Ugrás tartalomhoz

Hugh Howey – A silóÚj Rogue Trader kiegészítő: Faith and CoinHoldfátyol (DnD 3.5 kalandmodul)FehérlófiaART.RPG képek2013 Free RPG DayVillámhírek - 2013.06.14.Hősök Hajnala – A Kígyó vándorútja DnD kalandmodulStar Wars Episode VII - kiszivárgott a történet?E3 2013 - tömören

Pakliötletek, kombók

• Nem írhatsz ebbe a témába
1143 hozzászólás érkezett eddig

# 2019200
Vincu

Huligán

• Fórumita
  • 2253 Hozzászólás
Egy három lapos móka:

Val + Bánatos Edd + A Nevető Vihar

egy vadas pakliban ez akár 6 lap húzás körönként :elajul:

# 2018551
Alta

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 649 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaAlta írta 2013.06.10, 13:34 -n:

Olyan Targa/Neutral lapokat keresek, amik visszavetetnek kézbe a játékból más lapot. Xaro Xoan Daxost már megtaláltam, de még valami nem ártana.

Időközben megtaláltam, köszi.

# 2018533
Alta

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 649 Hozzászólás
Olyan Targa/Neutral lapokat keresek, amik visszavetetnek kézbe a játékból más lapot. Xaro Xoan Daxost már megtaláltam, de még valami nem ártana.

# 2017266
najdzsel

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 374 Hozzászólás
House: Castle Stahleck
Agenda: Long Voyage

Characters:

Unique:

Vigilant Laci
Berzerker Vincu
Kombó Nikó
Sansa Laszlo
Félig részeg félig bebaszott Istvan
Holy Alta

Events:
Meg lesz **va a kanadai csaj
Random plot madness

# 2017162
AnatAkhan

Yllinori mortel

• Fórumita
  • 1014 Hozzászólás
Van egy új pakliötletem, neve "Magyar fiúk Stahleckben"

House: Castle Stahleck
Agenda: Long Voyage

Plots:
- Ambush kiáltása
- Sörvásárlás
- Kaland keresése
- Versenyrészvétel
- Humormánia
-,Társaság szórakoztatása
- Emlékérme keresés
- Dicsőség halmozása

Karakterek:
Hungarian Boys
...

Locations:
- Budapest
- Bacharach
- MÁV
- DB
- Frankfurt
- ABC
- Castle Bacharach's Chambers
- Rajna
...

Attachment:
- Sör
- Sör
- Sör
- Kártyapakli
- Deckbox
- Playmat
- Token
...

Events:
- Hungarian Boys goes to Stahleck
- Ambush!
- No driver
- Malac
- Isteni kéz effekt
- Dühöngés
...

Sajnos elég hiányos még lapokban, kéretik besegíteni!

# 2017004
Vincu

Huligán

• Fórumita
  • 2253 Hozzászólás
A rich lands and a keep-ben az a jó, hogy jelenleg az egyetlen olyan attachment, amin az a szöveg, hogy comes into play

# 2016987
Alta

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 649 Hozzászólás
Durva kombókat találtok ki erre a blood riutalra. S ez még csak a brainstorming, Nico majd kiegészíti pár csavarral. :)

# 2016963
Vincu

Huligán

• Fórumita
  • 2253 Hozzászólás
A kombóhoz negyedik háznak a House Umber Berserkers ugrik be hirtelen :D

# 2016961
Vincu

Huligán

• Fórumita
  • 2253 Hozzászólás
Van egy kombóm. Igazából nem is kombó, hanem lassan egy komplett pakli

Bármilyen karakter aki csinál valamit ha játékba jön. Ilyet lehet találni egy párat

Ami kell hozzá az a blood sugar sex magic ritual amit kihozva az árnyakból visszahozunk egy hullát, aki a Vhagar miatt 1 befolyásért kap egy harried by dragonst. Kiváltjuk a karakter válaszát, majd kiváltjuk a természetesen már régóta játékban lévő Meereenese Brothel képességét, miszerint egy karakter ereje csökkent eldobhatunk egy csatolt lapot. Ami nem más mint a blood ritual. Így a karakter meghal újra. A blood ritualunk a dobott lapok között van, amit egy hatalmi harc megnyerésre után vissza is rakunk az árnyakba a furfangosan letoborzott Blackwater Bay-el, és akár uralomban, frissítésben, taxation fázisban megismételjük, ha annyira extra a karakter képessége. Így arra kell vigyázni, hogy harci fázisban nem tudjuk azonnal használni, mert nem tudtuk még visszavenni, mert nem nyertünk hatalmi harcot. Ha persze van egy másik blood ritualunk, akkor elég ütőképes dolgot össze lehet rakni.
3 blood ritual + 3x1 befolyás + 1 Vhagar + 1 Quentyn Martell + 1 Harried by Dragons + 1 Meereenese brtohel = 6 hatalompont az ellenfél minimális beleszólási lehetőségével. Ha van Blackwater bay akkor 8 hatalompont... És ha még odacsempészünk mellé egy Töviskirálynőt, aki minden árnyakból kijött lapra kap egy hatalompontot magára, akkor akár 12 pontnál is lehetünk. Érdemes szövetséggel játszani, vagy City of Shadows agendával, de azok nélkül is mehet.

Módosította Vincu: 2013.05.31, 08:59

# 2016922
AnatAkhan

Yllinori mortel

• Fórumita
  • 1014 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásanetherspirit írta 2013.05.30, 21:12 -n:

Köszönöm az útba igazitast!

Gyere le holnap játszani Metába. Leszünk páran. ;)

# 2016901
netherspirit

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 17 Hozzászólás
Köszönöm az útba igazitast!

# 2016898
Alta

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 649 Hozzászólás
CCG (magyar) és LCG lapokat nem nagyon szoktuk keverni. Versenyeken sem lehetséges, csak azokat a magyar lapokat lehet használni, amiket változatlan formában újra kiadtak az LCG-ben. A CCG jó pár éve megszűnt, az LCG vette át a helyét. Angolul találod meg a régi CCG lapokat is az agotcards.com-on, de regisztrálni kell hozzá. Magyarul már nem elérhető a CCG-s lapok adatbázisa.

Módosította Alta: 2013.05.30, 21:10

# 2016893
netherspirit

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 17 Hozzászólás
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy a CCG rendszert nem lehet együtt játszani, össze keverni a régi magyar nyelvű cuccosokkal? A TCG rendszerű magyar lapoknak van valami trade Prince instrukcio? Pl egy weblap? Kérnek egy csöpp infót. Thx!

# 2016878
Baratheon

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 611 Hozzászólás
Valakinek van kedve esetleg tesztelni egy pakliötletemet? Sajnos ha magammal játszok mindig csalok. :D

# 2016873
Vincu

Huligán

• Fórumita
  • 2253 Hozzászólás
Nico!

Várjuk a 4 lapos ősgiga kombót ezek után! :sherlock: :)

# 2016846
najdzsel

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 374 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaVincu írta 2013.05.30, 09:37 -n:

Igen :)

Azt néztétek, hogy azzal a blood sugar sex magic ritual-lal mekkora kombók vannak?
A fél Martell-ház kábé 40x kerülne feltámasztásra, de a Baratheon és Targa ház is fel tud mutatni valamit. A dothraki kereső Khal Drogo jut hirtelen eszembe...

Azaz!

Bár arra a sima visszavonulas is jo volt .

Viszont Vincu mekkora kombot találtam ki:

Ghaston grey-es martell, plus out of hous-ban a Vhagar hajo, ami a felső attacmentet odaadja 1 influence-ért.
Rich lands and a keep minden alkalommal ad egy lapot amikor jatekba kerül. Innentől bármely martel karit visszaveszed könnyen, és amikor kihozod 1 inf ért kapsz lapot crestet rá.

ooh targa olcsobbito a Pentos ami army -t olcsobbit lannister a tyros ami ally -t , mindkettőből keves van martell-hez , raadasul az inf-et is adja, lenyegeben ingyen ....

# 2016822
Baratheon

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 611 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásanetherspirit írta 2013.05.30, 13:11 -n:

Sziasztok!

Nem régen ismertem meg ezt a játékot, és szert is tettem "egy pár lapra" es szívesen kipróbálnám a jatekot. Fogalmam sincs mikor és hol szokott ez a közösség játszani. Aki kedvet érez leülni egy kezdő, ám de igen lelkes játékossal megismertetni eme móka csinját- binját az kérem írjon, vagy hívjon telefonon 06306648965. Jelzem 50 méterre lakom a metagametól, és 800méterre a sárkánytűztől.

Előre is köszönöm! Szabi

Amennyiben tényleg érdekel a dolog az Offtopicban már beszélik a péntek 17 órát. :)

# 2016817
netherspirit

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 17 Hozzászólás
Sziasztok!

Nem régen ismertem meg ezt a játékot, és szert is tettem "egy pár lapra" es szívesen kipróbálnám a jatekot. Fogalmam sincs mikor és hol szokott ez a közösség játszani. Aki kedvet érez leülni egy kezdő, ám de igen lelkes játékossal megismertetni eme móka csinját- binját az kérem írjon, vagy hívjon telefonon 06306648965. Jelzem 50 méterre lakom a metagametól, és 800méterre a sárkánytűztől.

Előre is köszönöm! Szabi

# 2016784
Alta

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 649 Hozzászólás
Blood magic : Pont beszéltük Anattal, hogy milyen jó kombók vannak rá, pl. Jon Arryn, Rhaegar Targaryen-hez. Rhaegarhoz személy szerint pont egy ilyen lapot vártam, ami még a toborzásban képes feltámasztani. Jó kis lap, bár az agotcardson kicsit lepontozták.

# 2016770
Vincu

Huligán

• Fórumita
  • 2253 Hozzászólás
Igen :)

Azt néztétek, hogy azzal a blood sugar sex magic ritual-lal mekkora kombók vannak?
A fél Martell-ház kábé 40x kerülne feltámasztásra, de a Baratheon és Targa ház is fel tud mutatni valamit. A dothraki kereső Khal Drogo jut hirtelen eszembe...

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett