Ugrás tartalomhoz

Villámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolásEgy Rogue Trader mesélő naplójaThe Forest – új horrorjáték a láthatáronVillámhírek - 2013.05.10.Év végén érkezik a Wolfenstein: The New OrderTársasjátékos hírek – 2013 májusÉv végén új George R. R. Martin könyv érkezik

Találka #3

• Nem írhatsz ebbe a témába
2387 hozzászólás érkezett eddig

# 2014706
Prosperia

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 731 Hozzászólás
Szuper! Kezd alakulni. Köszönöm a közreműködést!

# 2014657
orange1

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 51 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaSpoonman írta 2013.05.17, 06:55 -n:

Hozzászólás olvasásaProsperia írta 2013.05.16, 20:41 -n:

Szombaton van kedve valaki(k)nek a következő Feld játékok valamelyikéhez vagy esetleg többhöz is? Igazából a játékot is kéne hoznod, és el is kéne mondani :)
A lista: Rialto, Bora Bora, Brügge. Valahogy eddig mindig lemaradtam róluk...
Köszönöm.
Mi is megyünk szombaton csörszbe, én csak délután, de játszhattok addig is BoraBorát...küldöm korábban:)(Lenke viszi)
en is szivesen beszallok a bora bora-ba, ha van meg hely, el is tudom mondani ha kell, s a rialtot ha valaki hoz szivesen kiprobalom

Módosította orange1: 2013.05.17, 14:15

# 2014584
Spoonman

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 153 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaProsperia írta 2013.05.16, 20:41 -n:

Szombaton van kedve valaki(k)nek a következő Feld játékok valamelyikéhez vagy esetleg többhöz is? Igazából a játékot is kéne hoznod, és el is kéne mondani :)
Köszönöm.
Mi is megyünk szombaton csörszbe, én csak délután, de játszhattok addig is BoraBorát...küldöm korábban:)(Lenke viszi)

# 2014557
Prosperia

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 731 Hozzászólás
Köszönöm.

# 2014162
lacxox

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1251 Hozzászólás
Ha nincs, én a jövő héten szívesen. :)

# 2014099
Spoonman

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 153 Hozzászólás
Szerdán Gémben van kedv Kemet-et próbálni? Mert akkor lecipelem +készülök szabályból.

# 2013917
sehol

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 21 Hozzászólás
sziasztok!
szívesen játszanék a dungeon commanddal valahol pest környékén.
köszi!

# 2012420
yeti68

Érdeklődő fórumozó

• Fórumita
  • 63 Hozzászólás
Szia! Ma du Gémbe benézek ha jössz! Smallword, El Grande, vagy Tigris?
Melyiket szeretnéd?

üdv

Hozzászólás olvasásaSpoonman írta 2013.05.03, 05:10 -n:

Ma du./este vki vhova? (Gém v. Compaya)

# 2012386
Spoonman

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 153 Hozzászólás
Ma du./este vki vhova? (Gém v. Compaya)

# 2011830
lacxox

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1251 Hozzászólás
Akkor szerintem megállapodhatunk egy Keyfloweres kezdésben. :) Aztán hogy még fér-e az estébe valami, az majd kiderül...

# 2011796
Frankus

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 367 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaProsperia írta 2013.04.29, 18:50 -n:

Én is megyek holnap! :D
Szívesen beszállnék Laci listájáról: Keyflower, Archipelago, Yedo, Edo partiba, ezek közül a legelsőt tudom elmondani.
Egyébként meg a kívánságlistán: Bora Bora, Belfort, Ginkgopolis, Snowdonia, Great Zimbabwe (bár ez nem túl esélyes, hogy lenne bárkinek)

Remélem, hogy én is lejutok! :)
Ha nem jön sok szülő a fogadó órára akkor még az is lehet nyitás körül ott vagyok...

# 2011792
Prosperia

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 731 Hozzászólás
Én is megyek holnap! :D
Szívesen beszállnék Laci listájáról: Keyflower, Archipelago, Yedo, Edo partiba, ezek közül a legelsőt tudom elmondani.
Egyébként meg a kívánságlistán: Bora Bora, Belfort, Ginkgopolis, Snowdonia, Great Zimbabwe (bár ez nem túl esélyes, hogy lenne bárkinek)

# 2011748
B_Z

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 156 Hozzászólás
Lehet, hogy nem is olyan reménytelen a dolog ;)
Holnap úgy néz ki, hogy (hosszú kihagyás után) lenézek az Andurilba és tudok hozni Keyflower-t és/vagy Copycat-et.
Emlékeim szerint ezek vannak a klubban: Aeroplanes, Milestones, Archipelago, The Cave.
Noblemen-je meg Janinak van (azzal pl. én is játszanék).

