@ 2003.03.11. 09:59
mindenki volt kamasz.
turin @ 2003.02.12. 19:35
Ja, a százalék...
turin @ 2003.02.12. 19:35
3 bekezdésig bírtam....
Rinyaszintben, és magvas gondolatok mennyiségében erősen hasonlít egy régebbi nagysikerűre...

Javaslom a t. szerzőnek, hogy sürgősen keressen egy vonatot az éjszakában, szálljon fel, váltson a váltó, ő meg szép csendben tűnjön el az éjszakában...
@ 2003.02.08. 19:09
Azér én sem úgy gondoltam, hogy a TV egy sátánista találmány, hanem arra akartam célozni, hogy a magyar kereskedelmi csatornák valami eszméletlenül rosszak. Én is szeretem a jó filmeket, meg a jó műsorokat, de ezek... Egyre többet szoktam olvasni esténként, és csak akkor nézek TV-t, ha egy jó film van benne. Előző irományommal csak arra szerettem volna célozni, hogy sok ember jobban tenné, ha az "esti meghitt családi tévézés" helyett akár egy ilyet is elolvasnának.
@ 2003.02.08. 16:08
Sziasztok!

Ezt a művet nem filozófikus gyöngyszemnek szántam.
Ezek nem a magányos ember gondolatai, pusztán az árnyékáé. Annyi az egész, hogy ilyen hangulatom volt, és ismertetni akartam mindenkivel, milyen érzés. Szerettem volna, ha elgondolkozik ezen mindenki, aki megtisztel azzal, hogy elolvassa a novellát, hogy ő érzett-e valaha így? És ne feledjük, az árnyék csak egy napig kísérte a fickót, hiszen másnap ő már nem létezik.
Mit hozhat a következő nap?
Ki tudja?
:)
Lethys
@ 2003.02.08. 09:21
Marduk.. vannak emberek akik csak pur szimplan igy ereznek.. es igazabol sokat nem segit senkin, ha letoketlenezik egy forumban.. erezd magad szerencsesnek hogy nem ez foglalkoztat naprol napra, de nem muszaj azert beszolni a szerzonek.. meg akkor sem, ha a dolognak tenyleg semmi koze a filozofiahoz

psz
@ 2003.02.07. 20:33
Attól még semmi sem lesz filozofikus, hogy szerepel benne a ..., avagy a legidegesítőbb írásjel. Ez itt bizony nem "filozófusokat megszégyenítő gondolatmenet", aki mégis azt hiszi, annak ajánlom, hogy legalább egy "bevezetés a filozófiába" vagy hasonló című könyvvel lepje meg magát.
Hellguard666 @ 2003.02.07. 14:09
Azért jó Heimdall, hogy feltalálták a TV-t, nem? Mindenre elő lehet rángatni, mint egy rossz rongybabát...
Nem gondolkodsz? TÚL SOK TV-T NÉZEL!
Nem keseregsz napi 8 órát? TÚL SOK TV-T NÉZEL!
Nem vagy magányos, esetleg nem jutnak eszedbe "filozófusokat megszégyenítő gondolatok"?
TÚL SOK TV-T NÉZEL!

A mű szokványos kesergő, egy olyan embertől, aki nem tud, vagy nem akar kezdeményezni, és meghaladni a magányosságát... Nem hiszem, hogy különösebben mély filozófiát sugározna!
@ 2003.02.06. 23:06
elit király.....elrakom a gépemre a bestof gyűjteménybe:-)
öhhhmmmm Heimdall
reality show-k egyre jobban idegesítenek.....(én a másik felében vagyok:-)
AMÚGY ROHADT TV(úgysincs rá időm)
@ 2003.02.06. 19:46
Emberek! Gondolkodjatok el néha ilyen dolgokon, mert érdemes! Néha álljatok fel az agyzsibbasztó TV elől, és menjetek egy csöndes helyre, ahol nem zavar senki és semmi. És ezen a helyen merüljetek el gondolataitokban, és hagyjátok, hogy szárnyaljon az elmétek! Meglepő, de néha még egy egyszerű embernek is lehetnek filozófusokat megszégyenítő gondolatai. Csak az a baj, hogy a mai világ elnyomja az emberi gondolatokat, a fél ország zsibbasztja az agyát a "reality-show"-k előtt, és nincsenek önálló véleményeik. E mű ítója szerintem nem ilyen ember, hanem olyan, aki élvezi azt, hogy van elméje, és gondolkodásra is tudja használni azt, még ha a megfogalmazás nem is a legkitűnőbb.