Ugrás tartalomhoz

Egy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáronVillámhírek - 2013.05.10.Év végén érkezik a Wolfenstein: The New Order

Call of Cthulhu Kártyajáték

• Nem írhatsz ebbe a témába
1629 hozzászólás érkezett eddig

# 2014772
idey

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 165 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásapeloquin írta 2013.05.11, 19:50 -n:

Nagy gratula mind a szervezésért, mind pedig a győztes úriembernek ;) Külön respect a a debreceni különítménynek. Kicsit aggasztó számomra mind a résztvevők száma, mind pedig az egy győzelemig tartó harc. De majd a jövőben eldől kialakul egy kis bázisa a metaban a játéknak.
Végre van annyi idő, hogy írjak is valamit, ne csak olvasgassam a post-okat. :)
Csatlakozom az előttem szólóhoz a szervezést/lebonyolítást illetően. :) Remélem nem ez volt az utolsó verseny. Szégyen gyalázat, hogy csak egy nappal a verseny előtt hívtam fel embereket, hogy olvastak-e mostanában fórumot illetve, hogy ráérnének-e pénteken a versenyre, de még három embert simán "összekapartam" volna, ha azoknál a munka nem szólt volna közbe.

Külön örültem a nyíregyházi különítménynek. Szerencsés voltam, mert kettőjükkel is összecsaphattam. :) Reméljük lesz még rá alkalom, hogy megismételjük. :)

Géza: A "győztes úriembernek" kegyetlen jó volt a húzása a döntő meccsen, a Tiéd meg pont az ellentettje. Magyarul iszonyú mázlim volt. :) Visszapörgetve az eseményeket, amikor a Stygian Eye-al átvetted egy karakterem felett az irányítást, még szóltál is, hogy esetleg Lucas Tetlow elveheti tőled a csatolt lapot, hogy én használjam, amit nem tettem meg és ez így is volt rendjén, merthogy Nekem már volt játékban egy és ez a lap egyedi. :)

Üdv
Robi

# 2014602
Borgia

Capo del Palermo

• Fórumita
  • 901 Hozzászólás
Key and the Gate spoiler: http://www.cardgamedb.com/index.php/CoC/CoCCards.html/_/the-key-and-the-gate/

# 2014361
Borgia

Capo del Palermo

• Fórumita
  • 901 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaForge írta 2013.05.15, 08:03 -n:

sziasztok, keresgéltem a neten, és rábukkantam a következőkre:
Call of Cthulhu CCG starterek:
-Arkham Edition Mythos Starter deck
-Arkham Edition Investigator Starter deck
-Eldrich Edition Premium Starter deck

1.lehet hogy hülye kérdés, de ez kompatibilis az lcg-vel, tehát ha megveszem még mellé a core settet, akkor össze tudom építeni őket?
2.a fent említett 3 termék megér kb 8000-et?
3.nem tudja valaki, hogy pontosan milyen lapokat tartalmaznak ezek a dobozok?
4. érdemes mind a 3-at beszerezni, vagy elég csak valamelyik 2 belőlük

köszi előre is a válaszokat

Ezek régi 2004-2005-ös CCG-s starterek. Kisebb szabálymódosítások történtek azóta, de alapjában véve kompatibilisek. Ugyanakkor már nem használhatóak hivatalos rendezvényeken a régi kártyák, vannak, amiket közülük reprinteltek a core-ban meg a secrets of arkhamban. (Szóval könnyen lehet pár fölös vagy épp hasznos duplikátumod, ha megveszed.

Én nem venném meg ennyiért, ebből a pénzből inkább LCG-s pakkokat vennék- először a Secrets of Arkhamot, ha még csak core-od van.
Az első két starterben van egy-egy fix rész és 2 boosternyi változó, a premium starter, ha jól emlékszem fix, de van bennük két játszható pakk és 10 csak ott kiadott lap.

Dióhéjban: otthoni agymenéses játékra használható-mixelhető, de ennyit akkor sem ér, SoA-val jobban jársz. Vegyél inkább bármilyen LCG-s kieget.

