Ugrás tartalomhoz

Saints Row: Modkészlet várhatóHugh Howey – A silóÚj Rogue Trader kiegészítő: Faith and CoinHoldfátyol (DnD 3.5 kalandmodul)FehérlófiaART.RPG képek2013 Free RPG DayVillámhírek - 2013.06.14.Hősök Hajnala – A Kígyó vándorútja DnD kalandmodulStar Wars Episode VII - kiszivárgott a történet?

Online hobby

• Nem írhatsz ebbe a témába
215 hozzászólás érkezett eddig

# 1338557
Kazador

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1252 Hozzászólás
hol lehet megvenni a a 3.1-et?

# 1338497
Zotyo

-= ZOTYO =-

• Fórumita
  • 7702 Hozzászólás
Nofene, mi az az alapvető hinyosság? Én elég hardcore AB felhasználónak számítom magam, mind a 2.2c mind a 3.1 terén, és itt most kivételesen az újabb szoftver a jobb (ami ritkaság, ugye), mert pont, hogy többet tud.

# 1338469
Bala

Programmer of FELDB

• Moderátor
  • 3563 Hozzászólás
Megjegyzem, mi megvettül anno a 3.1 -et, de most is a 2.2c -t használom... alapvető hiányosságai vannak a 3.1 -nek, nyilván javítva lesz, de addig isa 2.2c jobb - szerintem.

# 1338437
masvalaki

Pápai kalóz

• Fórumita
  • 2539 Hozzászólás
vagy ugye osszesen 4 licenszet tartalmaz, es asszem meg ehhez is lehet kerni ujabbakat...
mintha 40+20 lenne igy... $ persze...

# 1338434
Zotyo

-= ZOTYO =-

• Fórumita
  • 7702 Hozzászólás
Dragon - www.wolflair.com
Megéri megvenni a 3.1-eset, olcsóbb mint egy Blister a Trollban (főleg, ha összeállsz valakivel, mert 1 licenc 2 kódot tartalmaz), a 2.2c-nek nincs terméktámogatása, és általában szar az egész. Nekem a teljes ork részt újból át kellett írni, hogy rendesen működjön. Most, hogy kijött az új dafatile, valahogy nincs kedvem ismét... Úgyhogy a 3.1-eset javaslom.

# 1338356
_Dragon. (NPC/NJK)

• Látogató
Hát izé végigolvastam a topikot.
Valaki dobna egy linket ami tényleg mükszik, és le lehet tölteni a progit.
Nem kell, hogy szép legyen elég, ha megcsinálja amit kell :ok: ;) :D :)

# 1336992
Darken

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1032 Hozzászólás
AB 2-eshez való WHFB7 file (WFBv7v007.ab) wood elf részében nekem nem működik jól a BsB tágyakhoz tartozó pontszám limitje. Ha bejelölök egy herot BsB-nek akkor nem tolja feljebb a pontszámot. Így nem lehet pl a Royal standard of Arielt(100pont) kiválasztani. Nézegettem már a szerkesztő proggiban de nem igazaán vágom mi lehet a gond. Esetleg valaki hozzáértőbb személy szembesült már a problémával vagy tud valami megoldást?
Előre is kösz a segítséget ;)

# 1295399
Brother_Abiel

Rendszeres fórumozó

• Inactive
  • 237 Hozzászólás
Ahha... Ez szerintem menni fog, köszönöm a segítséget. :titanic: :)

# 1295345
Zotyo

-= ZOTYO =-

• Fórumita
  • 7702 Hozzászólás
Nem updates, hanem

1. AB2.2c indít (abload.exe fájllal)
2. Locate File
3. Várakozik
4. Warhammer 40k v3.5 letölt

Egy a baj vele, ez 2005 áprilisi darafile. Szóval szerintem ez még a 3. kiadáshoz van. Ilyenkor az ember önállósítja magát, és beizzítja a guglit, mindenféle kulcsszavakkal. Illetve próbálkozik a Yahoo Groups-on, az Anarchisita group-nál. Meg keres.

A 3.1c-hez van friss 40k datafile. Érdemes megvenni a progit, mert nem drága, és van hozzá support. Nem kell sza.akodni a warez listákkal.

