Call of Cthulhu Kártyajáték
peloquin
Tegnap, 20:18
idey írta 2013.05.18, 17:55 -n:
peloquin írta 2013.05.11, 19:50 -n:
Nagy gratula mind a szervezésért, mind pedig a győztes úriembernek
Külön respect a a debreceni különítménynek. Kicsit aggasztó számomra mind a résztvevők száma, mind pedig az egy győzelemig tartó harc. De majd a jövőben eldől kialakul egy kis bázisa a metaban a játéknak.
Csatlakozom az előttem szólóhoz a szervezést/lebonyolítást illetően.
Külön örültem a nyíregyházi különítménynek. Szerencsés voltam, mert kettőjükkel is összecsaphattam.
Géza: A "győztes úriembernek" kegyetlen jó volt a húzása a döntő meccsen, a Tiéd meg pont az ellentettje. Magyarul iszonyú mázlim volt.
Üdv
Robi
Ami viszont nagyon nagy pofára esés volt nekem az az egy nyert partiig tartó küzdelem. Főleg ilyen kis létszámnál ez nagyon kevés játékot jelent. Nem tudom hogy ez esetleg Nektek mennyire fájdalmas, vagy esetleg lenne e kedvetek egy közös megállapodás alapján más formában lebonyolítani az elkövetkező versenyeket?
peloquin
Tegnap, 20:07
idey írta 2013.05.18, 17:55 -n:
Külön respect a a debreceni különítménynek. Kicsit aggasztó számomra mind a résztvevők száma, mind pedig az egy győzelemig tartó harc. De majd a jövőben eldől kialakul egy kis bázisa a metaban a játéknak.
Külön örültem a nyíregyházi különítménynek. Szerencsés voltam, mert kettőjükkel is összecsaphattam.
Géza: A "győztes úriembernek" kegyetlen jó volt a húzása a döntő meccsen, a Tiéd meg pont az ellentettje. Magyarul iszonyú mázlim volt.
Üdv
Robi
Ami viszont nagyon nagy pofára esés volt nekem az az egy nyert partiig tartó küzdelem. Főleg ilyen kis létszámnál ez nagyon kevés játékot jelent. Nem tudom hogy ez esetleg Nektek mennyire fájdalmas, vagy esetleg lenne e kedvetek egy közös megállapodás alapján más formában lebonyolítani az elkövetkező versenyeket?
lazaruspoti
Tegnap, 10:11
Úgy néz ki, hogy június 15. vagy 22.-én lesz a M.A.G.U.S. félévzáró, így ismételten pestre látogat a nyíregyházi bagázs, ha gondoljátok és van kedvetek egy versenyt megint lehetne szervezni az előtte lévő nap pénteken (14. vagy 21.), az új kieg is megjelent már
Ha konkrét dátumot tudok, jelzem egyből.
idey
2013.05.18
Üdv
Robi
Borgia
2013.05.17
Key and the Gate spoiler: http://www.cardgamedb.com/index.php/CoC/CoCCards.html/_/the-key-and-the-gate/
Borgia
2013.05.15
Forge írta 2013.05.15, 08:03 -n:
sziasztok, keresgéltem a neten, és rábukkantam a következőkre:
Call of Cthulhu CCG starterek:
-Arkham Edition Mythos Starter deck
-Arkham Edition Investigator Starter deck
-Eldrich Edition Premium Starter deck
1.lehet hogy hülye kérdés, de ez kompatibilis az lcg-vel, tehát ha megveszem még mellé a core settet, akkor össze tudom építeni őket?
2.a fent említett 3 termék megér kb 8000-et?
3.nem tudja valaki, hogy pontosan milyen lapokat tartalmaznak ezek a dobozok?
4. érdemes mind a 3-at beszerezni, vagy elég csak valamelyik 2 belőlük
köszi előre is a válaszokat
1.lehet hogy hülye kérdés, de ez kompatibilis az lcg-vel, tehát ha megveszem még mellé a core settet, akkor össze tudom építeni őket?
Ezek régi 2004-2005-ös CCG-s starterek. Kisebb szabálymódosítások történtek azóta, de alapjában véve kompatibilisek. Ugyanakkor már nem használhatóak hivatalos rendezvényeken a régi kártyák, vannak, amiket közülük reprinteltek a core-ban meg a secrets of arkhamban. (Szóval könnyen lehet pár fölös vagy épp hasznos duplikátumod, ha megveszed.
Én nem venném meg ennyiért, ebből a pénzből inkább LCG-s pakkokat vennék- először a Secrets of Arkhamot, ha még csak core-od van.
Az első két starterben van egy-egy fix rész és 2 boosternyi változó, a premium starter, ha jól emlékszem fix, de van bennük két játszható pakk és 10 csak ott kiadott lap.
Dióhéjban: otthoni agymenéses játékra használható-mixelhető, de ennyit akkor sem ér, SoA-val jobban jársz. Vegyél inkább bármilyen LCG-s kieget.
Módosította Borgia: 2013.05.15, 11:55
Forge
2013.05.15
sziasztok, keresgéltem a neten, és rábukkantam a következőkre:
metagame
2013.05.13
"Season 2 kitre kaptam árat, 8000 ft/kit, úgyhogy ezt innentől kezdve bedobom a közösbe, hogy kinek melyik része mennyit ér meg, ha meg tudtok egyezni akkor megrendelem - a megjelenést júniis vége-július elejére teszik."
Lazaruspotinak a lapok kellenek, alkudozzatok
Vagy felosztjatok 4-4ezer forintért, és kész is.
Lazaruspotinak a lapok kellenek, alkudozzatok
Forge
2013.05.13
ha kiderül a season 2 game night kit ára, én lehet vevő lennék belőle a playmat-ra
lazaruspoti
2013.05.13
Akkor inkább megvárom a reprintet, mert szerintem abban már tuti a 3 sor lesz benne, így az a része nem érdekel, de a
- Season kit 1
- Season 2 game night kit-ből meg a lapok továbbra is érdekelnek.
- Season kit 1
- Season 2 game night kit-ből meg a lapok továbbra is érdekelnek.
metagame
2013.05.12
Itt meg tudod nézni a lapokat, ezekben még vegyesen van az "osztás" (=nincs mindenből 3db).
Webshopos rendelés esetén 3231 ft / pakk áron tudok hozni.
Webshopos rendelés esetén 3231 ft / pakk áron tudok hozni.
lazaruspoti
2013.05.12
@metagame
igen arra, mert cink volt szerintem, hogy utazik az ember 250km-ert, hogy ugyan azzal a pofával játszon mint otthon
nyilván ez csak az első fordulóban érdekes, mert utána úgyis a győzelem/vereség arány döntse el ki kivel játszon tovább. De mint mondtam ettől független jó kis csörték voltak 
"Ezek még az eredeti kiadásúak." sajnos nem tudom, hogy azokban mennyi sor van, meg hogy mennyibe is kerülnek. Árakat tudnál írni?
igen arra, mert cink volt szerintem, hogy utazik az ember 250km-ert, hogy ugyan azzal a pofával játszon mint otthon
"Ezek még az eredeti kiadásúak." sajnos nem tudom, hogy azokban mennyi sor van, meg hogy mennyibe is kerülnek. Árakat tudnál írni?
metagame
2013.05.12
@lazaruspoti
Ezek még az eredeti kiadásúak.
Season 2 kitre kaptam árat, 8000 ft/kit, úgyhogy ezt innentől kezdve bedobom a közösbe, hogy kinek melyik része mennyit ér meg, ha meg tudtok egyezni akkor megrendelem - a megjelenést júniis vége-július elejére teszik.
Irányított sorsolás alatt azt érted, hogy mindenki inkább olyan ellen játsszon, akit nem ismer?
@Forge
A saját példámból tudok csak kiindulni, nekem is csak alapdobozom van, arra tökéletesen elég, hogy eldöntsd, ez a játék neked való, vagy sem. Kombinációs lehetőség bőven van az alapdobozos lapokban, és nagyon izgalmas játékokat lehet letolni.
Módosította metagame: 2013.05.12, 15:46
Ezek még az eredeti kiadásúak.
Season 2 kitre kaptam árat, 8000 ft/kit, úgyhogy ezt innentől kezdve bedobom a közösbe, hogy kinek melyik része mennyit ér meg, ha meg tudtok egyezni akkor megrendelem - a megjelenést júniis vége-július elejére teszik.
Irányított sorsolás alatt azt érted, hogy mindenki inkább olyan ellen játsszon, akit nem ismer?
@Forge
A saját példámból tudok csak kiindulni, nekem is csak alapdobozom van, arra tökéletesen elég, hogy eldöntsd, ez a játék neked való, vagy sem. Kombinációs lehetőség bőven van az alapdobozos lapokban, és nagyon izgalmas játékokat lehet letolni.
Módosította metagame: 2013.05.12, 15:46
lazaruspoti
2013.05.12
Nyíregyháziak voltunk
és vagyunk, de most az egyszer ezt megbocsátom 
Versenyhez csak annyit fűznék hozzá, hogy lehetett volna az első kör irányított sorsolású, de ettől függetlenül jó kis verseny volt. Gratula a győztes
@metagame
- Érdekel mind a 4 kieg a Dreamlands ciklusból, de csak akkor ha 3 példányos kiegről van szó.
- Season kit 1 is érdekelne
- Season 2 game night kit-ből meg a lapok érdekelnek csak. (Two copies of the full-bleed, alternative art version of Glaaki, and seventeen copies of the full-bleed, alternative art version of Eldritch Nexus)
Versenyhez csak annyit fűznék hozzá, hogy lehetett volna az első kör irányított sorsolású, de ettől függetlenül jó kis verseny volt. Gratula a győztes
@metagame
- Érdekel mind a 4 kieg a Dreamlands ciklusból, de csak akkor ha 3 példányos kiegről van szó.
- Season kit 1 is érdekelne
- Season 2 game night kit-ből meg a lapok érdekelnek csak. (Two copies of the full-bleed, alternative art version of Glaaki, and seventeen copies of the full-bleed, alternative art version of Eldritch Nexus)
metagame
2013.05.12
Én mindenképp örülnék, ha lenne rendszeres játék 
Azt néztem, hogy még el lehet csípni season 1-es kitet is Cthulhuhoz, benne:
- Nine copies of Laboratory Assistant with alternate art by Magali Villeneuve*
- Two copies of Cthulhu, Lord of R’lyeh with alternate art by Stephen Somers*

- One Call of Cthulhu: The Card Game deck box featuring a dark ritual summoned into art by Brynn Metheney
- Two sets of acrylic wound tokens

Következő versenyhez rendelek szívesen, ha ez megmozgatja a kultista-ingereket
Azt néztem, hogy még el lehet csípni season 1-es kitet is Cthulhuhoz, benne:
- Nine copies of Laboratory Assistant with alternate art by Magali Villeneuve*
- Two copies of Cthulhu, Lord of R’lyeh with alternate art by Stephen Somers*

- One Call of Cthulhu: The Card Game deck box featuring a dark ritual summoned into art by Brynn Metheney
- Two sets of acrylic wound tokens

Következő versenyhez rendelek szívesen, ha ez megmozgatja a kultista-ingereket
peloquin
2013.05.11
metagame
2013.05.11
@lazaruspoti
Megnéztem a nagykert, ezeket tudom rendelni a Dreamlands ciklusból:
In the Dread of the Night
Search for the Silver Key
Sleep of the Dead
Journey to the unknown Kadath
ezekből kell valamelyik?
Megnéztem a nagykert, ezeket tudom rendelni a Dreamlands ciklusból:
In the Dread of the Night
Search for the Silver Key
Sleep of the Dead
Journey to the unknown Kadath
ezekből kell valamelyik?
Borgia
2013.05.11
Jó, hogy a kis, belterjes szektáink találkozni tudtak, bízom benne, hogy ez egy sorozat kezdete volt. Köszönöm a játékot és a szervezést. Idey Főkultista Úrnak pedig nagy tisztelettel gartulálok.