Módosította Borgia: 2013.05.15, 11:55

# 2014311
Forge

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 79 Hozzászólás
sziasztok, keresgéltem a neten, és rábukkantam a következőkre:
Call of Cthulhu CCG starterek:
-Arkham Edition Mythos Starter deck
-Arkham Edition Investigator Starter deck
-Eldrich Edition Premium Starter deck

1.lehet hogy hülye kérdés, de ez kompatibilis az lcg-vel, tehát ha megveszem még mellé a core settet, akkor össze tudom építeni őket?
2.a fent említett 3 termék megér kb 8000-et?
3.nem tudja valaki, hogy pontosan milyen lapokat tartalmaznak ezek a dobozok?
4. érdemes mind a 3-at beszerezni, vagy elég csak valamelyik 2 belőlük

köszi előre is a válaszokat

# 2014128
peloquin

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 87 Hozzászólás
Éljenek a nyíregyháziak ;D

# 2014024
metagame

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 61 Hozzászólás
"Season 2 kitre kaptam árat, 8000 ft/kit, úgyhogy ezt innentől kezdve bedobom a közösbe, hogy kinek melyik része mennyit ér meg, ha meg tudtok egyezni akkor megrendelem - a megjelenést júniis vége-július elejére teszik."

Lazaruspotinak a lapok kellenek, alkudozzatok :) Vagy felosztjatok 4-4ezer forintért, és kész is.

# 2014002
Forge

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 79 Hozzászólás
ha kiderül a season 2 game night kit ára, én lehet vevő lennék belőle a playmat-ra

# 2013977
lazaruspoti

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 42 Hozzászólás
Akkor inkább megvárom a reprintet, mert szerintem abban már tuti a 3 sor lesz benne, így az a része nem érdekel, de a
- Season kit 1
- Season 2 game night kit-ből meg a lapok továbbra is érdekelnek.

# 2013938
metagame

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 61 Hozzászólás
Itt meg tudod nézni a lapokat, ezekben még vegyesen van az "osztás" (=nincs mindenből 3db).
Webshopos rendelés esetén 3231 ft / pakk áron tudok hozni.

# 2013913
lazaruspoti

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 42 Hozzászólás
@metagame

igen arra, mert cink volt szerintem, hogy utazik az ember 250km-ert, hogy ugyan azzal a pofával játszon mint otthon :) nyilván ez csak az első fordulóban érdekes, mert utána úgyis a győzelem/vereség arány döntse el ki kivel játszon tovább. De mint mondtam ettől független jó kis csörték voltak :)

"Ezek még az eredeti kiadásúak." sajnos nem tudom, hogy azokban mennyi sor van, meg hogy mennyibe is kerülnek. Árakat tudnál írni?

# 2013904
metagame

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 61 Hozzászólás
@lazaruspoti
Ezek még az eredeti kiadásúak.

Season 2 kitre kaptam árat, 8000 ft/kit, úgyhogy ezt innentől kezdve bedobom a közösbe, hogy kinek melyik része mennyit ér meg, ha meg tudtok egyezni akkor megrendelem - a megjelenést júniis vége-július elejére teszik.

Irányított sorsolás alatt azt érted, hogy mindenki inkább olyan ellen játsszon, akit nem ismer?

@Forge
A saját példámból tudok csak kiindulni, nekem is csak alapdobozom van, arra tökéletesen elég, hogy eldöntsd, ez a játék neked való, vagy sem. Kombinációs lehetőség bőven van az alapdobozos lapokban, és nagyon izgalmas játékokat lehet letolni.

