Aleister @ 2003.04.10. 16:44
Phyenas:
Te most maga vagy az író, vagy mi? Csak azért, mert felhívnám a figyelmed egy Kevin W. nevű illetőre, aki nemrég szintén elég hevesen reagált az őt ért kritikára. Meg is lett az eredménye.
Ígyhát kérlek szívleld meg az elhangzott, vagy hamarosan elhangzó észrevételeket, mert érdemes.
Ez a novella valóban a 12 egy tucat kategória. Sablonokban bővelkedik ("Jó estét Uram, már vártunk Önre!- mondta fontoskodó hangon.", hányatott sorsú vámpír személye, hatalmas értelmes szemű farkas, stb). Az író stílusa még nem kifejlett, cselekménye gyakorlatilag nincs.
Ha ezek korrigálásra kerülnek, akkor vivát, de így ...
Phyenas @ 2003.03.24. 09:02
Nos.
Hellguard666: A konyvelesrol annyit, hogy o csak atfutotta. Azt mar neki egyszer megcsinaltak. Te is kepes vagy vegeredmenyeket gyorsan atfutni, nem neki kellett lekonyvelni!
Karmos: Hogy ki a farkas? Nagyanyam, szerinted ki?
Ray: ? Nem ertelek. Ti csak szerepjatekban tudtok gondolkodni? Semmi koze hozza! Ennyi erovel Lesli L. Lawrencet sem kellene olvasni mert nem Werewolf vagy WOD.
Ez egy emberke aki megsem az. Mondjuk a vege kicsit elkapkodott, de amugy nem rossz. Folytatni kellene ennyi a baja. Nincs kifejtve teljesen. Van benne fantazia csak rovid :)
Lehet, hogy nem egy Lovecraft a srac, de legealabb megprobalta, es olyan rossz nem lett. Majd kialakul. :D
@ 2003.03.19. 13:30
Annyi a lényeg, hogy vérfarkas a koma.
Egyébként nem tökmindegy, hogy WOD vagy Werewolf, vagy Négyszögletű kerekerdő?
Ez egy novella. Oda van írva. És nem az, hogy WOD novella.

Thak
@ 2003.03.19. 12:30
Ööööö.... mijaz? Biztos én vagyok a figyelmetlen, de a végén mi történik, és kivel? Ki a farkas? Mert ha ez WOD, akkor a Werewolfok nem ugrálnak le háztetőről... Ha meg a f***i vámpír, ki a farkas? Kicsit a végét bővebben.
@ 2003.03.18. 19:45
Szvsz eltévesztetted a völdofdálkneszt. A vámpírokat lekötné a cégesdi. Még a Nyamvadt Üvegjárók is inkább farkasok, mint könyvelő üzletemberek. Ha ez egy karakter előtörténete, nem szeretnék mesélni neki, mert sablonos, ráadásul eltévesztetted a koncepciót.:) Völdofdálknesz paródiának meg nem elég humoros..(
Hellguard666 @ 2003.03.18. 16:39
Curriculum Vitae? Életrajz, egész pontosan ÖNÉLETRAJZ?
Tudom valamilyen címet kellett neki adni, hiszen "zöldborsó" elég hülye cím lenne!
Amúgy sztori nincs, csak a szokásos bla-bla, hiszen meghalt az egyetlen érték, és brü-hü-hü!
Az elején még jobbra számítottam, bár a negyedéves könyvelés átnézése - egy akkora cégnél amekkorát leírtál - nem kevés idő, mondhatni napok! Na mindegy!

Gyenge, de fejlődőképes...
@ 2003.03.18. 14:05
hmmm hát ennél olvastam jobbat....de azért vannak benne értékek szerintem
Thak @ 2003.03.18. 10:06
A novella szvsz abszolút érdektelen: a téma tízezerszer megíródott, feszültség semmi, hangulati elemek nincsenek, az egyetlen karakter sablonos, az egyetlen érték, amit ki lehetett volna sajtolni az írásból, a két én konfliktusa szóba sem kerül.
Az írást olvasva úgy tűnik, hogy a szerzőnek abszolút semmi mondanivalója nincs, vagy nem vette a fáradságot, hogy elgondolkozzon azon, mit tudna mondani az olvasónak.
@ 2003.03.18. 00:38
Sablon.