Zyro @ 2003.03.21. 11:55
Je, és hogy nehogy valaki engem is beképzeltnek tartson: Jó, de NAGYON AMATŐR írónak tartom magamat...

(Z)
Zyro @ 2003.03.21. 11:53
Na, miután kiröhögtem a belemet ezen az egész szarságon, én is megmondanám a frankót. (Ha már másoknak szabad).

Nézd Kevin, most nagyon őszinte leszek veled - már ami a saját személyemet illeti. Én jó írónak tartom magamat, annak ellenére, hogy még egyetlen épkézláb művet sem tudtam felmutatni a Script2-ben. Rengeteg szar került már ki a kezem közül. Igazán. De volt annyi eszem, hogy nem tettem őket közzé. Vagy, ha mégis, akkor legalább befogtam a bagólesőmet, mikor a hozzáértők porig alázták, és igyekeztem tanulni a hibáimból.

Hiába hőbörögsz. Felköptél és aláálltál. Emberileg olyan szegénységi bizonyítványt állítottál ki magadról, amilyet még nem láttam. Minek ír az olyan, aki nem bírja elviselni, hogy másoknak esetleg nem tetszik az írása?! Mit képzelsz magadról? Hogy tévedhetetlen, meg nem értett zseni vagy ("x-edik kiadásban", hogy Abdult idézzem)? Komolyan mondom mostanában annyi az ilyen, a temetők meg üresek!

Eleve azzal kezdeném, hogy nem írok le olyat, amiről fingom sincs. Másodszor nem fogok belekötni egy olyan közösségbe, akit nem ismerek, és aki nem ismer engem. Ha lenne rá alapod - értsd: tehetséged, és szerénységed -, nem érdekelne, hogy barátaimnak mondott embereket sértesz vérig ismeretlenül. De így...

A hisztid előtt csak a novelládat néztem. Most már nem tudok, és nem is akarok objektív lenni. Egy beképzelt kis seggdugasznak tartalak, akinek éppen annyi tehetsége van az íráshoz, mint bármelyik autóvillamossági szerelőnek.

Uff, én beszéltem.

(Z)
turin @ 2003.03.19. 18:56
Erkölcsi?
Ha neked a gennyben turkálás, meg a szarkavarás jelenti az erkölcsöt a szinonímaszótáradban, akkor valóban, Kevin erkölcsi győztes...
@ 2003.03.19. 18:46
Nos szerintem kevin elérte amit akart mert rengetegen olvassátok az irásait és sokat foglalkoztok a személyével amit fel lehet fogni erkölcsi gyözelemként.
Gratula kevin.
Én is ismerek ilyen srácokat ( pontosabban csak egyet) ő egy kicsit megalomán de ez nem gond.
Hajrá kevin én nem értékelem a művedet mert nem értek hozzá viszont elismerem a manipulácios érzékedet.
Vakondmester voltam email: fiatalsas@freemail.hu
Thak @ 2003.03.18. 10:43
Ha lett volna benned egy csöpp méltóság, Kevin, meg sem szólaltál volna, mert egyrészt tény ugyan, voltak ennél már sokkal rosszabb írások is az rpghu-n, de a te (nem)novellád ettől még nem lesz jobb, másrészt ha írsz, a kritikát akkor is emelt fővel kell viselned, ha nem értesz vele egyet. Hozzászólásaid azonban azt mutatták, hogy a megjegyzések nem süllyedtek a te szinted alá.

Másfelől "ózondús"-on lovagolni meg legalább olyan gyermeteg dolog, mint egynémely dolog Kevin novellájában, kb. olyan, mintha azon kezdenénk el fanyalogni, hogy a tengeri csillag micsoda baromság, mert semmi köze az égitestekhez.
@ 2003.03.17. 17:56
Nem tudom, kevin, nekem úgy tűnik, hogy összesen két dolgot értél el ezzel az egésszel:

1: segget csináltál a szádból
2: lejárattad a nickedet

És hát, igen, jól látod mindez elég nagy publicitást kapott.

Abdul
Alyr_Arkhon @ 2003.03.17. 14:55
kevin: Jézus... :korin:
Brutalis @ 2003.03.17. 11:37
Üdvözlet!

Eh... na, az kimaradt, hogy a kritikák kifejezetten korrektek voltak addig, amíg ezt az egomán hisztit a nép képébe nem csaptad. Újra kéne szocializálódni, te két lábon járó antiklimax.

Az előbb két aláírást küldtem, most nem kapsz. Pont.
Brutalis @ 2003.03.17. 11:35
Üdvözlet!

Kevin:

Ha neked még mindig a bélműködés jelenti a humor kiapadhatatlan forrását, mint egykorvolt óvodás korodban, akkor tán jobban teszed, ha mostantól a csernobili betonszarkofágnak írsz. Vagy a Mikulásnak, hátha kiszáll az iparból. Ezt a szellemesnek szánt szösszenetet környezetszennyezés volt közszemlére tenni.
Egyre esélyesebb vagy az ACsD-re, folytasd még.

Publicitás, meg népszerűség, te kis görcs? Mwouhuhu. Ne becsüld túl magad, te kontakthibás villanyírógép-avatár, te. Mondd csak, az érintett mondatot két kézzel gépelted be? Ez a kijelentés olyan szánalmas, mintha egy ebolavírus indulna az amerikai elnökválasztáson, mondván, hogy sokan annyira szeretik a róla készült filmeket.

Üdvözlettel:
Brutalis

Üdvözlettel:
Brutalis
@ 2003.03.17. 10:50
Nem reagálnék a később elhangzottakra,mert úgy gondolom hogy egyszer abba kell hagyni mindent.

Ez a kis írás jóval nagyobb publicitást,népszerüséget ért el,mint az itt hozzászóló írók saját művei.

ui.Hamarosan jön a Virágok hallgatnak c. írásom...

Köszönöm :)

Kevin Weaver voltam