Ugrás tartalomhoz

Villámhírek - 2013.05.24.Egy Rogue Trader mesélő naplója - 4Xbox One: Lehull a lepelBatman: Arkham Origins trailer érkezettEgy Rogue Trader mesélő naplója - 3Képregénykészítő - 2013-20. hétVillámhírek - 2013.05.17.Mass Effect – spin-offok várhatók?Egy Rogue Trader mesélő naplója - 2The Witcher 2 – megjelent a REDkit, indulhat a modolás

Gangrel-ek a Trefin

• Nem írhatsz ebbe a témába
831 hozzászólás érkezett eddig

# 1952172
Malachi

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 523 Hozzászólás
Köszi a spoilert dallasz...

# 1951525
Carun

The Living Armor

• Fórumita
  • 858 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaAPotter írta 2012.05.24, 17:38 -n:

Ellenük egyesített erőkkel sem lenne garantált a győzelem.
Dehogynem... Lásd Anarch Lázadás ;)

# 1951347
APotter

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 46 Hozzászólás
Valszeg rosszul fogalmaztam. Az ott megjelent klánok közül értettem, hogy egyik sem képes erre.
A tremere piramist értem és megértem. A malkávokról nem hallottam MÉG, hogy mint harci osztag mozgosította volna magát. Az asszamiták pedig alapból harci klán tudtommal elvárható tőle ez.
De oké igazad van. Vannak alternatívák. De akkor is érthető és megérthető a dühe és a fájdalma a csalódottsága. Én jogosnak ítélem a Gangrelek kiválást a Kamarillából. Hiszen cserbenhagyták őket, tulajdonképpen elárulták ezzel őket és az áldozatukat. A Kamarilla legnagyobb gyengesége pont az hogy a tagjai, hercegei saját önös érdekeiket helyezik a fontosak elé. Jól fogalmazta meg a könyvben Xaviar, mikor olyasmit mondott, hogy ha az ősatyák felébrednek, akkor lényegtelen hogy hova tartozol és épp hol van a frontvonal. Ellenük egyesített erőkkel sem lenne garantált a győzelem. De megosztottan pláne.

# 1951176
Itelethozo

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1869 Hozzászólás

Idézet

Melyik klán mondhatja el még magáról ilyen gyors és ilyen nagy mértékű csapatmozgósítást?
- Hát, van egy pár, amelyik képes ugyanerre... lásd a malkávoknál a tébolyhálót, a tremere piramist, az asszamita falanxokat és harci kotériákat, stb.

# 1951169
APotter

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 46 Hozzászólás
Én kedveltem Xaviart. Milyen gyorsan összeszedett egy államnyi Gangrelt. Melyik klán mondhatja el még magáról ilyen gyors és ilyen nagy mértékű csapatmozgósítást? Én sajnáltam, hogy így ráfaragott. A dühét megértem. Ő aki ott volt és átélte más szemszögből lényegesen közelebbi szemszögből értékelhette a veszély nagyságát. És a többiek kétségbe vonták döntésükkel egy Ítélethozó szavát. ÉS a prioritásokat. Még nem olvastam végig a sorozatot most olvasom ezért frissek az emlékek élmények, érzések, vélemények.

# 1950830
Itelethozo

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1869 Hozzászólás
Igen. Bizonygatta, hogy egy ősatya, vagy legalábbis hasonló erejű lény "ébredt fel", garázdálkodik a kert hátsó részében, a Belső Kör meg kiröhögte... aztán dobbantott... hogy mit mondhatott nekik, azt a Gangrel klánkönyvben viccesen találgatják az ifjú gangrelek... ;)

# 1950794
Carun

The Living Armor

• Fórumita
  • 858 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaMalachi írta 2012.05.22, 11:34 -n:

Tudja valaki, hogy mi történt Xaviarral, amiért kilépett a Camarillából?
Azt hiszem berágott rájuk, mert nem segítettek a klánnak a Leopold / Hazmiel elleni harcban... Rég olvastam már, de ez rémlik :)

# 1950793
Dallasz

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1933 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaMalachi írta 2012.05.22, 11:34 -n:

Üdv Véreim!

Tudja valaki, hogy mi történt Xaviarral, amiért kilépett a Camarillából? Azután esett meg, hogy Smiling Jack-et levadászták, egy New England-i éjszakán... Olvastam a klánregényt, de valamiért nem hiszem, hogy az ottani történések miatt tette, amit tett... ti mit gondoltok?
Ha jól emlékszem, a Brujah-trilógiában kinyírják. :)

# 1950753
Malachi

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 523 Hozzászólás
Üdv Véreim!

Tudja valaki, hogy mi történt Xaviarral, amiért kilépett a Camarillából? Azután esett meg, hogy Smiling Jack-et levadászták, egy New England-i éjszakán... Olvastam a klánregényt, de valamiért nem hiszem, hogy az ottani történések miatt tette, amit tett... ti mit gondoltok?

# 1896417
Itelethozo

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1869 Hozzászólás
Ja... bár nem idegen diszciplínaként, hanem mondjuk mint a klánnélkülieknek... aktuális x6-ért, mondjuk. :titok: Ez is lehet egy megoldás, igen...

# 1896364
Adamssohn

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 402 Hozzászólás
Mesélőként én is engedélyezni szoktam több diszciplínát úgymond spontán kifejleszteni. Klándiszciplínákkal szerintem alapvetően kivitelezhető, hacsak nem valami tényleg nagyon tanítandó valami, pl. Taumaturgia, Csend, Nekromancia, Fantazma. Az általános diszciplínák szerintem kifejlődhetnek maguktól, itt a Gyorsaság, Őserő, Szívósság hármasra gondolok leginkább. Esetleg még a Fátyol és a Jelenlét.
Esetleg azt be lehet vezetni, hogy ha tanítás nélkül akar valaki klándiszciplínát elsajátítani, annak a fejlesztése addig úgy számít mint idegen diszciplínáé, amíg nem talál valakit, hogy elmagyarázza, hogy mi miért történik, aki tanítja rá. Ezt azzal indokolnám, hogy magától felfedezni a karakternek és tudatosan használni sokkal több erőt és figyelmet, és nem utolsó sorban időt köt le. Ez a való életben is így van az autodidakta tanulással is szerintem.

# 1895067
szabadid

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 494 Hozzászólás
Mivel szó szerint a vérében van, szerintem nincs akadálya.

Először nyilván nem tudja majd kontrollálni: olykor suttogást, szófoszlányokat, különös hangokat hall - a "természet szavát" - persze csak a mókusok kergetőznek a tetőn. :D

# 1895064
Deacen

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 201 Hozzászólás
Hi!

A Gangrelem karakteralkotáskor nem adott pontot a Bestiára (másra kellett), csak a másik kettőre. Van esély rá, hogy spontán kialakuljon nála ez a diszciplína (persze kellő Tp elköltéséért cserébe)? Előre is köszönöm.

# 1553028
Malachi

Törzs-fórumozó

• Fórumita
  • 523 Hozzászólás
Itt vagyunk, éberen ... miért kéne felhívni magunkra a figyelmet? :felvon:

# 1317616
_Dammquis (NPC/NJK)

• Látogató
Üdv Mndenki!

ha létezik még élő Vampire szivesen játszanék! Plz értesítsen valaki ha van rá mód! panzerfaust666@freemail.hu a mailcímem. Előre is köszi.

# 1312951
Keb

Újdonsült fórumozó

• Fórumita
  • 25 Hozzászólás
Én is csak úgy visszatértem, de itt csak olvasó voltam, játékos nem (asszem). Szal vagyunk itt még gangrelek, meg maradunk is, mer erősek vagyunk, meg okosak vagy mi...

# 1286064
zulur

Betonlegionárius

• Fórumita
  • 83 Hozzászólás
Hát engem pl. elért a rötchreck... De legalább jó sok Ravnost vittem magammal:)

De az új karim már nem Gangrel - Brujah lett belőlem

# 1212513
_Mr. Frenk (NPC/NJK)

• Látogató
Sracok igencsak alabbhagyott a forum latogatottsaga!! Magyarorszag gangreljei hol vagytok??

# 1194161
Beast

Ancient Evil

• Fórumita
  • 1067 Hozzászólás
Nagyon sok város, extrémebnél extrémebb hercegekkel. Pl ha már a klánregénysorozatot idézed ugye abból hirtelen nekem egy Malkáv herceg ugrik be.

A fórum meg... Anno volt vampire játék egy cseten aminek nem egy hasonló nevű topik lett a szüleménye, amik mára már csak klántopicokként funkcionálnak.

# 1194121
_Kaozina (NPC/NJK)

• Látogató
Erről a Gangrel hercegről eszembejutott, hogy a klánregénysorozatban tesz az író egy megjegyzést, amikor a Szabbatosok kinyitják a teherautó hátulját.
Pontosan nem tudok idézni, nincs már meg a könyv :sor: . Röviden, levágták az összes Herceg fejét, és elraktározták ... ha jól emlékszem ... és ott volt egy Gangrel feje is ... ez egyszerre hüpp-hüpp meg tiszteletreméltó, bár melyik az a város, ahol nem egy Ventrue veti meg a kékvérű lábát a trónon.
Öhm, elnézést, elfogult vagyok a klánnal :)

Meg az első hozzászólásokat nézve, itt elvileg valamiféle szerepjáték volt, nem? ^^" ... vagy csak amolyan kedvem-volt-hozzá-hát-most-azt-írtam?... fórumon szívesen játszanék újra, bár kétleném, hogy ez fordítva is igaz rám célozva ... :)

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett