@ 2003.06.11. 19:46
Annak ellenére, hogy egy kicsit lezáratlan, jó. Van stílusa.
Thak @ 2003.04.11. 06:47
Kedves ID:19303!

Véletlenül sem sértésnek szántam ám a hozzászólásomat, (ha sértő volt, elnézést érte!) épp ellenkezőleg: mint már leírtam, jó dolognak tartom az ilyesmit. Gondolom az elsődleges cél az volt, hogy a parti élvezze - az ő helyükben én biztosan értékeltem volna, mint ahogy biztosan értékelték is!
Ennélfogva nem lenne helyénvaló, hogy más elvárásokat támasszak az írással szemben, mert ennek a célnak nagyon megfelelt.

Az meg, hogy milyen volt maga a kaland, a mesélés és hogy viselkedtek a karakterek, hadd legyen a mesélő és a parti magánügye. Nekem sem az ilyen stílusú játék tetszik, de ha ők így szeretik, és nekik helyén volt a dolog így, ahogy van, akkor istenem, hát miért ne játszhatnának így. Nekik valószínűleg az nem tetszene, ahogy én mesélek, és ezzel szvsz nincs semmi baj.
@ 2003.04.10. 19:52
Háát, nem rossz, de lehetne jobb is. Mondjuk nem kellett volna minden kardsuhintást és nyilvesszőt leírni.
Az elf szvsz egy kicsit rosszul játszotta a szerepét. Elrakja a hátizsákjába a nagy szürke izét? Meg az aquir nyílpuskát? Na nee...

The_flying_pig
@ 2003.04.10. 19:13
Akkor már én is hozzászólok a dologhoz!
Egyes pont: naná hogy irodalmi értéket nem képvisel, nem is azért írtam.:) Kérdezzétek meg mediát, van valami fogalmam az irodalomról...:D Pusztán a csapat szórakoztatására írtam, meg hogy ne unjam agyon magam szabad időmben:) Akkor már számítottam rá, hogy annak, aki nem volt benn a sztoriban, nem mond túl sokat. Nekünk számított:) Hogy ide bekerült, az már nem az én ötletem volt, hanem az egyik lelkes játékosé:D
Kettes pont: a flegma beszólások. Na ja, a mi csapatunk már csak ilyen. Amikor egy kalandban épp az egész ismert világ készült összeomlani körülöttük, még mindig volt idejük beszélni:) A bárd lány pedig arról híres, hogy nem képes lakatot tenni a szájára, bukott már a csapat miatta... figyelmeztető jellegű sebhelyet visel érte a nyakán, ha ez kiegyenlíti a számlát...:D
Hármas pont: Tudom, hogy modul volt. Azért kösz hogy elolvastátok:))
@ 2003.04.10. 18:46
Nos ezt a kalndot én is lemeséltem, és azért ez kicsit érdekes....
media @ 2003.04.10. 18:14
Üdvözletem!

Akkor KM-ként pár választ adnék Gyöngyhalásznak:

- a "kilincs" nem a csapdában volt - az aquirok termében látta meg a bárdlány az egyik lőrésen keresztül. Néha azért az aquirok is felhúzzák a rácsokat...
- a kereskedő toroni követ volt, az egyik ediomadi Valóvérűhöz menet csapódott a néphez. Bővebb információt a Summarium 205. oldalán a 2-es pont alatt találhatsz róla.
- a korcsok intelligencia tekintetében megközelítenek egy átlagos hatéves gyereket; másrészt nem tudnak minden lőrésből ugyanarra a célpontra lőni.
- a sodrást nem küldte senki; egy kőomlás zárta el pár napja a folyót. Ezt a révész is észrevette (ugyanis majdnem teljesen elapadt a folyó), és már épp utána akart járni, amikor egyik reggel újra a normális vízmennyiséget látta a mederben. A víz ugyanis megtöltötte a torlasz mögötti részt, és átfolyt rajta. Aztán egy nap elsodorta a kőtorlaszt, és lám...

media
@ 2003.04.10. 11:40
Hogy ezt a kalandmodult hogy utáltam mikorlemesélte nekünk egy haver ...
@ 2003.04.10. 11:15
Hm..a következő logikai hibákat vélem felfedezni a dolgoban:

-egy csapdába nem szokás beleszerelni a "kilincset" is, éppen az a lényege, hogy odabent tartsa a foglyokat
-Ha a kereskeső is a helyi aquir banda tagja, akkor miért sétált bele a csapdába - maradhatott volna utoljára és a csapda lezáródása után egy hatalomszóval elintézhette volna a dolgot.
-nem lett volna célszerű egyből az elfet elkezdeni lőni a csapdában? Tk ő volt a legütőképesebb.
-honnan jött a sodrás? ki küldte? Eddig sosem történt ilyen? Ha igen, akkor az öreg révész nem tudott volna róla?

Ennyi.

Gyöngyhalász
Thak @ 2003.04.10. 10:27
Annak idején, mikor még aktívan kalandmesterkedtem, sokszor gondoltam arra, hogy megírom a lemesélt kalandokat a játékosoknak, ilyenféleképpen, ahogy itt is olvashattuk. Biztos örültek volna neki, csak akkor is volt már olyan gondom, hogy időhiány, ilyesmi, örültem, ha a legközelebbi kalandot összeütöttem időre.
Ha ilyen szemszögből nézem, dícséretes az írás és a szándék, más szemszögből meg inkább nem nézem, mert irodalmi értéket nem képvisel.
@ 2003.04.10. 10:01
Az elfnek miért kell ilyen felgmán és parancsolóan bánni a törpével,meg ugráltatni??? Ez nem tettszik, egyébként nem rossz novella.