Pennywise @ 2003.02.12. 14:55
Őszintén szólva nem egy fergeteges modul, másrészt egy Garbage-klip talán nem a legjobb forrás erre... A jövőbeli beültetéseket miért zavarná be egy egyszerű telefon? Másrészt pedig nincs benne túl sok lekövethető infó és nyom... Egy 20km-es radírozás enyhe túlzás... A fejesek érdekében pedig semmi biztonsági eljárás?
@ 2003.01.28. 22:27
Az a gond, hogy szerintem akármit mondtok, ez nem egy gondolkodós kaland. Ugyanis nincsen szinte semmi nyom. Miért is gyanakodnának, hogy az illető szintetikus? Szerintem hamarabb gondolnak arra, hogy bérgyilkos, aki így akar valakit kilőni a tömegben, stb. A hölgy lényegére nincs jel! A nagy BUMMra meg végkép.
Szaky
Mordred @ 2002.11.20. 20:47
Mivel a játékosok nem tudják, hogy nagy bumm lesz, nem tudnak lelépni. Aki pedig olyan helyzetben van, hogy ilyesmire kérik, és visszautasítja, az olvasta a kaladötletet.
@ 2002.11.20. 12:01
Én mint Mesélő azért mesélek hogy én jól érezzem magam. Ez pedig egy pont olyan sztori ami tetszik. Az pedig hogy a játékosok halálozási aránya magas nem csak a sztori miatt van. Különben is ha valaki ugy itéli meg hogy nem tudja megakadályozni a BUMMMM-ot akkor nem kell elvállalni az FBI felkérést. A karakterek halála mindig benne van a játékban. De szerintem minden játékos szarabbul érzi magát ha a kocka öli meg mint a saját hülyesége, hiszen akkor elmondhatja hogy én voltam a hülye és megérdemeltem. És a másik az hogyha látják hogy befuccsol az ügy még mindig leléphetnek hiszen nem lesz senki aki felelőségre vonná őket.
Úgyhogy szerintem jó a sztori mert sosem baj ha a játékosoknak gondolkodni kell egy kicsit nehogy eltunyuljanak a sok dobálásban.
Zipzap
Mordred @ 2002.11.20. 10:18
Hellguard: három partihalál az pont azt jelenti, hogy valami gáz van a sztorival. Örülök, hogy nem versenyre szántad! Emellett emléxem egy CP modulra, amit le lehet játszani netrunner partyval is, egyetlen lövés nélkül (ahogyan azt egy parti egyszer meg is tette, igaz csak egy politikussal és egy netrunnerrel játszottak). De még ha az a modul olyan hihatatlan rossz is lenne, az sem mentség erre az izére itten (sőt)!
@ 2002.11.19. 20:25
Szerintem király.De nem atombombával :)Az úgy télleg "kicsit" durva
Hellguard666 @ 2002.11.19. 16:34
Üdv mindenkinek!
Valami hasonló arányt vártam, és ezeket a véleményeket ( atombomba túllzás, stb. ) is hallottam már! Ezért készült az utólagos megjegyzés! Amúgy stimmel a Világ nem elég egy James Bond film volt, és a Garbage énekelte a betétdalát, azonos címmel. És az is igaz, hogy a klippet nézve támadtak ötleteim.

LivingDead:
A modul szándékosan ilyen töredezett, ugyanis pontosan le kellett írni, hogy ki mikor mit tesz. Főleg a 'borg. Amúgy nem hiszem, hogy egy DnD modult, és egy CP modult össze lehet hasonlítani... Ami pedig az emészthetőségét illeti, elég sokszor leírtam a FONTOS dolgokat. Amit meg nem írtam le, ott lehet, hogy szabad kezet akartam adni a Mesélőnek? Hm?
Phobos&Mordred:
Igazán örülök, hogy tökösen megmondtátok a tutit, és bőven részletezve velem is megosztottátok problémáitokat. Ami pedig a CP-versenyre szánást illetti, nem szántam versenyre a modult. És a színvonal? Eddig három parti halt bele, és egyik sem a színvonal miatt szidta. Emellett emlékszem egy másik CP-modulra, ami nem állt másból csak hentelésből, és mégis versenyen indultál vele! Ira Deum volt a címe, és TE adtad hozzá a neved, kedves Mordred! Csak nem az fáj, hogy akkor tőlem -9%-ot kaptál?? Elég kicsinyes bosszú! :-)
Anonymus:
Miért kéne bárkinek attól félnie, hogy a játékosok haragszanak rá, ha meghal a karaktere? Ez egy olyan modul, ami nehéz, és gondolkodni kell benne! De ezt ELŐRE közöltem mindegyik partival! Én nem szeretem azt a modult mesélni, ami nem áll másból, mint statisztikák vezetéséből, és kockadobálásokból! Amúgy adhatnád a neved a véleményedhez!
Geor @ 2002.11.19. 13:28
..."Uncsi, és egyszerűen k***a sokat kell benne gondolkodni"... Hát tudod, én szeretem, ha egy kaland nem csak a hentelésről szól.Hiába CP. Szeretem az ilyen kalandokat, mikor a karakternek nyomoznia, és GONDOLKODNIA kell, és nem csak a tárakat üríteni a gaz ellenbe. De ez mindenkinél más. Az én véleményem szerit, ha nem is egy tökéletes, de egy jó és élvezhető kaland.
Manuel qe
LivingDead @ 2002.11.18. 11:46
Tisztelt Hellguard666 és további Tettestársak! Ajánlom figyelmetekbe az itt nemrég napvilágot látott DnD modult, a Fekete tetoválást. Javaslom, hogy legközelebb egy ahhoz hasonló igényszinttel kezdjetek egy modul kidolgozásához. Ez a rakás emészthetetlen, töredezett szöveg alig használható. Sajnos mintha az ötlet is kissé ingatag lenne ezzel az atomizált koncerttel, de ez már egyéni probléma.
@ 2002.11.18. 08:28
Hoi!
Sajnos ki kell mondanom, de ebben az esetben egyet értek Mordreddel... Basszus, ez nehezen ment. A modul tényleg szar, megyek fórumra. Azt hittem, hogy ez valami szintadó lesz a Cp modulhoz, és fel kell kötnöm a gatyám tévedtem. Hellguard: azt hitted jó modult írtál, TÉVEDTÉL!

_Phobos_ voltam.