Ugrás tartalomhoz

Egy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáronVillámhírek - 2013.05.10.Év végén érkezik a Wolfenstein: The New Order

Shadows of Seattle

• Nem írhatsz ebbe a témába
220 hozzászólás érkezett eddig

# 809995
Douwe_EgBerts

Törzs-fórumozó

• Inactive
  • 907 Hozzászólás
Jaqs:

SoS (tökjó ez a rövidítés, még nem is láttam:-)))) alatt én megkérdeztem a játékosaimat a drone használatnál, hogy ismerik-e a Rigger 3-at? Nemet mondtak. Rigger2? Nem. Jó, akkor játszuk SR 3 szerint. :)

Az előírt kiegek inkább a játékosokat kötötték, ha szabad ilyen csúnyát mondanom, a mesélőket kevésbé, valahogy szvsz nehezebb mesélni, ha valakinek van egy SR képe, szabálytudása, és azt kell redukálni, míg játékos szerintem könnyebben tud alkalmazkodni.

Asszem ennyi rugalmasság belefért.

A metahumán killer varázslatról meg nyilatkozzon Varshi, habár lejjebb olvasható a régi szösszenet. :)

Ui: Rpg.hu II tali versenye után meg azt hallgathattuk, hogy a reflexkapcsoló nincs benne az SR2-ben, és, hogy ez nem is ér

Uii: Kis közvélemény kutatás, és mert Phobos kiváncsi volt rá :)
Spoiler

A hand out-ok között szereplő cikkek, infók, kinek nyerték el a tetszését, illetve ki érezte úgy, hogy bizonyos gondolatokat olvasott már valahol? :(

# 801690
_Phobos_

Árnyfalkatag

• Fórumita
  • 2449 Hozzászólás

Varshi írta 2005.04.16, 19:31 -n:

Nem kapott érte semmi pluszt (csökkentett Drain, whatever), szóval ne mondd már, hogy nem lehet olyat szpelldizájnolni, ahol csak restriction van (bármi!!), cserébe meg semmi...

Mekkora egy kamu, beetetős PR szöveg, majdnem elhittem :rohog:
SPECIALIZÁLT célpont apu, ez a táp. Csinálhatok egy nem-árnyvadász ölő spellt? Egyfolytában csattintgathatnám, nem halnának meg a hatósugárba kerülő spanok... :sor:
Mellesleg olvasom, olvasom, de baj ha értelmezem is? :rohog:

# 801682
Varshi

Árnyfalkatag

• Moderátor
  • 1591 Hozzászólás
Nem kapott érte semmi pluszt (csökkentett Drain, whatever), szóval ne mondd már, hogy nem lehet olyat szpelldizájnolni, ahol csak restriction van (bármi!!), cserébe meg semmi...

A Mágiát ki ismerheti biztosan? :rohog:
(csak Phobosnak: a fenti sort olvasd el még egyszer... és még egyszer... aztán lődd ki a böngészőt. :rohog:)

# 801645
_Phobos_

Árnyfalkatag

• Fórumita
  • 2449 Hozzászólás

Varshi írta 2005.04.16, 17:03 -n:

_Phobos_ írta 2005.04.16, 07:59 -n:

Mi a szar az a metahumánírtó manaladba? :sor:
"Restricted target". :rohog:

Naggyon nem nyert :) (Beidézzem, bro? :rohog:)
Ork- vagy trollírtó lehet, de úgy totál metaírtó nem. Lásd előbbi példák.

Módosította _Phobos_: 2005.04.16, 16:31

# 801636
Varshi

Árnyfalkatag

• Moderátor
  • 1591 Hozzászólás

_Phobos_ írta 2005.04.16, 07:59 -n:

Mi a szar az a metahumánírtó manaladba? :rohog:
"Restricted target". :rohog:

# 801490
_Phobos_

Árnyfalkatag

• Fórumita
  • 2449 Hozzászólás
Már mondtam...

Mi a szar az a metahumánírtó manaladba? :rohog:
Azon kívül, hogy hangzatos, kicsit baromság, nem? :sor:
Vagy ezentúl lehet zsaruírtó pokoltüzem, szamurájírtó tűzlabdám meg fegyveresekre ható tömeges-tevékenység irányításom is? :rohog: (NEM)

A másik problémám a hermetikusunkkal volt. A szemét bekapott egy enyhe kimerülést meg egy Közepes fizikait a végjátékban, miatta nem tudtuk végignyomni a modult sérülés nélkül :) Kellett volna neki plusz egy Test... :D

# 801159
Varshi

Árnyfalkatag

• Moderátor
  • 1591 Hozzászólás

SirThomas írta 2005.04.13, 10:05 -n:

A mai naptól a modul letölthető:
http://www.rpg.hu/iras/mutat.php?cid=4096
Urak, urak... ahhoz képest, mennyi "kritikai észrevétel" érkezett még egy hete, a modul megjelenése óta valahogy egyet se látok. :rohog: Hát ennyire szóhoz se tudtok jutni a modul láttán? :) :rohog: (Legközelebb hamarabb kell kirakni, ebből is látszik. :sor:)

# 799807
Mr_Nemo

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 924 Hozzászólás
Köszönöm kedves Vincent a fáradozásodat. Igérem még meghálálom.

# 799485
Greywood

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 487 Hozzászólás
Bocs, hogy ide írom, de nem találtam már más megoldást!!!

Szeretnék szerepjátékozni, de nincs kivel és hol!

==MODERÁLVA==
(De igen, van más megoldás: "mesélő-csapatkereső" fórum
http://forum.rpg.hu/index.php?showforum=109 )

Módosította Varshi: 2005.04.13, 18:37

# 799071
Homar

Caelumi Játék

• Fórumita
  • 953 Hozzászólás

Mr Nemo írta 2005.04.12, 12:54 -n:

Csókoltatom a fotóst!