# 1295316
Brother_Abiel

Rendszeres fórumozó

• Inactive
  • 237 Hozzászólás
Rákattintottam és semmit sem csinált sz*r az army builderem, benne van 3 faj vagy mi, és nem tud mást berakni.

Légyszives küldjetek egy linket a rendes army builderhez, aztán onnan update-elem. :titanic:

# 1295311
MAXXxxx

The MAXXxxx

• Fórumita
  • 2661 Hozzászólás

Hozzászólás olvasásaBrother Abiel írta 2007.09.19, 16:18 -n:

Tudna nekem valaki küldeni egy linket ahonnan a 40k-sat tudnám letölteni? :titanic:

AB indit, majd ott updates.

# 1295303
Brother_Abiel

Rendszeres fórumozó

• Inactive
  • 237 Hozzászólás
Tudna nekem valaki küldeni egy linket ahonnan a 40k-sat tudnám letölteni? :titanic:

# 1289743
Zotyo

-= ZOTYO =-

• Fórumita
  • 7702 Hozzászólás
Teljesen igazad van. A Common varázstárgyakat nem lehet hozzáadni a birodalmi sereghez. Háromféle megoldás kínálkozik. Azonnali: AB Construction Kit használata, és megnézni, miért nincs társítva ez a csoport a sereghez. Lassú megoldás: reklamálni a készítő weoldalán, hogy ejj! Biztos megoldás: AB2.2c :lol: :szent:

# 1289713
Bala

Programmer of FELDB

• Moderátor
  • 3563 Hozzászólás
Lehet, hogy nem voltam elég egyértelmű.
COMMON magic itemet nem tudok adni, de a birodalmi magic itemeket látom a listában. A commonokat nem.

Jah, és van még egy érdekes bug :lol:
Létrehoztam pár lovas egységet, IC-ké raktam őket, és adtam hozzájuk utána championt, és ekkor plusz egy Special helyet foglaltak el az 1 helyett :szent:

# 1289535
Zotyo

-= ZOTYO =-

• Fórumita
  • 7702 Hozzászólás
Milyened van, 3.1-es?

Miután letöltötted és installáltad hozzá a legfrissebb WFB adatcsomagot, létrehozol egy birodalmi sereget. Kiválasztasz egy hőst, akinek a jobb oldali panelben tudsz varázstárgyat adni. Olyan kis fülek vannak ott, hogy Options, Spells, Mount... stb. Az Options alatt lesz.

# 1289338
von_Khebab

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1339 Hozzászólás
@Bala :szent:
Spoiler

# 1289315
Bala

Programmer of FELDB

• Moderátor
  • 3563 Hozzászólás
Öööö...
van nekem egy friss ropogós eredeti Army Builderem...
De az Empire seregbe nem tudok common magic itemet adni... ??? Nincs a listában. Kerestem opciók között...
valaki?

# 1279681
Pharaun

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 187 Hozzászólás
Üdv!
Tudna valaki küldeni 1 linket ahonnan le lehet szedni a Kemmler listát pdf illetve bármilyen más nyomtatható formátumban?!
Nem igazán használom az army buildert mert csak 1 demo verzióm van(Le van korlátozva a ponthatár.).
Pénzt kiadni a fullra meg nincs kedvem.
Segítségeteket köszönöm!
Pharaun!

# 1276121
von_Khebab

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 1339 Hozzászólás
Feltettétek mán valahová publicba a filet?Még nem is láttam ezt a listát,tök kiváncsi vaghyok milyen!

# 1276115
Garvey

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 2678 Hozzászólás
Én néhány játék után talaáltam benne 1-2 hibát amit eddig lusta voltam leirni illetve megosztani Ati-patival
1 a simulacra az AB file szerint 1-3 as a WD-ben pedig 3+-os
2 a ghostot beleszámolja a minimális core választásba
3 a charm of defiance a WD szerint nem one use only
4 az AB-s varázstárgy listában benne maradt a clock of mist and shadow és a staf of damnation
5 a Barrow king páncélmentőjébe beleszámolja az AB a szekér mentőjét is ami már csak a lövések ellen számit

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett