@ 2005.12.10. 22:50
Szóhoz se jutok, még Salvatore se írta volna meg jobba, minden elismerésem! Sirály! Remélem hallok még rólad,Rajmund!
Filologus @ 2002.11.29. 20:25
Igényes és miőségi. Igazán szép munka. Nagyon tetszik.

Nothing perfect.
@ 2002.11.28. 12:04
Mégegyszer írok, mert tényleg barátságtalanabb lett az előző véemény, mint akartam. Valójában nagyon tetszett amit olvastam, le is másoltam magamnak. A félelem aurája alatt a ház auráját értettem. A nem kerek gondolatok csak egy homályos érzés volt bennem, vsz. nincsen jelentősége.
@ 2002.11.27. 10:18
Jó, bár: a félelem aurájáról kevés a leírás, a történet elején. Miért vádolja meg a katonáit halálba küldéssel Boronirt, Niil? A félelem érzése és a különleges tapasztalatai az egyetlen érve, ez a katonákkal szemben kevés.Az entitás miért engedi Niilt önállóan cselekedni? Megszállhatná és kész. Boronirban szerintme minden gyűlölet nem múlhat el, legfeljebb eltemetődik az élmények hatására. Itt - ott mintha nem lennének eléggé kerekek a gondolatok, főleg az elején.Valami, mintha lapulna, ami nem lett kihozva. Miért a nagy lelkiismeret furdalás? Végül is az igazságot, a törvényt szolgálja. Persze érthető, de 100 - ból egy olyan van aki bűnt követ el, de olyan, mint ez a lány.
Ami jó: jó cslekmény, helyén lévő részletek, hiteles karakterek, jó ötlet a két ellenséget összezárni, jó Niil képességének a leírása, ilyesmik tényleg vannak, el lehet képzelni. Izgalmas akciók, hiteles epizódok - pl. ahogyan Boronir legyőzi a félelmét a házba lépéskor. És még sok minde, amit most, másodszor gépelve nehéz lenne újra keresni. Kidobott vmi innen, elveszett az első véleményem, ez meg úgy érzem barátságtalanabb és fogyatékosabb lett, mint akartam. Jó volt olvasni, profi írás.
@ 2002.11.27. 09:26
Nem pusztult el, csak megsérült, és elrejtőzött. Valamikor folytatni fogom.
@ 2002.11.26. 15:19
Tuti kis novella! Csak azt nem értem miért nyúvadt meg az entitás ha az őt bebörtönző objektumot elpusztítják? Szerintem ez nem következetes; ettől eltekinteve nagyon királyságos, magával ragadó iromány. congrats
@ 2002.11.26. 12:40
Nagyon jó történet, látszik hogy sokat foglalkozott vele a Rajmund. Szerintem Niil-t tovább lehetne vinni, kíváncsi lennék a múltjára, jövőjére. Még sok ilyet!!!