Ugrás tartalomhoz

Saints Row: Modkészlet várhatóHugh Howey – A silóÚj Rogue Trader kiegészítő: Faith and CoinHoldfátyol (DnD 3.5 kalandmodul)FehérlófiaART.RPG képek2013 Free RPG DayVillámhírek - 2013.06.14.Hősök Hajnala – A Kígyó vándorútja DnD kalandmodulStar Wars Episode VII - kiszivárgott a történet?

Humor vs. játék

• Nem írhatsz ebbe a témába
224 hozzászólás érkezett eddig

# 215279
GrofDilisnya

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 4958 Hozzászólás
Ez a baj, hogy az terjedt el kis hazánkban, hogy a Malkávok jópofa kis fickók. Hát nem éppen jópofák, és nem éppen viccesek. Semmi vicces nincs bennük. Egyetlen vicces őrületet sem ír a könyv, nem véletlenül, mert olyan őrület nincsen. Szóval el kellene feledni a jópofa Malkávok képet. :flame:

Kispalos, miért nem mesélnél WOD-ot?

# 215072
Mike_

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 361 Hozzászólás
Hoi!

Mit mondjak? Az örűlt karaktert ki kell játszani! Ez vonatkozik a malkákra is a Wod-ban! :)
És ez álltalában vicces szokott lenni...vagy nem is?

Üdv Mindenkinek... :)

# 214859
kispalos

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 134 Hozzászólás
Mit mondjak, nem mesélek WOD-ot.

# 214803
GrofDilisnya

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 4958 Hozzászólás
Én a WOD történeteimbe nem nagyon szoktam beleszőni humoros NJK-kat, vagy helyzeteket. egyszerűen a világ hangulatába nem igazán illik bele.

# 214648
kispalos

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 134 Hozzászólás
Én szoktam alkalmazni humoros Njk-at és helyzeteket egy kemény kaland után, lazításképp.
Ha én játszom, akkor annyira beleélem magam a játékba, hogy MAGUS-ban egy kráni kalandnál szószerint rettegtem. A gyenge megvilágítás éjjel 2-kor sem segített. :halott:

# 214638
GrofDilisnya

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 4958 Hozzászólás
Nem baj, méha hibázhatok én is.... ;)

az álmos sztorik jók, azokkal finom dolgokat lehet csinálni. Szoktam néha én is alkalmazni, nem gyakran, mert akkor elmúlik a hatása. :Ordog:

# 214344
kispalos

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 134 Hozzászólás
A nállamot kétszer két L-lel írtad. ;)

Van egy JK, aki sokszor nem tudja komolyan venni a játékot, egy kis város polgármesterét például kineveti, ha az rendreutasítja. Ilyenkor jól jön egy kis ráijesztés. Egyszer poénból úgy meséltem el a Jk-k álmát, mindha igazság lenne. Fogadóban külön szobákban ébredtek, és egyenként meséltem el nekik mi, hogy megtámadják a fogadót, hallják társaik halálordításait, nem is találkoztak, és egyedül egy kivételével mind meghaltak. Nagy volt, mikor felébredtek... :D

# 214180
GrofDilisnya

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 4958 Hozzászólás
Helyes, látom tetszik a képem. :Ordog: Az biztos, ha nállam játszanál akkor nem nagyon humorizálnál drámai helyzetekben, különben nem játszanál sokáig. ;)
Szeretem én a humort, kell is a játékba, csak messze nem mindegy, hogy mikor.

# 214166
kispalos

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 134 Hozzászólás
GrofDilisnya:
Ahogy kinézel, nem mernék nálad humorizálni.
Sztem aza nagy, ha a JK-k a játékon belül poénkodnak!
És ott meg is szívják, ha rosszul sül el. ;)

# 213897
GrofDilisnya

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 4958 Hozzászólás
Nállam néha előfordul a humorizálás, de amikor látják, hogy kezd elegem lenni belőlle akkor abbahagyják. Meg nem drámai helyzetekben kezdenek humorizálni. :cool:

# 213799
Mike_

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 361 Hozzászólás
Persze mindennek megvan a saját ideje és helye! De szerencsére olyan komoly emberekkel szoktam játszani akik meggyászolják egy-egy bajtársukat ha esetleg az elesik valami harcban... Úgyhogy nálunk ez nem forfúlelő

Kispálos: Ezt szinte ki se lehet mindani enjáké olyan fura nem... :cool:

# 213751
kispalos

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 134 Hozzászólás
Itt csak vmi titkos összeesküvésről lehet szó!

Naja, én azér mondom enjákénak, mert nem JÁtékos karakter, de különben igazatok van.

# 213689
GrofDilisnya

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 4958 Hozzászólás
Persze kell a humor a játékba, csak nem mindegy az a humor mikor bukkan fel. Ha egy humoros mondattal elcseszi mondjuk a hangulatot egy olyan helyzetben, amikor a karakter maximum sírni tudna, akkor az igen is a játék rovására megy szerintem. De ez csak magánvélemény.

# 213679
Mike_

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 361 Hozzászólás
Hoi!

Bizony, bizony az "enjéká"! :cool:
Nahát! Egyébként komor az aki azt mondja, hogy nem kell a humor a játékba! Különben honnan keletkeznének az utolsó mondások?
Végső soron ez szórakozás vagy nem...

Üdv Mindenkinek... :D

# 213400
GrofDilisnya

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 4958 Hozzászólás
Ez nem 1:1, hanem nyertem, kérdezz csak meg bárkit itt a fórumon. :cool:

# 213396
kispalos

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 134 Hozzászólás
>NJK-enjéká, így kell ejtni.

Egy pártatlan fórumozó oldja fel a kialakuló konfliktust, eddig 1:1

# 213395
GrofDilisnya

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 4958 Hozzászólás
Attól függ, mit játszol. Mondjuk szerintem nincsen idegesítőbb mikor WOD-ot mesélek, éppen valami horrorisztikus, sötét helyzetet írok le nekik, ők meg elkezdenek poénkodni. hát valahogy ezt nem tudom tolerálni. Elcseszi az egész hangulatot.

NJK-enjéká, így kell ejtni.

# 213389
kispalos

Rendszeres fórumozó

• Fórumita
  • 134 Hozzászólás
Sztem humor nélkül nincs játék, sőt, a legjobb kaland az, amelyik tele van vicces helyzetekkel, NJK-kal, és sose lehet tudni, hogy a KM/DM komolyan gondolta-e, amit mondott!!! :D
"CSAK VICCELTEM." :cool:

Szerintetek az NJK-t enjáké-nak v. enjékának kell mondani? Én az előbbi mellett vagyok.

# 213380
GrofDilisnya

Régi fórumozó

• Fórumita
  • 4958 Hozzászólás
Én személy szerint rühellem a humorizálást játék közben. szerintem nagyon haza tudja vágni a hangulatot. Volt már rá példa, hogy közöltem, abbahagyom a mesélést, ha nem hagyják abba. szerencsére abbahagyták. Szóval a humor megölheti nagyon könnyen a játékot.

# 213372
Beast

Ancient Evil

• Fórumita
  • 1067 Hozzászólás
Hát igen talán a mesélő az akinek folyamatosan törekednie kell a komolyságra, maximum vicces szituációkat teremthet, de a "csak vicceltem" az tényleg borzalmas.

1 felhasználó olvassa épp ezen témát

0 tag, 1 látogató, 0 rejtett