Ugrás tartalomhoz

Villámhírek - 2013.05.24.Egy Rogue Trader mesélő naplója - 4Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolás

Kezdők témája

• Nem írhatsz ebbe a témába
1581 hozzászólás érkezett eddig

# 2010756
zolika1994

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 74 Hozzászólás
Hello!

Akik többen kezdenének el játszani azoknak lenne egy nagy eladó sorú gyűjtemény. Nem akarom ide kitenni, mert ez nem az a topic, de PM-ben megkeres akit érdekelne.

Van sok C-UC, ritka is és sok kiegészítőm is, ami kezdő játékosoknak ideális.
Ha esetleg érdekel, vagy több infóra vagy kíváncsi, PM-ben küldök képeket és további információkat

# 2010580
issitoq

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 2 Hozzászólás
Hahó!

Annak idején begyűjtöttem "néhány" lapot, köztük olyat is, amire nincs szükségem. Akinek szüksége van rájuk, sikítson és átadom ingyen. Budapesten (esetleg hébe-hóba Székesfehérváron), személyesen. :ok:
Elsősorban kezdőkre gondolok vagy akinek nincs pénze, de pont ezekre vágyik - vagy mittomén. (Ööö, nem néztem utána, miféle lapok.)

[kék]
1x Mental Misstep, 1x Chained Throatseeker, 1x Numbing Dose
[piros]
6x Basic Land - Mountain, 1x Whipflare, 1x Scrapyard Salvo, 1x Turn to Slag, 1x Burn the Impure, 1x Kindled Fury, 1x Volt Charge
[fekete-piros]
1x Twinstrike
[színtelen artifact]
1x Immolating Souleater, 1x Razorfield Rhino, 1x Razorfield Tresher, 4x Rusted Slasher, 4x Dross Ripper, 4x Echo Circlet

Illetve én magam is újrakezdő vagyok (valahol a tökkezdő szinten hagytam abba a játékot), szívesen meccselnék Budapesten, úgyis szép az idő, süt a nap, zöld a gyep...

# 2010520
dominictoretto

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 120 Hozzászólás
Sziasztok!

Az ajánlatom főleg kezdőknek szól.

Aki épp elkezdené a játékot, de nem akar boltokban 20-50 ft pénzekért megvenni 5 ft értékű lapokat, azoknak ajánlom a következőt: Eladó kb 500-600 kártya, melyek javarészt mókalapok, olyanok, amikkel el lehet kezdeni a játékot, meg lehet ismerni a játékot, és az ilyen kezdő deckek között igencsak ütőset is össze lehet rakni belőlük. Akad a lapok között értékesebb is, drágább rare lapok és úgynevezett "versenycommonok" is, de ez mind a csomaghoz tartozik. Adok hozzá ingyé Basic Land-eket, továbbá átlátszó fóliákat is úgyszint ingyé.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj, Pesten megoldható az átvétel, de postázást is vállalok megfelelő postaköltség ráfizetése mellett is.

Dom

# 2009881
ToraDzsobu

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 141 Hozzászólás
Helló

Olyan embert keresek aki nagyon vágja a kék fehér szín kombót és tudna nekem segíteni összerakni egy ütős decket. Privibe nyugodtan írhat.

Üdv
Tora

# 2006897
brekii

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 12 Hozzászólás
Sziasztok!

A magyar szabály leírások között találtam 1-2 háziszabályt(mana külön pakliban,több élet stb..), a kérdés az lenne tudtok e mondani még ilyeneket amivel lehet hülyülni haverokkal?

Előre is köszi!

üdv
B

# 2005743
aliensk

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 243 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaHakkuuuh írta 2013.03.22, 11:50 -n:

...

Unleash-el (elmeletileg a powerje 2-es lesz), akkor a Gyre kaphat +1/+1 countert?

Valaszokat elore is koszonom!

Udv
Mivel az unleash miatt már a BFre érkezéskor rajta van a +1/+1 counter, így 2/2es lényként jön le, ami a Gyre Sagenél bekapcsolja az evolveot.

# 2005729
Hakkuuuh

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 109 Hozzászólás
Sziasztok!

Evolve kepesseggel kapcsolatos a kerdesem.

Van a jatekban egy Gyre Sage:
Power/Toughness: 1/2

Card Text: Evolve (Whenever a creature enters the battlefield under your control, if that creature has greater power or toughness than this creature, put a +1/+1 counter on this creature.)
Tap: Add G to your mana pool for each +1/+1 counter on Gyre Sage.

meg nincs rajta jelzo.

Ha kijatszom egy Rakdos Cackler-t:
Power/Toughness: 1/1

Card Text: Unleash (You may have this creature enter the battlefield with a +1/+1 counter on it. It can't block as long as it has a +1/+1 counter on it.)

Unleash-el (elmeletileg a powerje 2-es lesz), akkor a Gyre kaphat +1/+1 countert?

Valaszokat elore is koszonom!

Udv

# 2005643
mtomix96

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 17 Hozzászólás
Sziasztok
Van egy csomó eladó lapom főként kezdőknek az árak eléggé baratságosak
Pesti vagy metagame vagy sárkánytűz is megoldható.
Ha kell valami írj nyugodtan hatha van.
Üdv

# 2005171
dumo

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 2 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaLorac írta 2013.03.07, 23:44 -n:

dumo: Őket ajánlanám így hirtelen: http://www.facebook.com/steelborough.mtgclub

Köszi ;)

# 2004251
mephist0

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1398 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaToraDzsobu írta 2013.03.13, 08:26 -n:

Helló!

Valaki ha tud segítsen már nekem szeretnék össze rakni egy olyan decket ami elég ütős de nem kell érte gyémántokkal fizetni. Szín az mindegy milyen. egy sima 60 lapos deck kellene de nem tudok semmit most kitalálni remélem valaki tud segíteni. Előre is köszi :)

Üdv
Tora
http://magic.tcgplayer.com/db/deck.asp?deck_id=1105485

A 4 reckonert kicserélheted mondjuk Pyreheart wolf-ra, és máris van egy egész jó és nagyon olcsó decked.

# 2004228
ToraDzsobu

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 141 Hozzászólás
Helló!

Valaki ha tud segítsen már nekem szeretnék össze rakni egy olyan decket ami elég ütős de nem kell érte gyémántokkal fizetni. Szín az mindegy milyen. egy sima 60 lapos deck kellene de nem tudok semmit most kitalálni remélem valaki tud segíteni. Előre is köszi :)

Üdv
Tora

# 2003352
Lorac

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 282 Hozzászólás
dumo: Őket ajánlanám így hirtelen: http://www.facebook.com/steelborough.mtgclub

# 2002823
dumo

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 2 Hozzászólás
Sziasztok!

Szeretnék belevágni a játékba van némi HKK-s múltam de rég volt és az se sok kérdezném hogy lenne a e valaki aki nem rég kezdte vagy gondolkozik rajta hogy elkezdi, vagy olyasvalaki aki régóta játszik de szívesen segítene nekem... Miskolc és Nyíregyháza jön szóba ;)

# 2001270
Lorac

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 282 Hozzászólás
Ha most kezded
Ha tudni akarod, miről szól
Ha jobban akarod nyomni
Ha belevetnéd magad a versenyekbe
Ha szívesen veszed a jótanácsokat, tippeket

Magic the Gathering tréning a Metában!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=600100330003381&set=a.560771337269614.142229.560760010604080&type=1&theater

Várunk minden érdeklődőt most csütörtökön is!

HT

# 1998956
Aedm

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 581 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásabrekii írta 2013.02.14, 13:07 -n:

Egy goblin deck -be tudtok ajánlani planeswalkert , vagy a fenti linken szereplő létezik?

planeswalkerek

de goblinba szerintem semmit se tennék... (talán max Koth)

# 1998953
Krezga

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 942 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásabrekii írta 2013.02.14, 13:07 -n:

Sziasztok!

http://i482.photobucket.com/albums/rr189/Ghost_Ninja18/MarickGoblinKingv2.jpg

Egy goblin deck -be tudtok ajánlani planeswalkert , vagy a fenti linken szereplő létezik?

előre is köszi!

B

Nem létezik

# 1998945
brekii

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 12 Hozzászólás
Sziasztok!

http://i482.photobucket.com/albums/rr189/Ghost_Ninja18/MarickGoblinKingv2.jpg

előre is köszi!

B

# 1998586
Akelir

DCI Judge Level 2

• Moderátor
  • 3584 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaHakkuuuh írta 2013.02.12, 21:24 -n:

A Huntmaster tudja-e ölni a Hydrát mikor átfordul vagy sem, melyik kapja-adja előbb az áldást?

Ha több képesség triggerel egyszerre, akkor először mindig az aktív játékos (akinek a köre van) teszi stackre a saját képességeit, utána pedig a non-aktív játékos.

Ez azt jelenti, hogy ebben a helyzetben az ellenfeled Hydrájának a képessége megy stackre, és a fölé triggerel a te Huntmasteredé. Így a Huntmaster képessége sül ki először és lelőheti a hidrát.

Módosította Akelir: 2013.02.12, 21:45

# 1998582
Hakkuuuh

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 109 Hozzászólás
Sziasztok!

Aki tudja mondja meg! :)

Ellennél egy 2/2-es Primordial Hydra:

Card Text: Primordial Hydra enters the battlefield with X +1/+1 counters on it.
At the beginning of your upkeep, double the number of +1/+1 counters on Primordial Hydra.
Primordial Hydra has trample as long as it has ten or more +1/+1 counters on it.

Én köröm van és a páston egy Huntmaster of the Fells

Card Text: Whenever this creature enters the battlefield or transforms into Huntmaster of the Fells, put a 2/2 green Wolf creature token onto the battlefield and you gain 2 life.
At the beginning of each upkeep, if no spells were cast last turn, transform Huntmaster of the Fells.

nem játszik ki egyikünk sem lapot, passzolok. A Huntmaster tudja-e ölni a Hydrát mikor átfordul vagy sem, melyik kapja-adja előbb az áldást?

Válaszokat előre is köszi!

Üdv

# 1997922
zvaragabor

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 118 Hozzászólás
Üdv, megválnék a gyűjteményemtől, segítséget szeretnék kérni, hogy pár lap mennyit érhet kb. Illetve általánban mennyit szoktak ilyenkor mondani C/UC/R darabjára.
Ezekre meg konkrétan kíváncsi lennék:
Entomb
Exhume
Reanimate
Mystical tutor
Lotus Petal
Decree of Justice
Watery Grave
Renaimátor böszmék:Inkwell, Empyrial, Akroma (wrath), Iona, blazing archon.
Vagy inkább azt és kérdezhetném, hogy egy reanimátor dekkből mik azok a lapok, amik úgy érnek is valamit? Mondjuk ami már egy ezres van, és nem csak reanimátor használja, tehát keresik is más dekkbe.

Előre is köszi a válaszokat

Módosította zvaragabor: 2013.02.09, 18:51

2 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 2 látogató, 0 rejtett