QWK @ 2002.01.16. 00:16
Huh tegnap olvastam ki a konyvet 1 szuszra de vmi fantasztikus...nekem nagyon teccik szerintem eletem legjobb konyve amit olvastam megerdemli a 99%-ot pedig meg soha nem adtam ennyit semmire max veletlenul!:)
QWK
edem @ 2002.01.03. 05:19
A végszódhoz: sajna saját (magyar) néven megjelentetni bármilyen regényt manapság nem dívik. Lassan kezdem azt hinni, már magyarok nem is írnak. Sajnos mindenki inkább hangzatos külföldi nevekkel akarja eladni a könyvét és nem jó történettel. :-( A régi szép időkben még a külföldi szerzők neveit is lefordították - így lett híres magyar író Verne Gyula és Poe Edgár is :-)
@ 2001.12.30. 11:04
Sziasztok!
ez a könyv az a könyv, ami most már másfél hónapja ott van velem mindig.
egyszerűen megunhatatlan.
az alapötlet zseniális, nemzetközi mezőnyben sem akad párja, és a másfél oldalas befejezése a könyvnek szintén páratlan!
végre egy olyan fantasy, ahol nem a "JÓ" nyer, és mindenki döglik, aki egy kicsit is pozitív, vagy nagyon negatív.
a Ronda Ügy és a Halálkanyar(U turn) című filmekre emlékeztet a dolog, ez kell.
szóval, mindenkinek csak ajánlani tudom a könyvet, a Lapits kereskedőknél még lehet kapni, megéri.
van ugyan néhány gyengébb pontja(kb 15x végigolvasás után találtam kb 2-őt, pl Zaislo nem veri le az életpapnőt...)de zseniális.
az alapötletre visszatérve, ez a magyar fantasy legjobb alapötlete!
a vendégjárás, amit Manfréd is megemlített, pedig elképesztő, néhány ultratáp partit(20 szintű AD&D megatáp karakterekből álló csapat) simán kiirthatna az a brigád, aki itt megdöglik...ahhoz képest ki marad életben, ez abszurd, mert a főszereplőkön kívül csak az, aki a cselekmény közelébe sem jutott...:-)))
egy kis ízelítőa vendégkörből:
farkasember, neves kalandozók, brutálszörny, ősboszorkánymester-feketelovag, vámpírlord, mestergyilkos, gólem, démonfejedelem, igen magas szintű druida meg néhány apró-cseprő egyéb lény...
mind megdöglik!!!
ez a szép!
mindenkinek sok jó olvasást kívánok

neurotic
neuroticfittness@yahoo.com
@ 2001.12.24. 19:42
Jó gyerek a Kálmán, együtt voltam vele katona kecsón, legalább volt közös témánk, a hülye tisztek, meg néztek, hogy mit hurcolászunk hülye könyveket, meg kockákat. :-)
@ 2001.12.24. 16:01
szerintem is qrva jo :-) belemerultem jol, kulvilag eltunt, es ez igy van jol ;-)
@ 2001.12.23. 20:08
Baka voltam az elöbb
@ 2001.12.23. 20:07
Tök állat. Zseniális az ötlet. A kidolgozás is elég jó.
Én végig a démonnak drukktam. Végül eljött és kiirtotta a
fél várost. Hehehe. Csak az a baj, hogy tulzottan inspiráloan hatott rám a mű és rászoktam a piára. Na sziasztok sietek a kocsmába.
@ 2001.12.21. 18:40
Klassz.