Jarog @ 2002.08.03. 15:36
Szerintem egy halálos küzdelem leírásának nem ilyennek kellene lennie. Gyorsabbnak, pergőbbnek, ahol a szembenálló feleknek nincs idejük mosolyogni, tisztelegni stb. Ezek gyilkosok, nem pedig párbajhősök. Túl művészinek van leírva. Egy harcos vagy hatékony, vagy művészi. Ugyanis mindig az a leghatékonyabb, ami a legegyszerűbb. Jó példa erre a küzdősportokban a thai-box.

Tudom, hogy sokan úgy gondolják, hogy ilyennek kell lennie egy harc leírásának, mint ahogy Raon leírta. Elfogadom az ő ízlésüket, de én más véleményen vagyok.
Raon @ 2002.08.02. 10:32
Üdv!

Ezért is írtam, hogy az Embervadászok cikk nélkül ez az írás nehezen értelmezhető: nem is nevezném novellának, afféle hangulatteremtő szösszenet csupán.
Az Ikrek szektájának nagymestere előb Via-shen beépült kémjét fedezte fel, majd maga járt volna el az ítélet végrehajtásában - az az 'egyszerű testőr' Embervadász volt, Via-shen beavatottja. Nagymester meg Ikrek ide vagy oda, most ő volt a jobb. :-)

Allenza:
;-)
@ 2002.07.31. 18:52
Hát nem is tudom.

Mit keresett ott az Ikrek nagymestere, a szekta vezetője? És ha már ott volt könnyedén el kellett volna bánnia egy egyszerű testőrrel. Ez kicsit zavar.

Egyébként izgalmas és érdekes volt.
Allenza @ 2002.07.31. 13:50
Helyén van;)