slaGerzson @ 2019.04.03. 14:42
@Recky: De, én elolvastam! :)

(Amúgy ha jól emlékszem, ezt már a Rúna Magazin ismertetőjében is írta a cikkíró... aki valószínűleg Kornya Zsolt volt, bár nem volt aláírás...)
Recky @ 2004.11.14. 20:24
Na jó, tudom, hogy másfél év távaltából már senki nem ír és nem olvas a hírrel kapcsolatos megjegyzéseket, de nem tudom megállni.
A Babilon Project nem "nem akart" képeket felhasználni a sorozatból, hanem nem kapott rá engedélyt a jogtulajdonosoktól.

Csak ennyit akartam mondani...
@ 2003.05.08. 19:04
A "régi" B5 rpg forráskönyv (Babylon Project) letölthető innen: http://spacedee.4u.hu
@ 2008.04.22. 20:25
Nem akarok kötekedni.. de ezeket nem timba írta :)) Ezt jól benéztétek... majd ha az illető akarja beírja ide ki is ő :)
Attila @ 2003.04.24. 21:56
Kár volt kiteregetni ezt a Timba=anonymous infót. Így most se visszajönni nem mer, a szokásos levlistára feliratási bosszúmanővere is kimaradt...

...hol marad a szórakozás?
@ 2003.04.18. 23:48
Éppen arról egyezkedtek a korábbi B5 rpg listáján, hogy akkor átnevezzék e a listát, vagy váljanak ketté mivel jön az új B5 rpg...
Flame nélkül megegyeztek végül a tagok, hogy mindkét rendszerről lehet szó a listán (és a honlapjaikon is támogatja a többség minkettőt) és a Mongooseos fickó, aki a fenti cikket is írta, is írta hogy felesleges átnevezni a listát emiatt.:)
Delenn
lwb @ 2003.04.18. 11:26
Hú emberek,de nagy f***ságokon tudtok vitázni... ezek után meg még csodálkozunk, hogy miért tartják az outsiderek hülyének a szerepjátékosokat. Komolyan, mintha egy sulinetes chat-csatornán lennék...

elGabor

szalacsi:
http://teccikerteni.hu
elGabor @ 2003.04.18. 09:40
Attila: ált. nem érdekel a Babylon, azért nem néztem meg eddig a cikket.

Többiek: Miből gondoltam, hogy a kommentárokat elolvasva sipákolásra fogok találni? :) Lottóznom is kéne.

De: a Mongoose azért nem adta ki Storyteller/BRP/FASA/R Talsorian rendszerekre a Babylont, mert az első három nem elérhető, az utolsó pedig asszem egy nagyon korlátozott licensz.
A d20 ingyen van, minimális jogi csavarokkal (még egy félanalfabéta is megérti), amivel ráadásul (és ezt a játékosok száma is bizonyítja) jó játszani. Ez a világ legjobb rendszere? Nem.
De ha nem az, akkor a többi kiadó mért nem nyitja meg a saját rendszereit? Miért a gonosz megatársaság Wizards az egyetlen a nagyok közül?
Miért kell szegény Mongoosenak beérni az alacsonyabbrendű, béna "D&D"-vel (amivel - mellesleg - a d20 nem egyenlő)? Nem értem. :)

Másrészt viszont az is elég nagy lükeség, hogy "a White Wolf elindult a lejtőn", meg döglődik, stb. Tévedés, a White Wolf jól érzi magát, az Exalted történelmének második legnagyobb dobása a tényleg stagnáló Vampire után. [Egyébként nagyon ügyes üzleti fogás - a Vamp megragadta a kor sötétben hüppögős rózsa-csipke-fekete bőr divatját, az Exalted meg az anime csihipuhit, és mindezt a maga nemében jó színvonalon.]
A d20 (vagy bármi más) fanatikus rajongóinak (stílus alapján Timba?) ezért azt üzenem, hogy egy kicsit kevesebb több lenne - bár a d20-t reflexből fikázó társaság érzelmi érveken túl ("Jajj, díendísítik a kedvenc világomat! Tisztára mint a gaz Micro$uxxxxx monopóliuma!") eddig nem sokat tudott felmutatni, ez még nem jelenti azt, hogy a "Mindent írjunk át d20-ra, a többit meg Allah és Dancey nevében kardélre!"-irányvonal annyival jobb lenne.

[Off: ki az a Szalacsi?]
Redguy @ 2003.04.17. 20:41
Vazze, betegre röhögtem magam. :)
Timba a mi Szalacsink!
Attila @ 2003.04.17. 19:49
Herbie:

Csak nem? Ez OLYAN meglepő és váratlan volt, hogy alig találom a szavakat...

...most komolyan: ezt ki gondolta volna? Ön hitte volna? És ön, uram? Maga ott, hölgyem? Valaki?

Ezt a threadet is elteszem emlékbe... :)