@ 2003.05.18. 20:32
Üdv!

Megnéztem a futárt, tényleg jó kép, ilyet még sokat!:))
Még egy megjegyzés az ütős borítokról. A Menedék borítója, olyannyíra tetszett, hogy egy ügyes kezű emberkével lefestettük, és bekeretezve, ki volt rakva a koliban!! Az igazira sajna nem tellene.:D( Azóta sem volt még egy ilyen hatásos borító, számomra, máig megvan az a kép. Jah a haveromnak szintén bekeretezve virít a falon!:)))

Koga
@ 2003.05.18. 19:44
Üdv!

Minő öröm, hogy MAX is megjelent, ezen a forumon, ezek szerint csak nem hiába irogatnak ide az emberek.:D
Néhány magán vélemény:
ÉN bevallom nem vagyok esztéta, sem szakértő, csak egy olvasó. Viszont tartom azt a véleményem, hogy a művészet lényege, hogy tetszen, vagy valamilyen célzott hatást érjen el. Ezáltal, hiába nézem meg, újra meg újra a logót, nekem, tehet nekem nem tetszik.
Megjegyzem a régi sem jobb, de legalább fantasy "érzésü"
Szerintem elgondolkodtató, hogy elég sokan gondolják mások is így.
Én is csatlakozom azokhoz, akik azt mondják, hogy a regény a lényeg, de azért engedtessék meg, hogy megjegyezzem, a borító is RENGETEGET számít! Pont egy rajzoló/festő és még ki tudja mi minden müvész értheti ezt igazán.:) Egy jó borító nyomot hagy, kedvet csinál a könyvhöz...

"Kard megint
Hogy a Farkasének volna az etalon...srácok, ha az ma jönne ki, nagyon megkapnám a kardért..."

Meg fogsz lepődni, de nem csak én gondolom úgy hogy ez volt az etalon. Persze ma már avítt lenne, de most direkt végignéztem az összes MAGUS könyvet és bízony most is azt gondolom, hogy a mai napig az a legjobb, egyébként a kard is király azon a képen.:)

akkor is megkaptuk, egész addig, amíg a legokosabbakat jól el nem verték egy olyannal...

Arról lemaradtam.:)))

Hol tudom megnézni ezt a híres Futár képet, mert mostmár nagyon kiváncsi vagyok rá?

Koga
Herbie @ 2003.05.13. 15:26
Ezt nyomatékosan NE ITT, ha lehet...

ha feltétlen muszáj, akkor inkább itt:
http://forum.rpg.hu/index.php?s=&act=S...t=1503&st=0
@ 2003.05.13. 15:07
Érdekesség a Fantasya Gáspár andrás fórumáról, egyenesen tőle. Most akkor mi is történik már megint?
Big

Alo,
a kreatív stábok gőzerővel dolgoznak, a m.a.g.u.s. új motorja tesztelődik, az Anyrok alkonya tudtomal nyomdába került... az Imomi, az Árkádia és énköztem azonban a február végi bejelentés óta sincs érvényes megállapodás. Ami van (ígéretek és nyilvánvaló tőkehiány) mostanra úgy elmérgesítette az előbbi kettő viszonyát, hogy a következményekért nem vállalhatok felelősséget.
Nagyon hittem Mr X kezdeményezésében (a jószándékát még most sem vonom kétségbe), de a tényeken ez sem változtat: tulajdonosváltással kapcsolatos kötlezettségeinek mindmáig nem tett eleget, és momentán az alkotók/közreműködők kontójára, az általuk megelőlegezett bizalmi tőkéből folytatja tevékenységét.
A kialakult helyzetben elméletileg két, a gyakorlatban egyetlen választásom van. Ehelyütt csak az utóbbit adom közre: a hatáskörömbe tartozó szerzői jogok erejéig tovább támogatom a kreatív stábokat, és elfogadom az Ynev-jogok többségét birtokoló Árkádia döntését, ha a portfólióra új vevőt keres.
Fentiek az Inomi Ksz2-re kötött szerződését jogilag nem, spirituálisan viszont annál inkább érintik.
@ 2003.05.13. 10:14
Üdv mindenkinek!

Első nekifutásra, igazán izgalmas az oldal regisztrációs és beléptető rendszere, nem sikerült rajta kiigazodnom, de sebaj ez már csak szakmai ártalom, de hogy miként kapcsolódik ez a fórumhoz azt nem tudom. :-)

A habtestű-izomagyról a címlapon csak annyit, ha minden tökéletes lenne, vajon miről beszélgetnénk?
Érdemes elolvasni a könyvet majd utána megpróbálni összekapcsolni a címlappal. Nem tudom, hogy milyen formában szeretné bárki is átélni, átérezni a könyv mondanivalóját a címlapról, ha magát a könyvet még nem olvasta. Ekkor vajon honnan a mennydörgő kecskecsapásból tudod, hogy a borító kapcsolódik avagy sem a tartalomhoz.
Tele van a világ jövőbelátókkal, én is az vagyok, példul most látok egy hatalmas adag tejberizst amit perceken belül belepakolok a bendőmbe.

A lógóhoz kapcsolódóan. Mikor először megnéztem a címlapot lila egyszál gőzfelhőm sem volt arról , hogy mit takar, de röpke egy ezred másodperccel később irtó élvezetben volt részem, mikor kódtörők ügyességét meghazudtolva egyetlen pillantásommal kiirtottam a titkosítást belőle és csodák csodájára összeállt előttem a MAGUS szócska. Ha a kódelmélet tanárom ezt látta volna tuti színjelessel áthajint a vizsgákon. Talán Én vagyok zseni, vagy mégis inkább olvasható a lógó? Ezt mindenki döntse el maga. Nekem mind a kettő megfelel :-)

A vörös hajzuhataggal megáldott csávokám az össze-vissza kalimpáló kardjával (vagy lúdlábával) éppen úgy néz ki, mintha felém fordulva a kard tompább végével a szívemet célba véve a következőt sziszegné a fogai között:

„- Maradj a csontos valagadon és kezdj el azonnal dolgozni, elegem van abból , hogy munkaidőben fórumokra firkangatsz!!!”

Hoppá, üdv néked nagyfőnök …

Back to the work …. mondá a kalóz és visszatér a fosztogatáshoz

Nodir
Wertux @ 2003.05.13. 07:46
Nem lesz rossz eza könnyv se:
@ 2003.05.12. 13:05
Aloha

(Ez nam a Gaspar Andras Aloha-ja, hanem a tahitiaiake)
iaiaiai ei ai ... mindegy

Az Anyrokon mar indul az uj logo bevezetese, csak itt a Neten mindig elebe vagunk onmagunknak.

Te jo eg, ilyen harapos voltam, hogy ilyen megjegyzesek jonnek? Nem akartam...
Azert koszi az elismereseket.
Meg the New Udvariash Hangnemet :-)

Logo
Az elozot nem en csinaltam....gyakorlatilag az (es a borito teljes megmasitasa) volt, amit nem en csinaltam a MAGUSban.

Nem talalom a HU verziot ezen a tragyaszoro gepen, azert nincsenek ekezetek.

Nuncsakuugyben atmehetnenk Varshihoz a masik forumra, de asszem megbeszeltuk.

A fejvadaszkard kulonbozo leirasai termeszetesek, az alap-Magus kialakulasakor tulkepp egy laza parti voltunk, ket-harom goccal, Csanad, Nyuszi, Max, Miklos,

majd mindjart....elhivtak melozni

Max
tToncsi @ 2003.05.12. 12:12
SZia-stock!

Ugy legyen, ahogy mondod tisztelt Nagyvezír :D Jó ötlet a plakát, remélem észreveszem majd a millió dioptriámmal :)
@ 2003.05.12. 11:55
...haho,

"Csak nyugtass meg, hogy felkeltitek majd a figyelmük. (pl. minden könyvárus és könyvesbolt köteles kirakni egy kartonpapírt, jól látható vizigót írással : M* regény érkezett!!! :D "


Igen, de nem.
Lesz vsz. plakát, de a vízigót (konkrétan és történelmien kb.: wissigot) írás helyett tudtommal az új borítók virítanak majd minden szegletében.
Ez a legutóbbi verzió de ehhez még vesz a Max / Buttinger designerduónak és Tiberius rpgvezérnek is lesz hozzászólása.

cels.

PS:
Nem megy ma ez a bejelentkezés, sorry.
@ 2003.05.12. 11:55
Yah, Rutin voltam, csak vmiért nem veszi tudomásul a lap, hogy be vagyok jelentkezve.