Sziasztok!
Nem tudom, hogy idevág-e a mondandóm, de ahogy nézem ez a leglátogatottabb topic a képzőművészet szekcióban.
Hobbiból készített Dragon Age RPG kiegészítőhöz keresek grafikust. Van itt olyan, akinek belefér a munkája, stílusa a világ hangulatába? Itt találhatóak képek az univerzumából.

# 2014163
Kelt 2013.05.13, 21:19
# 2007744
Kelt 2013.04.04, 00:32
Természetesen minden anyagnak, így az agyagnak is megvan a maga helye és felhasználási területe. Én a levegőn száradó gyurmát szeretem, a kész szoborról leveszem a formát és ha kell (és lehet), műgyantából kiöntöm azokat. De a levegőn száradó gyurma tulajdonságából fakadóan igen tartós és szagra, viselkedésre illetve tapintásra is az agyagra emlékeztet, ezért is kedvelem oly nagyon...szóval, én pont, hogy szeretem az agyagot.
# 2007711
Kelt 2013.04.03, 19:07
Rene: Majd rakok fel a végeredményről is képeket, de ez még odébb van. Az első darabot a héten fogom kiégetni, remélem nem lesz vele gond!
vorenaal: azért én nem "temetném" az agyagot, szerintem minden anyagnak megvan a maga felhasználási területe!
vorenaal: azért én nem "temetném" az agyagot, szerintem minden anyagnak megvan a maga felhasználási területe!
# 2007176
Kelt 2013.03.30, 22:59
Szia Darklight! Minap pont a te honlapodat ajánlgattam egy fiatal művésznek, akit érdekelt a süthető gyurma varázsa....amit én pont nem használok. Örülök, hogy rátaláltál a süthető gyurmára, figurák készítéséhez, finomabb ívek kialakításához (ahogy az a műveiden is látható) alkalmasabb, mint a ma már kevésbé korszerű agyag vagy éppen a művészi de kissé merev kerámia (nem értek hozzá). Jó lesz a hajó is! Én is szobrászkodom....összeütök néha ezt-azt. Eeeh. Enyém a www.vargamuhely.com
Módosította vorennaal: 2013.03.30, 23:00
# 2006948
Kelt 2013.03.29, 09:24
Darklight, remélem a kész hajó képeit is megmutatod! A sztori akkor lenne kerek igazán, ha a helyén, halakkal együtt is láthatnánk, mert tényleg érdekes.
# 2003409
Kelt 2013.03.08, 10:05
Elég halott mostanában errefelé az élet, de gondoltam azért kirakom ide azt amin most épp dolgozom, mert sztem elég érdekes, ilyet még nem csináltam: hajó
Még csak a hajótest hátsó része készült el de az egész cucc hosszabb lesz mint egy méter. Viszont mivel a kerámiaégető kemencém beltere csak 50X50-es, ezért több darabban készül el a roncs.
A megrendelőmnek van egy 4 méteres akváriuma, ide készül, ezért jó sok lukat is kell tennem rá, hogy a halak ki-be úszkálhassanak a belsejébe...
Még csak a hajótest hátsó része készült el de az egész cucc hosszabb lesz mint egy méter. Viszont mivel a kerámiaégető kemencém beltere csak 50X50-es, ezért több darabban készül el a roncs.
A megrendelőmnek van egy 4 méteres akváriuma, ide készül, ezért jó sok lukat is kell tennem rá, hogy a halak ki-be úszkálhassanak a belsejébe...
# 1964039
Kelt 2012.07.29, 11:42
"Úgy értesültem", hogy a debreceni Invictus Games Kft. 2D grafikusokat keres főállásba. 
http://invictus.com/pages/jobs
Hátha valakinek van még kedve játékfejleszteni az art.rpg-s művészek közül.
Kérdésekre szívesen válaszolok!
http://invictus.com/pages/jobs
Hátha valakinek van még kedve játékfejleszteni az art.rpg-s művészek közül.
Kérdésekre szívesen válaszolok!
# 1952176
Kelt 2012.05.28, 19:52
Üdv, régen jártam erre, mondjuk úgy, hogy a net eléggé nagy, és mindig talál valamit az ember 
Lehet rossz témába írok, de érdeklődnék, lenne-e kedve valakinek segíteni. 3d modellezés, de inkább ezekhez készült textúrákkal foglalkozik valaki errefelé?
Mivel egy másik weblap másik fórumának adminja is belevágott egy rpg játék készítésébe, így felajánlottam gyorsan, használják a fórumunk, úgy is eléggé kevesen járnak oda. Szóval oda keresnék embereket, akik értenek a grafikák készítéséhez. Ha esetleg lenne valami haszon belőle, akkor talán még pénz is ütné a markukat, tehát ilyen téren komolynak mondható a dolog, egy BT-t is alakítanának.
Programozók vannak, pár 3d modellező is, és a tervek sem annyira elszálltak, elsőnek egy tényleg minimalista világot kellene összehozni.
Tudom, hogy az ilyen projektek általában megbuknak, és még ha össze is jön, akkor sem biztos, hogy nagy rajongótáborra tennének szert, de ha valakit érdekel, keressen meg akár privátban. Mivel a fórumrész átlag felhasználók elől el van rejtve, így mutatni semmit sem tudok belőle, amíg nem csatlakoztok a csapathoz.
Válaszaitok előre is köszönöm.
TGWH
Lehet rossz témába írok, de érdeklődnék, lenne-e kedve valakinek segíteni. 3d modellezés, de inkább ezekhez készült textúrákkal foglalkozik valaki errefelé?
Mivel egy másik weblap másik fórumának adminja is belevágott egy rpg játék készítésébe, így felajánlottam gyorsan, használják a fórumunk, úgy is eléggé kevesen járnak oda. Szóval oda keresnék embereket, akik értenek a grafikák készítéséhez. Ha esetleg lenne valami haszon belőle, akkor talán még pénz is ütné a markukat, tehát ilyen téren komolynak mondható a dolog, egy BT-t is alakítanának.
Programozók vannak, pár 3d modellező is, és a tervek sem annyira elszálltak, elsőnek egy tényleg minimalista világot kellene összehozni.
Tudom, hogy az ilyen projektek általában megbuknak, és még ha össze is jön, akkor sem biztos, hogy nagy rajongótáborra tennének szert, de ha valakit érdekel, keressen meg akár privátban. Mivel a fórumrész átlag felhasználók elől el van rejtve, így mutatni semmit sem tudok belőle, amíg nem csatlakoztok a csapathoz.
Válaszaitok előre is köszönöm.
TGWH
# 1935247
Kelt 2012.03.20, 12:56
Nagyon pöpec lett a kockás film. Gratu!
# 1934813
Kelt 2012.03.19, 09:35
pookah írta 2012.03.18, 21:04 -n:
a kedvencem azok a jelenetek, amikor a teljesen sima kocka elkezd hogy is mondjam, betöredezni. ahogy a semmiből valami lesz. félelmetes és gyönyörű.
# 1934722
Kelt 2012.03.18, 21:04
a kedvencem azok a jelenetek, amikor a teljesen sima kocka elkezd hogy is mondjam, betöredezni. ahogy a semmiből valami lesz. félelmetes és gyönyörű.
# 1933676
Kelt 2012.03.13, 22:50
Kutya: Köszi! Remélem nemsokára sikerül befejeznem a főprojektet is...
Ide kirakosgattam néhány képkockát a már elkészült jelenetekből: http://mandelbulb.blogspot.com/
Ide kirakosgattam néhány képkockát a már elkészült jelenetekből: http://mandelbulb.blogspot.com/
Módosította Darklight: 2012.03.13, 22:51
# 1933357
Kelt 2012.03.12, 22:38
Darklight írta 2012.03.01, 22:41 -n:
A kávézós fórumban már említettem, hogy belekezdtem egy fraktál animációs film készítésébe. Ennek aztán az egyik jelenete "kivirágzott" és lett belőle egy különálló filmecske. Itt lehet megnézni: A csudakocka
Nagyon pöpec lett. gratulálok!
# 1931069
Kelt 2012.03.01, 22:41
A kávézós fórumban már említettem, hogy belekezdtem egy fraktál animációs film készítésébe. Ennek aztán az egyik jelenete "kivirágzott" és lett belőle egy különálló filmecske. Itt lehet megnézni: A csudakocka
# 1913514
Kelt 2011.12.16, 15:31
Készülő magus nem hivatalos kiegészítőhöz keresünk rajzolót. Anyagilag sajnos nem áll módunkban honorálni a befektetett munkát, de a neve természetesen bekerül a kész anyagba és a hírbe is, így feltehetően többszáz csapat fogja megismerni a nevét. Ami a munkát illeti; kb. 8×8cm-es karakterrajzokat kellene készíteni rövid leírás alapján. Fekete-fehér, háttér nélküli rajzokról van szó, esetleg tussal ki lehet húzni, ehhez a részéhez már nem értek.
Jelenleg kb. 20 rajzra lesz szükség, de ez még bővülhet pár darabbal.
Ilyesmiket kellene alkotni:

Az érdeklődők írjanak üzenetet.
Ilyesmiket kellene alkotni:

Az érdeklődők írjanak üzenetet.
# 1852032
Kelt 2011.05.11, 22:58
Egy grafika befejezéséhez keresnék kellően türelmes rajzolót, aki vállalja, hogy akár többször is át kell rajzolni a művet, természetesen megfelelő díjazás ellenében.
A képen látható pajzs alá a szárnyak közé kellene egy repülő testtartású, lefelé tekintő hímoroszlánt megrajzolni.

Akit érdekelne a feladat, keressen meg U2-ben, hogy megbeszéljük a részleteket.
A képen látható pajzs alá a szárnyak közé kellene egy repülő testtartású, lefelé tekintő hímoroszlánt megrajzolni.

Akit érdekelne a feladat, keressen meg U2-ben, hogy megbeszéljük a részleteket.
# 1843927
Kelt 2011.04.11, 21:09
Magyar, ugye azt tudod hogy ehhez nem sok mák kell?
# 1843018
Kelt 2011.04.08, 12:57
Gondoltam belinkelem ide, hátha lesz valaki olyan ügyes és mákos:
http://us.blizzard.com/en-us/company/careers/directory.html#region=Americas;showonly=ArtAnimation
http://us.blizzard.com/en-us/company/careers/directory.html#region=Americas;showonly=ArtAnimation
# 1819750
Kelt 2011.01.21, 07:33
Egy jelenleg zajló spelljammer kampány hajójának megtervezéséhez keresnék rajzolót, aki elkészítené a jármű elöl-, oldal, felül nézeti rajzát, valamint egy térbeli képet.
Koncepció van rá - amolyan millenium falcon
és ogre mammoth kereszteződés (a hajótest fából és csontból) némi allods-os vitorlázattal kiegészítve - csak a kézügyesség hiányzik, hogy megrajzoljam. 
Ha valakit érdekelne - gondolom, sokak számára nem lenne több egy kis ujjgyakorlatnál
- akkor kérem, hogy U2-ben jelentkezzen, és megbeszéljük a részleteket (valami vázlat szerűséget már összeütöttem, de ez inkább csak amolyan iránymutatás).
Koncepció van rá - amolyan millenium falcon
Ha valakit érdekelne - gondolom, sokak számára nem lenne több egy kis ujjgyakorlatnál
# 1817555
Kelt 2011.01.13, 07:04
Az LFG.HU keretein belul, a regit az alapokrol ujrairva, hamarosan ujrainditjuk a `Szecskavagok` jatekot.
Szereny dijazas (in-game jutalom /pl zseton, sajat nevesitett zoldseg/, italmeghivas a kov. talin, konyvutalvany) elleneben orommel fogadnek agyament zoldsegharcos grafikakat amikkel frissiteni/lecserelni tudnank a jelenlegi gladiatorokat, illetve hosszutavon kulonbozo szezonalis vendegharcosokat is behozhatnank a jatekba.
Par keres a kepekkel kapcsolatban:
- ne legyen arnyeka/hattere a harcosnak
- legyen a zoldsegeknek fegyvere
- ha lehet, kontrasztos korvonallal keszuljon (bar nem ez nem kritikus fontossagu)
- 2 meretben is keszuljon el: 250x250 ill. 500x500 pixel meretben, gif/png formatumban
- a hattere transzparens legyen (ott fogjuk szinnel jelezni h melyik fel veszitett)
- ha neadjisten vektorosan keszul, azt is orommel fogadjuk, abbol pl tudunk zaszlot kesziteni
- a stilus es elkeszitesi technika szabadon valasztott
1-2 mintat beszurnek alabb a regiekbol...

Ha esetleg valaki ihletet kapna egy logohoz es elkeszitene... nos nagyon megkoszonnem
Ha barmi kerdesed van, kuldj kerlek batran uzenetet nekem.
Elore is koszonom es kellemes napot kivanok!
Szereny dijazas (in-game jutalom /pl zseton, sajat nevesitett zoldseg/, italmeghivas a kov. talin, konyvutalvany) elleneben orommel fogadnek agyament zoldsegharcos grafikakat amikkel frissiteni/lecserelni tudnank a jelenlegi gladiatorokat, illetve hosszutavon kulonbozo szezonalis vendegharcosokat is behozhatnank a jatekba.
Par keres a kepekkel kapcsolatban:
- ne legyen arnyeka/hattere a harcosnak
- legyen a zoldsegeknek fegyvere
- ha lehet, kontrasztos korvonallal keszuljon (bar nem ez nem kritikus fontossagu)
- 2 meretben is keszuljon el: 250x250 ill. 500x500 pixel meretben, gif/png formatumban
- a hattere transzparens legyen (ott fogjuk szinnel jelezni h melyik fel veszitett)
- ha neadjisten vektorosan keszul, azt is orommel fogadjuk, abbol pl tudunk zaszlot kesziteni
- a stilus es elkeszitesi technika szabadon valasztott
1-2 mintat beszurnek alabb a regiekbol...

Ha esetleg valaki ihletet kapna egy logohoz es elkeszitene... nos nagyon megkoszonnem
Ha barmi kerdesed van, kuldj kerlek batran uzenetet nekem.
Elore is koszonom es kellemes napot kivanok!
2 felhasználó olvassa épp ezen témát
0 tag, 2 látogató, 0 rejtett

TW

Oldal tetejére