@ 2002.11.19. 08:17
Hi! Ennek a Lord Dainnak van agya! 1. Szerinted kedves San az RPG.HU dolgot checkkelném le, ha arról a nyomorult testvérviszályról szeretnék olvasgatni. 2. Az meg egyenesen visszataszító, hogy rpg-t csináljunk belőle. 3. Ezt már minden jóérzésű ember az első adás után levágta. Az 5%-ot azért adtam, mert nyilvánosan eddig csak ajnározást hallottam BB-ről, csak magunk közt szidjuk, mint tudjátok "a nagytesó figyel!"
@ 2002.11.17. 14:21
Hm igaza volt egy elottem szolonak, nem is nezitek legtobben vannak akik divatbol szeretik, vannak akik divatbol utaljak na akkor most ki szerepjatszik ? Amikor eloszor megneztem a b5 sorozatot marhasagnak tartottam az elso resz utan de ugy alakult hogy megneztem a kovetkezot is, es 2-3 egymast koveto resz utan mar le sem birtam allni rola amikor atlattam az egeszet, en szeretem a VV t ez van - Azerot
@ 2002.11.17. 14:22
O bocs az ertekeles az irasrol lemaradt, semmi olyan nincs benne amire egy 70 es iq val rendelkezo pistike ra ne johetne magatol szoval szerintem -30%
@ 2002.11.14. 22:40
Az első, hogy szerepjáték OK, de nem "live fantasy" - ez egy baki; semmi köze a fantasyhoz.
Sztem az a gáz, hogy elviekben helytállna a gondolat (valóságshow alapján megfiygelés, hasonlítás), azonban sajnos a gyakorlat alaptalanabbá teszi. Bár fenntartom, hogy inkább hasonló vagyok embertársaimmal, mégis azt gondolom, hogy igazán értékes következtetéseket nem nagyon lehet levonni az ilyen valóságshowkból.
Ahol minden ember egy képlet, ott már nincs mi újat mondjon: szerintem (főleg a BB-ben) meglehetősen egyszerűen gondolkodó szereplőkről van szó. Miért van az, hogy az értelmes emberek inkább hozzájuk hasonlóan értelmes emberekkel tudnak jókat beszélgetni (és inkább az ő társaságukat keresik)?
Ez az írás tartalmilag inkább egy hétköznapi csevej egyik gondolatára emlékeztet.
Kb. annyit én is meg tudnék állapítani az emberekről, hogy egész életükben szerepeket vállalnak /mert ha fennáll, hogy a környezetünk alakít minket, mindenképpen annak normái szerint akarunk majd kibontakozni/ - viszonyítás kérdése, hogy mi az igazi szerepjáték. Sztem a valóságshowkban nincsenek akkora színészek (és egyéniségek), hogy ne teljesen önmagukat adják végső soron - és végülis nem is akarják... nem igazi szerepjátékra megy ki a dolog.
Szóval szerintem a téma emiatt elég lapos.
Tehát fenntartom, hogy a megfigyelés jó, de nem elég kimerítő jellegű a témája.

vitaindító... ok...
Lord_Dain @ 2002.11.14. 19:09
Ja, egyébként, mielőtt bárki rámszól, már láttam Big Brothrt, és abszolút hülyeségnek találtam. egyébként pedig bocs mindenkitől, akinek megsértettem a lelkét.
Lord_Dain @ 2002.11.14. 19:08
Kedves San!
Az RPG.hu-ra azért jöttem, hogy szerepjátékokról beszélgessek, olvassak. A bb-ből már anélkül is elegem van, hogy (az egyik) kedvenc helyemen olvassam!
Daini megrovás, 0% (kár hogy nem lehet -10%-ot adni)
@ 2002.11.14. 17:27
Nap mint nap a TV elé szegez, nagyon jó! Az emberek csak egyenlőre azért nézik, mert új a számukra. A valóságshow-k lényege épp ez, hogy valami érdekeset és újat nyújtsanak számunkra.
Dr.Salak
@ 2002.11.14. 14:24
Ki nem állhatom a sok okostojás, aki elítél valamit, amit nem is néz (legalább is a saját állítása szerint), meg azokat, akik nézik a Big Brother, hogy egy jót nevessenek egy Évi-Renátó veszekedésen.

Akinek nem tetszik olvasgasson, vagy menjen aludni.

Üdv:

Ome Gador
@ 2002.11.14. 13:27
Valóban a fenti iromány csak vitainditónak jó bár a szerepvállalás megemlitése a csapaton belül nagyon találó. Valóban érdekes pszichológusi szemmel nézni a BB mega vv-t de az a baj hogy a bent lévő emberek (tisztelet a kivételnek) BUTÁK és egyébként az emberek társas viselkedése között nincs olyan nagy különbség buta és nem buta emberek között ha x nemszereti y-t akkor ellenségesen fog vele viselkedni és megpróbálja kitúrni(végletekig leegyszerűsitet példa) a különbség az hogy ezt finoman(intrikásan) "szerintem ő nem idevaló/elmegy/nekem nem szimpi neked? vagy pedig hmm közvetlenebbül "baz' meg takarodjál mert oda megyek" teszi bocs a hosszú irásért és ha nem tetszik az írásom akkor elnézést
Hador @ 2002.11.14. 13:22
Szerintem a férfiak egyszerűen nem kötik más orrára, miért azt akit.
Tiaro: vannak emberek, akikkel mindent meg lehet etetni. A valóságsókat is. Ezt én elég szomorúnak tartom, dehát nem vagyunk egyformák, birkákra is szükség van.
Ajánlanám figyelmetekbe az igazi Nagy Testvért! (Orwell: 1984) Lehet rajta elmélkedni...