocturna

Night-time Spirit

• Fórumita
  • 2515 Hozzászólás
Vikings
Valami viking hadaszati gurutol / tortenesztol kerdem, hogy az amugy szamomra eleg autentikusnak tuno sorozatban bemutatott "shieldwaaaaaallll!" formacio mennyire eletszeru?
Allatira bejott a tengerparti csatajelenet, de a ketely azert ott motoszkalt bennem.

# 2007217
Krezga

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 935 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaNocturna írta 2013.03.30, 13:16 -n:

A Vikings 4. epizodja egyszeruen kiraly...! :ok:

Igen, egyértelműen :)

# 2007119
Nocturna

Night-time Spirit

• Fórumita
  • 2515 Hozzászólás
A Vikings 4. epizodja egyszeruen kiraly...! :ok:

# 2006404
Nocturna

Night-time Spirit

• Fórumita
  • 2515 Hozzászólás
A The Walking Dead temabol athozva:

Hozzászólás olvasásaKrezga írta 2013.03.26, 12:27 -n:

...
(ellenben a Vikings új részeit nagyon várom, és a Trónok harcát is már nagyon nézném:) )

En eddig a Vikings-szel vagyok ugy, hogy nagyon tetszik a milio, jol megjelenitk a kor emberet, de remelem, hogy lesz ez ennel sokkal erdekesebb. Ha nem birnam annyira ezt a kort, mar nem neznem tovabb - a tortenete ugyanis finoman szolva is legfeljebb, ha langyos. Es a cink az, hogy ez a sorozat felvezetese, amikor meg kellene fogni az embert - szoval meg azt sem mondhatni ra, hogy idovel megfaradt volna a sztori.

# 2006186
Krezga

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 935 Hozzászólás
Drive

IMDb

Minisorozat, 6 részes, de elvileg készült egy hetedik rész is, bár azt sehol sem találom (ahogy láttam más se). Nekem nem igazán jött át, valahogy több versenyzést vártam volna el tőle :) ami volt, az meg nagyon gyengus.

Sajnos a 6. résznél a befejezés olyan volt, mintha hirtelen elvágták/elkaszálták volna a sorozatot, jó lenne tudni, milyen befejezést is szántak neki igazából.

# 2003354
Nocturna

Night-time Spirit

• Fórumita
  • 2515 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaalister írta 2013.03.07, 23:10 -n:

Hozzászólás olvasásaNocturna írta 2013.03.07, 13:22 -n:

Irnal rola egy kicsit, hogy megis nagyjabol mi ez?
Egy nagyon sötét humorú sci-fi jellegű sorozat arról, hogy a fejlett technológia hogy torzíthatja (torzítja) el a társadalmunkat, az értékrendünket, az életünket. Minden epizód különálló, más szereplők, más világ, az összekötő kapocs a technológiai fejlődés árnyoldalainak kidomborítása.
Kösz! Ez igy kifejezetten erdekesnek tunik!

# 2003345
alister

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3202 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaNocturna írta 2013.03.07, 13:22 -n:

Irnal rola egy kicsit, hogy megis nagyjabol mi ez?
Egy nagyon sötét humorú sci-fi jellegű sorozat arról, hogy a fejlett technológia hogy torzíthatja (torzítja) el a társadalmunkat, az értékrendünket, az életünket. Minden epizód különálló, más szereplők, más világ, az összekötő kapocs a technológiai fejlődés árnyoldalainak kidomborítása.

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett