Ez a baj, hogy az terjedt el kis hazánkban, hogy a Malkávok jópofa kis fickók. Hát nem éppen jópofák, és nem éppen viccesek. Semmi vicces nincs bennük. Egyetlen vicces őrületet sem ír a könyv, nem véletlenül, mert olyan őrület nincsen. Szóval el kellene feledni a jópofa Malkávok képet. :flame:
Kispalos, miért nem mesélnél WOD-ot?

# 215279
Kelt 2003.02.03, 16:01
# 215072
Kelt 2003.02.03, 11:32
Hoi!
Mit mondjak? Az örűlt karaktert ki kell játszani! Ez vonatkozik a malkákra is a Wod-ban!
És ez álltalában vicces szokott lenni...vagy nem is?
Üdv Mindenkinek...
Mit mondjak? Az örűlt karaktert ki kell játszani! Ez vonatkozik a malkákra is a Wod-ban!
És ez álltalában vicces szokott lenni...vagy nem is?
Üdv Mindenkinek...
# 214859
Kelt 2003.02.02, 22:54
Mit mondjak, nem mesélek WOD-ot.
# 214803
Kelt 2003.02.02, 21:16
Én a WOD történeteimbe nem nagyon szoktam beleszőni humoros NJK-kat, vagy helyzeteket. egyszerűen a világ hangulatába nem igazán illik bele.
# 214648
Kelt 2003.02.02, 12:35
Én szoktam alkalmazni humoros Njk-at és helyzeteket egy kemény kaland után, lazításképp.
Ha én játszom, akkor annyira beleélem magam a játékba, hogy MAGUS-ban egy kráni kalandnál szószerint rettegtem. A gyenge megvilágítás éjjel 2-kor sem segített. :halott:
Ha én játszom, akkor annyira beleélem magam a játékba, hogy MAGUS-ban egy kráni kalandnál szószerint rettegtem. A gyenge megvilágítás éjjel 2-kor sem segített. :halott:
# 214638
Kelt 2003.02.02, 11:48
Nem baj, méha hibázhatok én is.... 
az álmos sztorik jók, azokkal finom dolgokat lehet csinálni. Szoktam néha én is alkalmazni, nem gyakran, mert akkor elmúlik a hatása. :Ordog:
az álmos sztorik jók, azokkal finom dolgokat lehet csinálni. Szoktam néha én is alkalmazni, nem gyakran, mert akkor elmúlik a hatása. :Ordog:
# 214344
Kelt 2003.02.01, 14:17
A nállamot kétszer két L-lel írtad. 
Van egy JK, aki sokszor nem tudja komolyan venni a játékot, egy kis város polgármesterét például kineveti, ha az rendreutasítja. Ilyenkor jól jön egy kis ráijesztés. Egyszer poénból úgy meséltem el a Jk-k álmát, mindha igazság lenne. Fogadóban külön szobákban ébredtek, és egyenként meséltem el nekik mi, hogy megtámadják a fogadót, hallják társaik halálordításait, nem is találkoztak, és egyedül egy kivételével mind meghaltak. Nagy volt, mikor felébredtek...
Van egy JK, aki sokszor nem tudja komolyan venni a játékot, egy kis város polgármesterét például kineveti, ha az rendreutasítja. Ilyenkor jól jön egy kis ráijesztés. Egyszer poénból úgy meséltem el a Jk-k álmát, mindha igazság lenne. Fogadóban külön szobákban ébredtek, és egyenként meséltem el nekik mi, hogy megtámadják a fogadót, hallják társaik halálordításait, nem is találkoztak, és egyedül egy kivételével mind meghaltak. Nagy volt, mikor felébredtek...
# 214180
Kelt 2003.01.31, 23:22
Helyes, látom tetszik a képem. :Ordog: Az biztos, ha nállam játszanál akkor nem nagyon humorizálnál drámai helyzetekben, különben nem játszanál sokáig. 
Szeretem én a humort, kell is a játékba, csak messze nem mindegy, hogy mikor.
Szeretem én a humort, kell is a játékba, csak messze nem mindegy, hogy mikor.
# 214166
Kelt 2003.01.31, 22:50
GrofDilisnya:
Ahogy kinézel, nem mernék nálad humorizálni.
Sztem aza nagy, ha a JK-k a játékon belül poénkodnak!
És ott meg is szívják, ha rosszul sül el.
Ahogy kinézel, nem mernék nálad humorizálni.
Sztem aza nagy, ha a JK-k a játékon belül poénkodnak!
És ott meg is szívják, ha rosszul sül el.
# 213897
Kelt 2003.01.31, 14:04
Nállam néha előfordul a humorizálás, de amikor látják, hogy kezd elegem lenni belőlle akkor abbahagyják. Meg nem drámai helyzetekben kezdenek humorizálni.
# 213799
Kelt 2003.01.31, 12:37
Persze mindennek megvan a saját ideje és helye! De szerencsére olyan komoly emberekkel szoktam játszani akik meggyászolják egy-egy bajtársukat ha esetleg az elesik valami harcban... Úgyhogy nálunk ez nem forfúlelő
Kispálos: Ezt szinte ki se lehet mindani enjáké olyan fura nem...
Kispálos: Ezt szinte ki se lehet mindani enjáké olyan fura nem...
# 213751
Kelt 2003.01.31, 11:57
Itt csak vmi titkos összeesküvésről lehet szó!
Naja, én azér mondom enjákénak, mert nem JÁtékos karakter, de különben igazatok van.
Naja, én azér mondom enjákénak, mert nem JÁtékos karakter, de különben igazatok van.
# 213689
Kelt 2003.01.31, 10:52
Persze kell a humor a játékba, csak nem mindegy az a humor mikor bukkan fel. Ha egy humoros mondattal elcseszi mondjuk a hangulatot egy olyan helyzetben, amikor a karakter maximum sírni tudna, akkor az igen is a játék rovására megy szerintem. De ez csak magánvélemény.
# 213679
Kelt 2003.01.31, 10:37
Hoi!
Bizony, bizony az "enjéká"!
Nahát! Egyébként komor az aki azt mondja, hogy nem kell a humor a játékba! Különben honnan keletkeznének az utolsó mondások?
Végső soron ez szórakozás vagy nem...
Üdv Mindenkinek...
Bizony, bizony az "enjéká"!
Nahát! Egyébként komor az aki azt mondja, hogy nem kell a humor a játékba! Különben honnan keletkeznének az utolsó mondások?
Végső soron ez szórakozás vagy nem...
Üdv Mindenkinek...
# 213400
Kelt 2003.01.30, 17:48
Ez nem 1:1, hanem nyertem, kérdezz csak meg bárkit itt a fórumon.
# 213396
Kelt 2003.01.30, 17:44
>NJK-enjéká, így kell ejtni.
Egy pártatlan fórumozó oldja fel a kialakuló konfliktust, eddig 1:1
Egy pártatlan fórumozó oldja fel a kialakuló konfliktust, eddig 1:1
# 213395
Kelt 2003.01.30, 17:42
Attól függ, mit játszol. Mondjuk szerintem nincsen idegesítőbb mikor WOD-ot mesélek, éppen valami horrorisztikus, sötét helyzetet írok le nekik, ők meg elkezdenek poénkodni. hát valahogy ezt nem tudom tolerálni. Elcseszi az egész hangulatot.
NJK-enjéká, így kell ejtni.
NJK-enjéká, így kell ejtni.
# 213389
Kelt 2003.01.30, 17:36
Sztem humor nélkül nincs játék, sőt, a legjobb kaland az, amelyik tele van vicces helyzetekkel, NJK-kal, és sose lehet tudni, hogy a KM/DM komolyan gondolta-e, amit mondott!!! 
"CSAK VICCELTEM."
Szerintetek az NJK-t enjáké-nak v. enjékának kell mondani? Én az előbbi mellett vagyok.
"CSAK VICCELTEM."
Szerintetek az NJK-t enjáké-nak v. enjékának kell mondani? Én az előbbi mellett vagyok.
# 213380
Kelt 2003.01.30, 17:24
Én személy szerint rühellem a humorizálást játék közben. szerintem nagyon haza tudja vágni a hangulatot. Volt már rá példa, hogy közöltem, abbahagyom a mesélést, ha nem hagyják abba. szerencsére abbahagyták. Szóval a humor megölheti nagyon könnyen a játékot.
# 213372
Kelt 2003.01.30, 17:09
Hát igen talán a mesélő az akinek folyamatosan törekednie kell a komolyságra, maximum vicces szituációkat teremthet, de a "csak vicceltem" az tényleg borzalmas.
1 felhasználó olvassa épp ezen témát
0 tag, 1 látogató, 0 rejtett

TW

Oldal tetejére