Sikerült egy olyan képet készíteni - és utána nem törölni, mitöbb megjelentetni - ami úgy nézek ki mint egy gyépés, pedig csak kajálás közben sztoriztam.

Azé, mer' szbócsi vagyok?

Hmm... elnézést. Bár szvsz ez a kép még bőven vállalható, szemben azokkal, amik NEM kerültek ki ;) Viszont bevallom, nem tudom pontosan melyik személy "gyps" a jelzett képen, a széles mozdulattal magyarázós hunyorgós, a nem létező szakállát simogató élveteg mosolygós, vagy az önmagát ferdeszeműnek álcázós? :eeek:

Mindenesetre kifogás esetén szólni kell Sir Thomasnak, aki tud intézkedni az efféle ügyekben. Még1x elnézést, de én csak a "munkámat" végeztem... :ugri: Ha bárki a kezembe nyomott egy fényképezőgépet én csak fotóztam mint egy Lone Star drone kamera upgraddel...

# 798917
SirThomas

Régi fórumozó

• Moderátor
  • 2014 Hozzászólás
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

A mai naptól a modul letölthető:
http://www.rpg.hu/iras/mutat.php?cid=4096

Jó olvasgatást!

Módosította SirThomas: 2005.04.13, 10:05

# 798859
_Marlboroman (NPC/NJK)

• Látogató
Megúsztam arcom nyilvános felvállalását.... :eeek:

# 798197
strato

Lézengő ritter

• Fórumita
  • 4334 Hozzászólás
Spoiler

# 798151
Vincent

Árnyfalkatag

• Fórumita
  • 1038 Hozzászólás
Nem, nem feltétlenül gyépés valaki, ha szabolcsi :rohog:, de linkeld be a képet, hagy döntsük el mi is :lol:

Spoiler

Módosította Vincent: 2005.04.12, 13:05

# 798140
Mr_Nemo

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 924 Hozzászólás
Csókoltatom a fotóst!

Sikerült egy olyan képet készíteni - és utána nem törölni, mitöbb megjelentetni - ami úgy nézek ki mint egy gyépés, pedig csak kajálás közben sztoriztam.

Azé, mer' szbócsi vagyok?

# 797275
SirThomas

Régi fórumozó

• Moderátor
  • 2014 Hozzászólás
Az rpg.hu galériába bekerültek végre a versenyen készült fotók! :aaaaa:
Jó nézelődést: http://galeria.rpg.hu/categories.php?cat_id=66

# 796394
Fulgore

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 385 Hozzászólás
Hali mkinek!

Élvezettel olvastam végig a hozzászólásokat.

Thanx Szabolcsi bicskások. :(

Ave Marek

# 795509
Kavics

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 790 Hozzászólás
Ejnye Varshi akkor hova lett volna az élvezet? :gyagya:

Az volt a gond, hogy mire elhatároztam, hogy kinyírom a parti, addigra rájöttek, hogy mit akarok és elkezdtek jól játszani.... (mondjuk lehet, hogy az volt a titok, hogy a két inaktív játékos halt meg...)

Azért elmesélek két sztorit:

Zárnyító beizzít---> nincs siker, hát végül is mindeegy kár lenne ezt meg karmázni....
Varázsló gyorsan maszkot nyom a két szamira:
Eredmény egy 200 kilós boszorkány és 85 kilós tündérkisasszony áll az ajtóban fejenként két predatorral....
Hát igen erre nem is dobott reakciót a rigó: automatikus meglepődés....
A rigó közvetlen közelről 4 skullót kapott RIP
Viszont az Novás Ork úgygondolta, hogy az ajtó nem véd a géppuskától, és milyen igaza volt....

Másik poén:
erkély felől közelednek, de nem tudják hogy a szétlőtt ablakon és a függönnyön keresztül a novás kapitánnyal lödöznek.

Én: dobj perceptiont! Jó.... Az ablakon keresztül úgy látod, hogy egy háromkezű emberrel lödözől...

Szami: nem baj lövöm! Gondoljátok el, hogy mennyiért fogjuk után eladni a hullát!

Én: ;)

Mire a második túszt (az első kb 10 golyót kapott) maga elé húzta a Kapitány, azért már tudták, hogy nem kéne lőni....

Üdv
Kavics

# 795290
Varshi

Árnyfalkatag

• Moderátor
  • 1591 Hozzászólás
Hát ja. :D Sajnos ez már kívül áll(t) a modul hatáskörén.

Bár filóztunk azon a verzión is, hogy ha akció van, akkor egy rikkantásra (ami egy kis szervezéssel megoldható, hogy ne eccerre történjen minden asztalnál:) odajön Marek, lezavarja a harcot 3p 42mp alatt :gyagya: , majd a döbbent arcok ott maradnak az eredeti mesélővel, a hullákkal a földön, és mehet is tovább a sztori... :D ;)

# 795272
Jaqs

Kalandmester

• Banned
  • 1849 Hozzászólás

Idézet

Ennek van némi valóságalapja (= nem szerettük volna, ha ott véreznek el a csapatok, mivel messze nem az volt a "fő történés"...), oszt mégis ott halt meg a csapatok jelentős része. Jó, mi? 

Legalábbis a papírforma szerint...(Kicsit beleolvastam a modulba,bár még nem kaptam meg.)
Mindenesetre azért jó lett volna,ha minden mesélő tartja magát hozzá,s nem költ bele dolgokat.
Talán akkor nem vérzett volna el ott a legtöbb csapat!

Spoiler

Kíváncsi vagyok már én is a képekre,meg a videóra! :gyagya:

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett