LFG.HU

LFG.HU
Online játék és közösségi magazin

LFG: Looking For Group, azaz csapatkeresés.
A modern szerepjátékos rövidítés azonban nemcsak szerepjátékos csapatoknak szól. Oldalunk a társasjátékok kedvelőitől az SF-F irodalom szerelmesein át a klubokig kicsik és nagyok virtuális találkozóhelye.

Szerkesztők, rovatvezetők:
Balázs Péter (BePe) – főszerkesztő, hírek, szerepjáték – Email: bepe KUKAC lfg PONT hu
Strato – főszerkesztő-helyettes, szerepjáték, videójátékok, hírek, FB
Enkara – novellák, hírek, FB
Narmi – hírek, cikkek, FB
Vértessy Tamás (Wyquin) – novellák, ismertetők
G. László Krisztián (freelancer) – rövidhírek

Marketing: Sárközi Péter (SaPi)
Szecskavágók: Vass Bálint (lintabá) – fejlesztő

Háttérképet rajzolta: Dányi István

Az LFG.HU az RPG.HU jogutódja. Az RPG.HU a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma által jegyzett magazin. Nyilvántartási szám: 3.4.1.1467/1999.

Minden jog fenntartva.


Cikk és hírbeküldőknek…

Az LFG egy közösségi oldal, így szinte bárki lehet cikkíró. Ha valakinek van egy jó szerep-, társas- vagy videojátékkal kapcsolatos témája és képes kerek mondatokban és értelmesen fogalmazni, bátran küldje be az írását. Örömmel látunk szerepjátékos találkozókkal kapcsolatos beszámolót, fordítást és kalandmodul értékelést is. Várjuk fordítók, szerkesztők és lektorok jelentkezését is.

Amennyiben hírt, cikket, novellát, verset küldenél nekünk, kérjük hogy Word RTF/DOC formátumban, jelentősebb formázás nélkül (maximum félkövér és dőlt karakterekkel, és ha lehet, összetett táblázatok nélkül) küldd el a novella_KUKAC_rpg.hu címre. Köszönjük.
Kérünk, hogy félkész írásokat, készülő regényből, novellából, versből részleteket ne küldjetek be, mert ezeket nem tudjuk leközölni. (Ha egy írás/kisregény túl hosszú, hogy egyszerre felrakjuk, akkor több részre tudjuk szabdalni, de később megírandó, folytatásos írásokat csak az első 8-10 epizód elkészülése/elküldése után tudjuk közölni.

Rendezvény, verseny, tábor hírénél NE hárommondatos bevezetőt + `kattints ide` linket küldjetek, hanem olyan/annyi információt, amiből érdemben és önállóan is tájékozódhatnak az érdeklődők.

Köszönjük megértéseteket.

Hír küldése a Rendezvénynaptárba.


Ezúton is hálás köszönetet mondanék mindazoknak, akik bármilyen formában segítették és/vagy segítik az oldal fejlesztését, fenntartását.Ha a fejlesztések és szerverkarbantartások kávéköltségéhez hozzá szeretnél járulni…  [Klikk ide]