# 2007229
Kelt 2013.03.31, 19:21
A Városi Tanács Sárkányváros felé kinyilvánított jókívánságai mellett-előtt, magam is Nagyon kellemes, jókedvű, gyomor el nem rontó, ám annál vígabb, s magasztosabb Húsvéti Ünnepeket kívánok Mindenkinek!
( Kölni helyett
)
# 2007221
Kelt 2013.03.31, 16:53
Nagyon Kellemes, Jókedvű, Locsolkodós Nyuszis Ünnepet Kívánok Mindenkinek!
A banya
# 2002380
Kelt 2013.03.03, 18:31
Nine egy Trit, halihó, hogyvagy, a fenébe tüntél el lassan egy éve. 
Jahn, utóbb már én is csak azért nézek vissza olyan heti egyszer hogy ránézzek "no, van már biti3?" aztán játszani... azt se tudom van e még karim aminek tudom a belépési jelszavát. Ha majd lez mire, alkotok karatert, de mostanában bemenni... háát, legfeljebb ha megint munka nélkül maradok.
Jahn, utóbb már én is csak azért nézek vissza olyan heti egyszer hogy ránézzek "no, van már biti3?" aztán játszani... azt se tudom van e még karim aminek tudom a belépési jelszavát. Ha majd lez mire, alkotok karatert, de mostanában bemenni... háát, legfeljebb ha megint munka nélkül maradok.
# 2001971
Kelt 2013.02.28, 23:05
Üdve!
Játszani lehet persze, csak el akartam kerülni, hogy behozok egy karaktert, eljátszogatok, megszokom, megszeretem, aztán x hét múlva kiadják az ukázt, hogy irány a süllyesztő és elfelejthetem a koncepciót.
Ezúton ha ide is esz a fene, nemszeretnéma régi kaptafámra beindítani a karaktergyártó-sort, így számítana kit-mit hozok be...
Nem tudom. Még elgyaok, mindenesetre nem szaporítom a szót, nem akarom elárasztani a fórumot senem a tárhelyet. Köszönöm az infókat!
Triturus
Játszani lehet persze, csak el akartam kerülni, hogy behozok egy karaktert, eljátszogatok, megszokom, megszeretem, aztán x hét múlva kiadják az ukázt, hogy irány a süllyesztő és elfelejthetem a koncepciót.
Nem tudom. Még elgyaok, mindenesetre nem szaporítom a szót, nem akarom elárasztani a fórumot senem a tárhelyet. Köszönöm az infókat!
Triturus
# 2001940
Kelt 2013.02.28, 20:06
Szép estét!
Erről én sem tudok semmi pontosat, lehet így lesz, lehet úgy, nem tudom....De játszani azért lehet nem?
A banya
Erről én sem tudok semmi pontosat, lehet így lesz, lehet úgy, nem tudom....De játszani azért lehet nem?
A banya
# 2001935
Kelt 2013.02.28, 19:44
Üdvözlet!
Annyi gondom akadt csak a dologgal, hogy legutóbbi információim szerint (úgy 2010ből), Bepe azt mondta, mindenki nullázódik, 800 évvel később lesz minden és mint olyan, ezáltalal karaktert áthozni Biti3ba nem lehet. Tévedek?
Annyi gondom akadt csak a dologgal, hogy legutóbbi információim szerint (úgy 2010ből), Bepe azt mondta, mindenki nullázódik, 800 évvel később lesz minden és mint olyan, ezáltalal karaktert áthozni Biti3ba nem lehet. Tévedek?
# 2001788
Kelt 2013.02.28, 08:08
Szép reggelt!
Miért ne lehetne új karaktert hozni? Semmivel sme rosszab most játszani, mint majd a jövőben...szerintem. A kikapcsolódás az kikapcsolódás....mondhatni, lehet tesztelni a jövőbeli karaktert élesben.
De ki hogy gondolja...
A banya
Miért ne lehetne új karaktert hozni? Semmivel sme rosszab most játszani, mint majd a jövőben...szerintem. A kikapcsolódás az kikapcsolódás....mondhatni, lehet tesztelni a jövőbeli karaktert élesben.
De ki hogy gondolja...
A banya
# 2001762
Kelt 2013.02.27, 21:53
Köszönöm a választ:)
Akkor egyúttal gondolom, nem sokára várható az új gyermek... nem érdemes nagyon új karikat behozni... gondolom. Részemről akkor jegelem addig a vágyat, aztán majd újúlt erővel rontom itt a levegőt!
Akkor egyúttal gondolom, nem sokára várható az új gyermek... nem érdemes nagyon új karikat behozni... gondolom. Részemről akkor jegelem addig a vágyat, aztán majd újúlt erővel rontom itt a levegőt!
# 2001590
Kelt 2013.02.27, 09:02
Szép napot!
Jelentem a Biti 3 él és létezik, tesztelgetjük aktívan, mikor időnk engedi, amennyire engedi. Így nem csak ígéret, hanem kézzel fogható is, de hogy mikor lesz igazán kész azt nem tudom, reméljük hamar:)
De azért ha jól látom, végre megint szép élet van a "romos" teremben is, örülök neki, mégha időm nem nagyon engedi, hogy én is koptassam egy picit a padlót.
A vén banya
Jelentem a Biti 3 él és létezik, tesztelgetjük aktívan, mikor időnk engedi, amennyire engedi. Így nem csak ígéret, hanem kézzel fogható is, de hogy mikor lesz igazán kész azt nem tudom, reméljük hamar:)
De azért ha jól látom, végre megint szép élet van a "romos" teremben is, örülök neki, mégha időm nem nagyon engedi, hogy én is koptassam egy picit a padlót.
A vén banya
# 2001552
Kelt 2013.02.26, 21:56
Izé...kukk?
Megint sikerült összekaparnom magam a mocsárból, hogy ideegyen a fene... úgy augusztus óta nem nagyon nézegettem errefele, mióta úgy fél éve Asszonpajtással megoldottuk az összeköltözést, nem nagyon jutottam még ide.
Az utóbbi pár hétben fel-felkukkoltam(ha OC is), és el-elcsábultam kishíján, hogy bódogítsam a bent lévőket, aztán mindig eszembejutott, hogy "Minek is? Hisz most ismét be lett ígérve Biti3"...
Ez irányban kérdezném, hogy akkor ez most valóban várható vagy csak nyugodtan, mert megint úgy járunk mint...1-1.5-2 (? tényleg nemtudom) éve?
Piros tojás kék tojás... ja még nem...
Trit
Megint sikerült összekaparnom magam a mocsárból, hogy ideegyen a fene... úgy augusztus óta nem nagyon nézegettem errefele, mióta úgy fél éve Asszonpajtással megoldottuk az összeköltözést, nem nagyon jutottam még ide.
Az utóbbi pár hétben fel-felkukkoltam(ha OC is), és el-elcsábultam kishíján, hogy bódogítsam a bent lévőket, aztán mindig eszembejutott, hogy "Minek is? Hisz most ismét be lett ígérve Biti3"...
Ez irányban kérdezném, hogy akkor ez most valóban várható vagy csak nyugodtan, mert megint úgy járunk mint...1-1.5-2 (? tényleg nemtudom) éve?
Piros tojás kék tojás... ja még nem...
Trit
# 1989535
Kelt 2012.12.31, 17:02
Adához szegődöm a jókivánságaimat osztogatnám,szórnám szét mindenki fele.Lustáknak ,dolgozóknak,iskolásoknak és azon felűl minden bitihasználónak nagyon kellemes estét és újévet kívánok,sok pezsgővel és töménnyel,dudával és boával.

Rókavadászatot kerüljétek a wc-én
Cintia
Rókavadászatot kerüljétek a wc-én
Cintia
# 1989503
Kelt 2012.12.31, 13:35
Ha már senki sem jár erre, Hát ő kíván kihalt teremnek és világnak, Kellemes, Sikeres, Bitiben és Hangulatban gazdag Új Évet!
Ada
Ada
# 1988736
Kelt 2012.12.25, 18:52
*Ha már Enar nem jár erre, hogy a havasokból fenyőt hozzon, varázsol ő egyet szép díszekkel, lámpásokkal, picit több kékkel, és felálítja a terem közepébe, hogy kis hangulatot adjon és világítson, utat mutasson mindenkinek ki a környéken jár.*
# 1988549
Kelt 2012.12.24, 00:05
Minden kedves és kedvtelen Trónbitorlónak és Adminnak békés, boldog karácsonyi ünnepeket, bor/pezsgő/sör és egyéb mámoros szilveszter éjjelt, valamint - de nem utolsó sorban - sikerekben gazdagabb, problémákban szegényebb 2013-as esztendőt kívánok!
Lucien
Lucien
Módosította lucienmontfort: 2012.12.24, 00:05
# 1988532
Kelt 2012.12.23, 20:22
Hulla a hó, ünnepi köntösbe bújik a táj, a hegyek az erdők a fenyvesek.
Kívánok Mindenkinek Nagyon Kellemes, Meghitt, Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
Adarianna
# 1987737
Kelt 2012.12.17, 19:30
Sziasztok!
Picit utána nézve a dolgoknak, terepen, lóval olyan 5-7 Km-t lehet egy óra alatt megtenni és úgy átlagosan 35-40 km naponta, (amolyan túraterepen), de ez megfelelő lóval, jó terepen (sík) lehet akár 50-60-(70) km is, igaz lehet másnap már nem sikerül ugyan ennyi, mert a ló is kifárad.
Felvetődik persze a kérdés, ha akar az ember is tud 30-40-50 km-t gyalogolni egy nap...csak akkor ugye mindent magadnak kell vinned és nem ülsz nagyrészt hanem igencsak gyalogolsz.
Hogy mekkora épp Terália...nem mindig akkora amekkora éppen kell lennie?
A banya
Picit utána nézve a dolgoknak, terepen, lóval olyan 5-7 Km-t lehet egy óra alatt megtenni és úgy átlagosan 35-40 km naponta, (amolyan túraterepen), de ez megfelelő lóval, jó terepen (sík) lehet akár 50-60-(70) km is, igaz lehet másnap már nem sikerül ugyan ennyi, mert a ló is kifárad.
Felvetődik persze a kérdés, ha akar az ember is tud 30-40-50 km-t gyalogolni egy nap...csak akkor ugye mindent magadnak kell vinned és nem ülsz nagyrészt hanem igencsak gyalogolsz.
Hogy mekkora épp Terália...nem mindig akkora amekkora éppen kell lennie?
A banya
# 1987734
Kelt 2012.12.17, 19:05
Crysalantanasia írta 2012.12.16, 12:30 -n:
Morak,
Nem számoltam el magam. Lucien ugyanilyen elven működő megjegyzésére reflektáltam, szándékosan ugyanazon érezhetően nem reális számítási elvekkel, amikkel ő is kihozta a saját erednyét (és mellesleg másfél nappal, igen, megállás nélkül számolva, ahogy ő is).
Üdev:
Crysa
Nem számoltam el magam. Lucien ugyanilyen elven működő megjegyzésére reflektáltam, szándékosan ugyanazon érezhetően nem reális számítási elvekkel, amikkel ő is kihozta a saját erednyét (és mellesleg másfél nappal, igen, megállás nélkül számolva, ahogy ő is).
Üdev:
Crysa
Üdv!
Pedig belőled kinézem, hogy igen is kijavítod a pontatlanságokat.
Íme egy idézet:
Idézet
Számos adat maradt fenn a római korból a hírvitel gyorsaságáról, amely eltérő időt vett igénybe egy magánlevél kézbesítése és az államérdeket szolgáló hír továbbadása esetén. Pannoniai példák: Pertinaxot Kr. u. 193. március 28-án gyilkolták meg Rómában. Halálhíre legkésöbb április 8-án este megérkezett a Duna menti Carnuntumba, ahol a legio április 9-én császárrá kiáltotta ki Septimius Severust.
A hír tehát 10–11 nap alatt jutott el Carnuntumba, amely 1105,56 km távolságra feküdt Romától. 11 napig tartó úttal számolva a futárok napi teljesítménye 100,5 km volt. Az abrytusi csatavesztés (Kr. u. 251) híre körülbelül 110 km-es napi menetsebességgel kilenc és fél nap alatt érkezett meg az 1068,56 km távolságban fekvő Aquincumba.
A hír tehát 10–11 nap alatt jutott el Carnuntumba, amely 1105,56 km távolságra feküdt Romától. 11 napig tartó úttal számolva a futárok napi teljesítménye 100,5 km volt. Az abrytusi csatavesztés (Kr. u. 251) híre körülbelül 110 km-es napi menetsebességgel kilenc és fél nap alatt érkezett meg az 1068,56 km távolságban fekvő Aquincumba.
Sajnos hiába olvastam át a teljes szöveget - ez kiragadott és rövid részlet - sehol sem írják, hogy lovasról lenne szó, de történelem óráról nekem úgy rémlik, hogy a futárok lóháton közlekedtek. Ezek a futárok pedig kiépített utakon.
A legdurvább fantasy-ban is az ember szokott lenni a legnépesebb faj, én javaslom, hogy a távolságok meghatározásához az ember v. az ember lóháton haladási sebességét vegyük alapul. Aztán Ti játékosok majd eldöntitek, hogy ezt egy nem ember mennyivel rövidebb idő alatt szeli át.
Szvsz. ^^
Tisztelettel:
Morak
# 1987714
Kelt 2012.12.17, 15:48
És hát mi jár annak, akinek igaza van?
A szája...
Ettől függetlenül tanuljunk meg írni. Van itt olyan úriember, aki diszlexiás és ennek ellenére próbál odafigyelni erre, akkor tán' más is meg tudja tenni. Nho mindegy...
Az utálat meg.... Elfér az arcomon, az őszinteség nem kifizetődő. 
Szóval köffe a választ...
Navia; Ildi...
A szája...
Ettől függetlenül tanuljunk meg írni. Van itt olyan úriember, aki diszlexiás és ennek ellenére próbál odafigyelni erre, akkor tán' más is meg tudja tenni. Nho mindegy...
Szóval köffe a választ...
Navia; Ildi...
# 1987691
Kelt 2012.12.17, 14:12
# 1987565
Kelt 2012.12.16, 17:27
Költői kérdés:
Mennyire ér, ha én, a "grammarnazi" szólok le valakit, hogy "ember, tanulj meg írni"...
Nem, még nem tettem meg.
Üdv;
Navia
Mennyire ér, ha én, a "grammarnazi" szólok le valakit, hogy "ember, tanulj meg írni"...
Nem, még nem tettem meg.
Üdv;
Navia
1 felhasználó olvassa épp ezen témát
0 tag, 1 látogató, 0 rejtett

TW

Oldal tetejére