Módosította metagame: 2013.05.12, 15:46

# 2013897
lazaruspoti

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 42 Hozzászólás
Nyíregyháziak voltunk :D és vagyunk, de most az egyszer ezt megbocsátom :D
Versenyhez csak annyit fűznék hozzá, hogy lehetett volna az első kör irányított sorsolású, de ettől függetlenül jó kis verseny volt. Gratula a győztes :)

@metagame

- Érdekel mind a 4 kieg a Dreamlands ciklusból, de csak akkor ha 3 példányos kiegről van szó.
- Season kit 1 is érdekelne :)
- Season 2 game night kit-ből meg a lapok érdekelnek csak. (Two copies of the full-bleed, alternative art version of Glaaki, and seventeen copies of the full-bleed, alternative art version of Eldritch Nexus)

# 2013849
metagame

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 61 Hozzászólás
Én mindenképp örülnék, ha lenne rendszeres játék :)
Azt néztem, hogy még el lehet csípni season 1-es kitet is Cthulhuhoz, benne:

- Nine copies of Laboratory Assistant with alternate art by Magali Villeneuve*
- Two copies of Cthulhu, Lord of R’lyeh with alternate art by Stephen Somers*
Kép
- One Call of Cthulhu: The Card Game deck box featuring a dark ritual summoned into art by Brynn Metheney
- Two sets of acrylic wound tokens

Kép

Következő versenyhez rendelek szívesen, ha ez megmozgatja a kultista-ingereket :)

# 2013815
peloquin

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 87 Hozzászólás
Nagy gratula mind a szervezésért, mind pedig a győztes úriembernek ;) Külön respect a a debreceni különítménynek. Kicsit aggasztó számomra mind a résztvevők száma, mind pedig az egy győzelemig tartó harc. De majd a jövőben eldől kialakul egy kis bázisa a metaban a játéknak.

# 2013791
metagame

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 61 Hozzászólás
@lazaruspoti

Megnéztem a nagykert, ezeket tudom rendelni a Dreamlands ciklusból:

In the Dread of the Night
Search for the Silver Key
Sleep of the Dead
Journey to the unknown Kadath

ezekből kell valamelyik?

# 2013748
Borgia

Capo del Palermo

• Fórumita
  • 901 Hozzászólás
Jó, hogy a kis, belterjes szektáink találkozni tudtak, bízom benne, hogy ez egy sorozat kezdete volt. Köszönöm a játékot és a szervezést. Idey Főkultista Úrnak pedig nagy tisztelettel gartulálok.

# 2013741
metagame

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 61 Hozzászólás
Köszönet mindenkinek a tegnapi versenyért, én személy szerint nagyon jól éreztem magam.
Külön köszi a deckért Borgiának, Robinak pedig mégegyszer gratula a győzelemhez!

Módosította metagame: 2013.05.11, 07:32

# 2013489
sotetmessias

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 557 Hozzászólás
Csá, holnapra tudnátok nekem hozni esetleg ebből 3db-ot?

Dr. Carson TSotS

Előre is köszi...

Fecó

# 2013477
Forge

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 79 Hozzászólás
Sziasztok

Jövő hónapban szeretném berendelni a core settet, mert nagyon megtetszett ez a játék, Pécsi vagyok, így lényegében csak 1-2 haverommal játszanánk az én lapjaimmal hobbi szinten. Mennyire tud kifulladni a core set 2 embernél? értem ez alatt, hogy ez az egy core set mennyire változatos játékot tud biztosítani, és menynire akadályozza a decképítést a lapkészlet hiánya? Ez mellett még melyik kiegészítőt ajánlanátok a fenti szempontok alapján a jövőben nekünk?

Üdv, és köszi
Forge

(esetleg ha megunt, felesleges lapokat eladnátok, keressetek u2u-ban)

# 2013305
peloquin

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 87 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásametagame írta 2013.05.08, 10:13 -n:

Kijött a season 2 game night kit teasere - mivel nagyon pezsgő versenyéletre nem számítok Cthulhuból, a kérdésem az, hogy esetleg érdekel e valakit ezek közül bármi (árat még nem tudok a kitre, de ha esetleg többen is érdeklődtök, akkor szétdaraboljuk a beszerzési árat)

http://www.fantasyflightgames.com/edge_news.asp?eidn=4123

One playmat depicting a Cthulhu rising from the sea
Two copies of the full-bleed, alternative art version of Glaaki, and seventeen copies of the full-bleed, alternative art version of Eldritch Nexus
A promotional poster showing a doomed investigator
playmat az tetszetős ;)

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett