@ 2001.09.06. 19:54
Kösz BePe
ZOLI
BePe @ 2001.09.06. 19:30
Kedves alairast mellozo valaki!
a regisztracional eleg ha a nev/email/jelszo/varos mezoket kitoltod, ha nem erted a tobbit, akkor nem neked szol.

a regi cuccok? mire gondolsz itt?
szinte minden regi irast megtalalsz az Irasok menupont alatt.
ha kell, emailben is segithetek...
@ 2001.09.06. 18:08
Üdv BePe
Hát mit mondjak. Nem lett akkora eresztés így ez az oldal, sőt... bocs, de ez igen szarra sikerült. Eleinte nem nagyon igazodtam ki, de sok mérgelődéssel teli óra után sikerült. Aztán jött a következő gond. A regisztráció. Hát van egy-két dolog amit ott nem értek- messenger-k,rövid leírás, külalak, idő, témakör/oldal, üzenet/oldal, stb... . Ezek mik akarnak lenni. Lehet, hogy csak én vagyok hülye, de nem nagyon értem., ebbe segíthetnél, mert nem tudom regisztrálni magam. Bár a régi jobb volt, de most sajnos ez van, lehet, hogy jó lesz, bár ez csak reménykedés. Aztán még több gond lett- hová tüntek el a régi cuccok. Hülyeség volt ez így. És ahogy olvasom nem én vagyok az egyetlen elégedetlenkedő. Szóval... ez öreg hiba volt. Nem lehetne újra a régi. Na egyenlőre ennyi. De azért a válaszaidat a regisztrációval kapcsolatban elfogadnám. Na szeva.
@ 2001.09.01. 22:29
A kinezet szebb let az teny eloszor nehezne talaltam meg amit kerestem de mar ez sem okoz problemat, a sebesseg annyival nem csokkent (jo kabelnetrol konnyu) nalam, nekem tetszik az uj rpg.hu de mondjuk a regit is szerettem :O)
@ 2001.09.01. 19:20
gagyi,gagyi,stg...,stb...
@ 2001.09.01. 19:18
gagyi
BePe @ 2001.08.31. 08:45
Picit atalakul, hogy egyszerubb legyen benne a tajekozodas es a hozzaadas, addig is ott van a Forum / Humor reszleg :)
@ 2001.08.31. 06:52
Hová lett a humor, poeén vagy valami hasonló gyüjtemény
(utolsó mondások, játék közbeni elszolások stb)?
Nem találom, segítsetek!!! :))
Thirlen @ 2001.08.30. 19:58
Az első pillanatban örültem, amikor megláttam az Rpg.hu új kinézetét, de ez nem tartott sokáig. Első vélemény alapján azonban nem akartam semmi elhamarkodottat írni. Most, több mint két óra szenvedés után a véleményem az oldalról sokat romlott. Az egyetlen pozitívum, hogy egy picivel szebb lett.
Ezután csak negatívumok jönnek. Az oldal áttekinthetősége rengeteget romlott, holott elméletileg javulnia kelett volna. A régi megoldással már a főoldalon megtaláltam mindent, most oldalak tucatjait kell letöltenem, ha mindent meg akarok nézni. Ez párosulva az új kinézettel, iszonyúan lelassítja a böngészést. Ráadásul a linkek mostmár nem közvetlenül a file-ra mutatnak, úgyhogy letöltésnél a "Cél mentése" opcióval sem lehet meggyorsítani a töltögetést. Ha pedig megnyitom az oldalt, és úgy próbálom elmenteni, szembesülök azzal a problémával, hogy tartalomtól függetlenül minden oldalt ugyanúgy hívnak. Az igazi csapás azonban a fórumoknál éri az embert. Kb. 6-8 oldalt kell megnyitni ott, ahol régen egy is elég volt. Eddig az Rpg.hu egy gyors, használható oldal volt. Eddig.
R.I.P. Rpg.hu!
@ 2001.08.29. 14:22
Tényleg szebb, viszont picit nehezebben áttekinthető, és picit lassabban jön be.