# 2011731
lacxox

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1251 Hozzászólás
Helló! Csökken a lista. :) Kedden (Anduril v. Gém) valaki nem szeretne ilyeneket játszani és tanítani (és hozni)? :) Bármelyikre vevő lennék (a neveket elnézve persze az esélyek nem nagyok)...

Hozzászólás olvasásalacxox írta 2013.03.13, 12:40 -n:

Keyflower (banz? barbate?), Myrmes (enzian?), Copycat (banz/csabull...), Noblemen (?nincs is meg senkinek?), Aeroplanes, Milestones (csabull/Detti...), Yedo, Edo, Archipelago, Courtier, Kairo, Aztlán, The Cave, Shadows over Camelot: The Card Game...

# 2011639
Mirr-Murr

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 174 Hozzászólás
Sziasztok!

Május 25-én ismét megrendezésre kerül a MOM Crokinole Kupa! A versenykiírás felkerült a www.crokinolejatek.hu oldalra.
Minden érdeklődőt arra kérek,hogy részvételi szándékát, mielőbb jelezze felém, valamilyen formában!
Jelentkezés, csak előzetes regisztrációval lehetséges!

Új és régi érdeklődőknek gyakorlási lehetőség az Andurilban,május 1-ét kivéve, minden szerdán.

üdv,
Zsolt

# 2011210
fisha

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 405 Hozzászólás
kb. 10-re végeztünk vele. Jó volt, de kell még vele játszani, hogy teljesen összeálljon. :)

Hozzászólás olvasásaMDAOW írta 2013.04.25, 13:44 -n:

Hozzászólás olvasásafisha írta 2013.04.25, 10:22 -n:

Persze ezekre lenne energiád, de game of thrones-ra nincsen... :)

Jogos :) Bár végül nem bántam meg, nagyon ott volt a szeren a tegnapi meccs, kár lett volna kihagyni :)

Amúgy mennyi ideig tartott a játék? És jó volt?

# 2011200
MDAOW

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 161 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásafisha írta 2013.04.25, 10:22 -n:

Jogos :) Bár végül nem bántam meg, nagyon ott volt a szeren a tegnapi meccs, kár lett volna kihagyni :)

Amúgy mennyi ideig tartott a játék? És jó volt?

# 2011169
fisha

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 405 Hozzászólás

# 2011168
MDAOW

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 161 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaMDAOW írta 2013.04.22, 13:13 -n:

Hozzászólás olvasásaMDAOW írta 2013.04.22, 12:37 -n:

Sziasztok!

Már régóta szeretném kipróbálni a Sid Meier's Civilization: The Board Game játékot. Esetleg valakinek van kedve most szerdán a Gémklubban játszani egyet? A kedv mellett nem mellékes, hogy a játék is legyen meg az illetőnek :) mert emlékeim szerint a klubban nincs bontott példány.

Üdv: Attila

Szerk.: Ezt is szívesen kipróbálnám: Through the Ages: A Story of Civilization

Ráadásul ebből van bontott a klubban, szóval ha valaki ismeri a szabályt és szívesen játszana, az szóljon :)

Szerk. 2.: A keddi vagy csütörtöki Andurilos kipróbálást is meg tudom oldani, csak jelentkezzen már valaki :)

# 2011035
lacxox

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1251 Hozzászólás
Juhé!

Hozzászólás olvasásaSpoonman írta 2013.04.24, 15:15 -n:

Úgy néz ki ,holnap Anduril. Myrmes,Ginkgo, Aeroplanes, Milestones talán van ott, Snowdoniát viszek.
Ginkgopolis-ban és Snowdonia-ban bármikor benne vagyok.

Hozzászólás olvasásalacxox írta 2013.03.13, 12:40 -n:

Keyflower, Myrmes, Ginkgopolis, Archipelago, Snowdonia, Edo, Copycat, Noblemen, Aeroplanes, Milestones, Yedo, Courtier, Kairo, Aztlán, The Cave, Shadows over Camelot: The Card Game...

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett