Ugrás tartalomhoz

Villámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáronVillámhírek - 2013.05.10.Év végén érkezik a Wolfenstein: The New OrderTársasjátékos hírek – 2013 májusÉv végén új George R. R. Martin könyv érkezik

Offtopic

• Zárt téma Téma lezárva
2000 hozzászólás érkezett eddig

# 1158531
Scorba

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3380 Hozzászólás
Fitzlovag: én meg azt nem értem, hol akadályozza ez meg a Greyjoyt abban, hogy Melisandre-vel játsszon? hogy akár a csak X-ház lapoktól eltekintve ugyanazok a lapok legyenek a paklijában, mint a Baratheonnak?
meg pláne hogy legalábbis cselekményekben segítse a Baratheon barátját...

# 1158510
_Wizardry (NPC/NJK)

• Látogató
Igazából szerintem teljesen egyszerű lenne, ha egy játékos kiesne 5 madár után és kész, majd a párja játszik tovább, ha kiesett, tanúlság nem kell kivégzetelni magadat :felvon:
Az vszont tény, hogy nagyon jól rá lehet pakolni egy valakire a végzetes lapokat így hamar kiszállítani, tehát ezt tiltani kéne én szerintem egyszerűen.
A piramist persze nem, azért a védelmezőnek legyen már valami veszélye :dilis:

# 1158462
Fitzlovag_Latnok

Káoszbajnok

• Fórumita
  • 297 Hozzászólás
Nem tudom mi ez a görcsölés.Annyi madaras lapot használsz amennyit akarsz de 10 halottnál kiesel.Észak védelmezőinél és asshai kéjnőnél a korlát 4.Egy házzal pont az ilyen elmebeteg kombók miatt nem kéne az együtt lévő embereknek lenni.Ha szerintetek ez jó akkor Barával megyek.Biztonságban a falak között 2szer.Két körig nem öltök meg senkit.Utána ha kell Cselfogás+Pénzen vásárolt hűség.Ha kell madárijesztők.Így van 4 köre Tél nélkül.A Westerost meg kivédheti a Vörös torony kapuival.4 kör alatt meg álltalában úgy is nyer.Nem tudom mért nem jó az ha nem lehetnek azonos házzal?De nem tudom minek ez a sok találgatás nem lenne egyszerűbb kipróbálni?

# 1158376
Scorba

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3380 Hozzászólás
azért szabályokat ne arra építsünk már hogy "olyan úgyse lesz"...
éppen az a pláne a madaras karakterekben, hogy olcsóak.
na és ha már van 4 madaras esemény a halottak közt, és meghal 2 db madaras karakter, akkor azokkal mi lesz?

# 1158369
Nico

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1276 Hozzászólás

Edoc'sil írta 2006.11.28, 16:57 -n:

Nico: Na ne azt azért nem kellene. Nem tom mért pikkelsz az Észak védelmezőire :felvon:
Gondolj csak rá, hogy akármelyik házzal játszol, nekik köszönheted, hogy még nem rohantak le a vadak.

(de ciki lenne, ha kiderülne, hogy pont vad paklid van :rohog: )

Ezt nem nagyon értem :rohog: Északot a vadak ellen védik???!!!... :dilis:

# 1158367
Nico

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1276 Hozzászólás
Megnézem, amikor 5 madaras karakter kint van... kicsit sok aranyas, ha komolyabb karakterek.
Craster meg lássuk be, nem olyan brutál :felvon:

Csak annyi lenne, hogy nem játszhat ki sem madaras karaktert, sem eseményt, ha van 5 végzetsújtottája.

# 1158266
PaYa

Ha kell egy játék

• Fórumita
  • 3723 Hozzászólás

Nico írta 2006.11.28, 16:47 -n:

...  mindenkinek csak 5 végzetsújtotta lehet a halott paklijában ...

Kicsapok 10 madaras karaktert, majd sorra kivégzik őket. Az 5ik után a többivel mi legyen?

# 1158258
_Edoc'sil (NPC/NJK)

• Látogató
Nico: Na ne azt azért nem kellene. Nem tom mért pikkelsz az Észak védelmezőire :felvon:
Gondolj csak rá, hogy akármelyik házzal játszol, nekik köszönheted, hogy még nem rohantak le a vadak.

(de ciki lenne, ha kiderülne, hogy pont vad paklid van :dilis: )

# 1158245
Nico

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1276 Hozzászólás
Talán egyszerűbb, ha azt mondjuk, hogy nem lehet Észak védelmezőit használni, és mindenkinek csak 5 végzetsújtotta lehet a halott paklijában (több nem és kész) - mindenki külön számolja a végzetes lapjait. És nincs kiesés, ha megvan az 5 végzetsújtotta - csak nem játszhat ki többet.
Így már az is kellemetlen lehet, hgy telizsúfolod végzetes lapokkal a paklid, de nem játszhatod ki, mert már megvan az 5.

Módosította Nico: 2006.11.28, 16:48

# 1158241
_Edoc'sil (NPC/NJK)

• Látogató
Hát szerintem hadd csinálja, aki akarja, de szerintem előnyösebb mondjuk egy vadat kombózni pl egy Greyjoy immunissal, meg ilyesmik.
De tény, hogy le kéne zárni ezt a végzetsúlytottás dolgot. Én azt ajánlom, hogy, hogy ami minden ellenfélnek adná a végzetelést, ehelyett csak egy célpontnak adja, és külön kell számolni.

# 1158006
Nico

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1276 Hozzászólás
2 új Drogon, 1 új Viserys csatolt lappal, egy pár befolyás, 2 Megjelennek a lidércek...
6-os erejű karakterekig leírtja csúnyán a pályát.

# 1158001
Aeren

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1619 Hozzászólás
2 Bara rush + 2 cselfogás = halál...
De nem rossz a 2 stark + 2*2 es követelés + 2 Lord Eddard Parancs + 2 Arya bosszúja, ez ugye 10 lény az első körben, szóval bele lehet húzni :bravo:

Módosította Aeren: 2006.11.28, 11:58

# 1157971
Vincu

Huligán

• Fórumita
  • 2206 Hozzászólás
Elképzelek egy Lannister párost 6 Terv a tervben-nel :bravo: ;)

# 1157970
Scorba

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3380 Hozzászólás
nem mintha más házak nem tehetnének be 3 Dothraki tengert a pakliba... :bravo:

# 1157967
Vincu

Huligán

• Fórumita
  • 2206 Hozzászólás
Szerintem lehetnének ugyanazzal a házzal. Az előny mindkét oldalon ot van. Ha az egyik csapat kihoz 2 Melisandre-t, akkor a másik kirak 6 dothraki tengert :bravo: Ha az egyik kihoz 6 dothraki tengert, akkor a másik csapat kihoz 48 vadat ;)
Ami kérdéses a madaras lapok használata.

# 1157938
Fitzlovag_Latnok

Káoszbajnok

• Fórumita
  • 297 Hozzászólás
Gondolkodtam ezen a páros versenyen.Arra jutottam,hogy szerintem csak akkor működik ha az együtt lévő emberek nem lehetnek ugyanazzal a házzal.Nem véletlenül lehet egy lapból max. 3 a paklidban.Elég elmebeteg lenne 2 Targa 6 Dothraki tengerrel.Vagy 2 Bara 2 Melisandre. :bravo: .Egyik csütörtökön ki lehetne próbálni a Dungeonban.Én szivesen leszek 1 a négyből.

# 1157820
Aeren

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1619 Hozzászólás
Hát az egész nézőpont kérdése.
Utasbarát bizony, mert nem lesz nagy választék, hogy mégis melyik járatot válaszd. :bravo: ;) :sor:

# 1157623
Fitzlovag_Latnok

Káoszbajnok

• Fórumita
  • 297 Hozzászólás

Scorba írta 2006.11.27, 18:05 -n:

Fitzlovag: csak idéztem :bravo:

Gondoltam csak nem tudtam kihagyni. ;) :sor: :) :) :sor:

# 1157594
Scorba

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 3380 Hozzászólás
Fitzlovag: csak idéztem :bravo:

# 1157591
Fitzlovag_Latnok

Káoszbajnok

• Fórumita
  • 297 Hozzászólás

Scorba írta 2006.11.27, 16:21 -n:

"az utasbarát menetrendet."

Haha!Scorba a mikulásban azért nem hiszel ugye?Azt akarták mondani,hogy az új menetrendet!!!!!!!!!! :bravo:

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett