peloquin írta 2013.05.11, 19:50 -n:
Nagy gratula mind a szervezésért, mind pedig a győztes úriembernek

Külön respect a a debreceni különítménynek. Kicsit aggasztó számomra mind a résztvevők száma, mind pedig az egy győzelemig tartó harc. De majd a jövőben eldől kialakul egy kis bázisa a metaban a játéknak.
Végre van annyi idő, hogy írjak is valamit, ne csak olvasgassam a post-okat.

Csatlakozom az előttem szólóhoz a szervezést/lebonyolítást illetően.

Remélem nem ez volt az utolsó verseny. Szégyen gyalázat, hogy csak egy nappal a verseny előtt hívtam fel embereket, hogy olvastak-e mostanában fórumot illetve, hogy ráérnének-e pénteken a versenyre, de még három embert simán "összekapartam" volna, ha azoknál a munka nem szólt volna közbe.
Külön örültem a nyíregyházi különítménynek. Szerencsés voltam, mert kettőjükkel is összecsaphattam.

Reméljük lesz még rá alkalom, hogy megismételjük.
Géza: A "győztes úriembernek" kegyetlen jó volt a húzása a döntő meccsen, a Tiéd meg pont az ellentettje. Magyarul iszonyú mázlim volt.

Visszapörgetve az eseményeket, amikor a Stygian Eye-al átvetted egy karakterem felett az irányítást, még szóltál is, hogy esetleg Lucas Tetlow elveheti tőled a csatolt lapot, hogy én használjam, amit nem tettem meg és ez így is volt rendjén, merthogy Nekem már volt játékban egy és ez a lap egyedi.
Üdv
Robi