Ugrás tartalomhoz

Egy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáronVillámhírek - 2013.05.10.Év végén érkezik a Wolfenstein: The New Order

Pakliötletek, kombók

• Nem írhatsz ebbe a témába
1121 hozzászólás érkezett eddig

# 2008921
Vincu

Huligán

• Fórumita
  • 2206 Hozzászólás
Természetesen csak egyszer keverhetsz, felfedéskor :sherlock:

Az új Margaery Tyrell, a najdzsel előtti melee champion tervezésében.

# 2008916
Alta

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 598 Hozzászólás
Ja, persze, igaz, kevertem most a Birodalom bőkezűségével. Viszont így addig keverhetsz vissza, amíg nem húzod be a neked tetsző lapokat.

# 2008907
Baratheon

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 586 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaAlta írta 2013.04.10, 21:02 -n:

Minimum errata-jelölt. Az én olvasatomban ez egy passzív képesség, vagyis abban a plotfázisban mindkét játékos eldobja a kezét, felhúz 5 lapot, azt is eldobja, húz 5 lapot és elfogytak a paklik. :D

Elvileg nem kötelező visszakeverni ( a may szócska miatt, ha jól tudom ), mondjuk a paklik sehogy se fogynak el, hiszen visszakeversz.

# 2008905
Alta

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 598 Hozzászólás
Minimum errata-jelölt. Az én olvasatomban ez egy passzív képesség, vagyis abban a plotfázisban mindkét játékos eldobja a kezét, felhúz 5 lapot, azt is eldobja, húz 5 lapot és elfogytak a paklik. :D

# 2008898
Baratheon

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 586 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaAlta írta 2013.04.10, 19:40 -n:

Hozzászólás olvasásaBaratheon írta 2013.04.10, 15:27 -n:

Amúgy az a City plot mit tud? Csak mert a webfordítóm akkora értelmetlenséget közölt, hogy csak na.

Nagyon tetszik, hasonlít a Birodalom bőkezűségére ami a kedvenc plotom volt a CCG érából. Egy hátránya, hogy csak akkor működik, ha nincs más City plotod a felhasználtak között.
Mikor felfeded(bár valószínűleg lefelejtették a "When revealed" kitételt, így passzívnak tűnik szó szerint a képessége), válassz egy ellenfelet, mindketten visszakeveritek a pakliba a kézben tartott lapjaitokat, de minimum 1 lapot és 5 lapra cserélitek ki a kezetek a saját paklitokból. Tehát erre nincs laphúzási korlát.) Jó lap, és 2-es claim...

Az új restricted lap. :)

# 2008891
Alta

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 598 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaBaratheon írta 2013.04.10, 15:27 -n:

Amúgy az a City plot mit tud? Csak mert a webfordítóm akkora értelmetlenséget közölt, hogy csak na.

Nagyon tetszik, hasonlít a Birodalom bőkezűségére ami a kedvenc plotom volt a CCG érából. Egy hátránya, hogy csak akkor működik, ha nincs más City plotod a felhasználtak között.
Mikor felfeded(bár valószínűleg lefelejtették a "When revealed" kitételt, így passzívnak tűnik szó szerint a képessége), válassz egy ellenfelet, mindketten visszakeveritek a pakliba a kézben tartott lapjaitokat, de minimum 1 lapot és 5 lapra cserélitek ki a kezetek a saját paklitokból. Tehát erre nincs laphúzási korlát.) Jó lap, és 2-es claim...

# 2008888
Baratheon

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 586 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaVincu írta 2013.04.10, 14:00 -n:

Annyit tegyünk hozzá azért, hogy a dekkel John Bruno játszott...
Ezzel azt akarom mondani, hogy amellett, hogy mekkora penge játékos, azért ő tipkikusan az aki pont azt húzza ami kell. Lásd a világbajnoki videót. Ott pont te hívtad fel rá a figyelmet, hogy körönként két lap húzással mekkora mákja volt. Érdekelne a dekklista ettől függetlenül, de tuti biztos vagyok benne, hogy a plotválasztás a győzelmek 70%-ban döntő. Szerintem ugyanazzal a plotlistával hasonló helyen végzett volna egy Lannister dekkel is. A dekk meg jelenleg nem publikus amennyire tudom.

Én vagyok a tökéletes ellentéte, versenyen majd mindenkitől azt hallom "Eddig ezzel a paklival ez volt a legjobb húzásom". Nagyon szoktam ennek örülni. :)

# 2008866
Baratheon

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 586 Hozzászólás

# 2008848
Baratheon

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 586 Hozzászólás
Na én cselekménylapokat választani nem nagyon tudok, vagy ha még is eltalálok párat akkor mindig rosszul fedem fel őket.

Lehet a játékhiány az oka, de régebben ez a része jobban ment a játéknak ( mondjuk akkor értelmes paklikat is tudtam összehozni nem úgy mint most ), mondjuk akkor heti 2 alkalommal játszottam meg minden versenyen ott voltam. :(

# 2008842
Vincu

Huligán

• Fórumita
  • 2206 Hozzászólás
Annyit tegyünk hozzá azért, hogy a dekkel John Bruno játszott...
Ezzel azt akarom mondani, hogy amellett, hogy mekkora penge játékos, azért ő tipkikusan az aki pont azt húzza ami kell. Lásd a világbajnoki videót. Ott pont te hívtad fel rá a figyelmet, hogy körönként két lap húzással mekkora mákja volt. Érdekelne a dekklista ettől függetlenül, de tuti biztos vagyok benne, hogy a plotválasztás a győzelmek 70%-ban döntő. Szerintem ugyanazzal a plotlistával hasonló helyen végzett volna egy Lannister dekkel is. A dekk meg jelenleg nem publikus amennyire tudom.

# 2008828
najdzsel

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 364 Hozzászólás
Szoval bár nem rendelkezem Barateon lapokkal, de most az uj ciklusban tényleg sok lap köszörüli ki a hiáit a háznak.

Az uj agenda fix laphuzása hatalmas plusz, csakúgy mint az uj intreague gambit city. A masodik harmadik körben vissza tudod tölteni a kiürült kezet, illetva eaz is jonak tunik , hogy masodik plotnak barmi is van nalad azt jatszod ki, kettes claim , 5 uj lap, ezt meg a malissandra's scheme-el visszapörgeted amit eldobtál.

# 2008800
najdzsel

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 364 Hozzászólás
Hey Barateon

http://www.cardgamedb.com/index.php/index.html/_/game-of-thrones/the-john-voyage-r550

# 2007200
clearinx

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 6 Hozzászólás
Sziasztok!

Szerintetek a magyar nyelvű kártyánál Targaryeneknél érdemes gyúrni az Új Khalassar című lapra mondjuk úgy 25 dothrakival a paklimban?
Egyébként ha van valakinek eladó magyar Targa lapja az érdekelne, főleg ha Budapest, Veszprém vagy Zalaegerszeg környékén lakik ;)

köszi előre is

# 2006623
Alta

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 598 Hozzászólás
A Long Voyage agendához szerintem sok lapkikeresés működne. A körönként három lap húzás nagyon jó. Igazából szerintem se a kombóknak kedvez a 85 lapos pakli, de pl. egy Dothraki hordánál már elgondolkoznék, hogy használjam-e. Nehezebben ürül ki a kéz ha kettő helyett hármat húzol. Persze a puding próbája az evés, a lapoké a tesztelés.

Módosította Alta: 2013.03.27, 12:32

# 2006583
Vincu

Huligán

• Fórumita
  • 2206 Hozzászólás
Érdekes olvasni a cardgamedb-n pölö, hogy azért a 85 lapos agendáért mennyire odavannak külföldi barátaink. Biztos furán vagyok bekötve, de nekem az az érv, hogy ez mennyire segíti a kombó dekkeket egy kicsi sántít. A kombó dekkeket egy 15 lapos pakli segíti.

# 2006580
Vincu

Huligán

• Fórumita
  • 2206 Hozzászólás
Újabban Greyjoy szentekkel játszom és nagyon élvezem. Félig paklidobatás, félig horda. Eddig ötből öt a mérlege

# 2004210
najdzsel

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 364 Hozzászólás
a következő hír járja :

A ciklusban lesz egy másik agenda , a neve valami "The long journey".

Szimplán annyit tud, hogy a paklid min 85 lapos, cserébe 3at huzhatsz. Draw cap megnövelve. Kommentár nélkül.

# 2003421
Alta

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 598 Hozzászólás
Ezekről el is feledkeztem, mert nem játszottam velük. :)

# 2003407
Vorador

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 993 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaAlta írta 2013.03.08, 09:59 -n:

House of Dreams...A Knights of the Hollow Hill és az új hajós agenda mellett az is simán restrict lehetne. De az agendákat valamiért békén hagyják.

Maester's Path, Wildling/Night Watch hatos, Kings of Summer/Winter.
Majd sor kerül a többire is, semmi nincs biztonságban. :)

# 2003406
Alta

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 598 Hozzászólás
House of Dreams...A Knights of the Hollow Hill és az új hajós agenda mellett az is simán restrict lehetne. De az agendákat valamiért békén hagyják.

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett