asargaroth @ 2010.02.03. 12:44
Bocs de a szöveg az iron maident említi...
ez ciki! én három éve black metált, a legkegyetlenebb zenéket hallgatom,és nem lettem pszihopata. Nézzen már szét aki ezt a f***ságot írta!

<small>Iróni-A-Méter: 1/5</small>
@ 2007.07.11. 07:58
Most akkor minden pszichopata sátánista, vagy minden sátánista pszichopata? vagy hogy is van ez? Imádom azokat a tudatlan keresztény "Isten Bárányait" akik ezerféle hülyeséget összeírnak a -sátánizmusról- jelszóval az ördögimádásról. Aki tudatlan, jó lenne ha inkább befogná a száját, és nem uszítaná a világot egy ideológia ellen. Én azt hittem vallásszabadság van.
@ 2006.12.28. 18:03
hmmmm.... hát ez érdekes volt. Látszik, hogy a szerzö olcasott a témábol valamit, de sztem nagyon rossz helyröl szedhette össze ezeket a marhaságokat. ( najó van benne egy-két dolog, de akkor is) De most, hogy ezt elolvastam, kapcsolok be egy kis Iron Maident, hallgatom egy negyed óráig aztán kimegyek a konyhába a nagy késért és kiirtoma családomat... még ekkora f***ságot. Aki ezt komolyan is gondolta, annak lehet egy kis baj a fejével... de most nem? Mert szerintem nagyon is sok... A Sátámizmus nem arról szól, hogy emberáldozatok, meg igyunk kisgyermekvért és ragasszunk magunknak kis szarvakat mert az olyan jó lesz. Számomra az egyén fontosságát jelenti. Aki nem hiszi, járjon utána. És teljes mértékben igazat adok Minsc Barátomnak. Teljes mértékben. Meg hát beteg emberek mindig is voltak és lesznek is, de nem mind "sátánisták" ám! Ezt is fontos megjegyezni. Na most ennyi, más nem jut eszembe és egyébként is ki olvassa ezt el? ... szerintem nem sokan
@ 2006.03.25. 00:04
A Sátáizmus egy bejegyzett, elismert, legális vallás. Alapította Anton Szandor LaVey.
Az erőszakos (netán kriminális) cselekedeteket mélységesen elítéli, sőt a Földi Sátánizmus 11 törvényének 9. és 10. pontja kimonjda:
9. Do not harm little children.
9. Ne árts gyermeknek.

10. Do not kill non-human animals unless you are attacked or for your food.
10. Ne ölj, nem emberi állatot, hacsak nem támad rád, vagy élelemre van szükséged.

Azt hiszem ez egyértelmű. És ez csak egy azon rengeteg tévhitek közül amit a Sátánizmusról hozzáértő Keresztény Istenbarmai tudni vélnek. Amit ők ismernek a saját vallásuk megfordítottja az Ördögimádás ami ugyanúgy a Jobb kéz ösvényének vallása mint az összes felsőbb entitásban mozgatóerőben hívő vallás, míg a Sátánizmus a Vámpirizmus mind Bal kéz ösvényének vallásai. Énközpontú, materialista vallás (bár sokkal inkább ideológia).
@ 2005.06.05. 18:09
Elegem van az ilyen önmagukban teljesen biztos tudálékos emberekből. Akinek agresszióra van hajlama, megtalálja a kártékonykodásra az okot. Vagy Dante is gonosz volt? Szerintem szedd le ezt a vacak cikket a netről. Mellesleg bizonyíthatóan tévesek az információid.
@ 2003.04.07. 15:47
Már megint keverik a sátánizmust a sátánimádattal. Aki nem ért hozzá, az maradjon csendben. A sátánisták NEM áldoznak embereket és NEM isznak kecskevért a vasárnapi ebédhez. Úgy ahogy van hülyeség.
@ 2002.11.25. 14:19
Szivesen beszélgetnék erről karhozot@.freemail.hu
@ 2002.11.25. 14:11
Szerintem a misztikus dolgok nem minden esetben gonoszak és nem kapcsolodnak a sátánizmushoz.Vannak gyógyitó erők amelyek bennünk vannak és az emberi lélekből táplálkoznak.A zenei világba szétnézve manapság már a zenekarok mind külsöleg mind szövegileg durvábbak mint a fent emlitettetek.Én is érdeklődőm a téma iránt és az okkultizmus része az életemnek.
@ 2002.10.25. 07:59
Hát nem tudom.Nem feltétlenül értek ezzel egyet!
Aki írni akar,vagy anyázni, az ide írjon:lordofcsejte@freemail.hu
@ 2002.08.10. 15:32
ez f***ság.. a sátánizmushoz nem feltétlenül kapcsolódik a rákendról + a drogok. a sátánisták nem a sátánt imádják, csupán elvetik a kereszténységet. lehetne akár humanistáknak is nevezni, hiszen mi az "evilági" életben hiszünk, és a bibliai 7fő bűn az az alapvető emberi szükségletek korlátozása. még isten korlátoz, és gátat szab minden jónak, addig a mi életstÍlusunk mindent megenged. nincsen istenünk, max saját magunk istenei vagyunk. úgy élünk, hogy nekünk jó legyen. az időnket csak azokra az emberekre fordÍtjuk, akik fontosak nekünk. az élősködőket eltapossuk. ha valaki baszogat, az a minimum, hogy visszaütsz neki, nem az, hogy "odatartod a másik orcád"... a kereszténység már oly sok ártatlan ember halálát okozta, azon a cÍmen, hogy isten csak Így bocsájt meg. ha isten télleg szeretne bárkit is, akkor nem korlátozná.
úgyhogy nem értem, mi a rossz abban, ha bárki sátánista? ez nem feltétlen jár együtt agresszióval!!!!!!!!!