Tryptich01 @ 2005.11.03. 14:56
A francba, pedig azt hittem, annak a lapnak valami extra értele van...
Kevin @ 2003.05.25. 16:00
Hali!
Visszatérek a könyvhöz...
Lehet, hogy sokat vártam tőle, ezért hajazom véleményileg az alábbi Anonymusra. Tényleg nem túl Lávkreftes a sztori, inkább csak az eleje, az ominózus leves-party-ig.
Igazából az nem tetszett, hogy a főszereplő, effektive, lazán vette a borzalmakat - szerintem. A mi karaktereink minden egyes sztorinál szépen beadták volna a karakterlapjaikat. Tudom, tudom, ez nem játék, ez teljesen más, meg minden...
Tetszett viszont az állandóan változó valóságos környezet és a mende-mondák be-becsusszanása a sztoriba. Szerintem egy Lávkreft-rajongónak nem hiányozhat a polcáról...
BePe @ 2003.05.24. 12:12
Zotyo: lehet meglepodnel, hogy hanyszor all a pult mogott a kiado egyik vezetoje.

de azt hiszem kezd eltolodni egy olyan iranyban a vita, amihez semmi koze a hirnek.
Zotyo @ 2003.05.23. 23:25
Szervusztok!

Mutyu - jajj, félre ne tessék ám érteni! Bár többször jártam Szegeden, nem ismerem a Szukits László urat, és noha sokkal többet jártam a Camelotban, de nem vagyunk puszi-pacsi barátok a Delta Vision egyik tagjával sem. Így tehát egyetlen embert sem akartam leszólni, megbántani. Sőt, ami azt illeti, akárhányszor megfordulok a Camelotban, pozitív benyomásokkal távozom, az ottaniak kifejezetten kedvesek és segítőkészek voltak. De nem hinném, hogy az eladó srácoknak sok közük lenne a kiadóhoz, nem is ez a lényeg.

Egysorosomban arra céloztam, hogy lám, valaki megmutatta, hogy ha elrontott és elcseszett valamit, akkor ezért tartja a hátát, vállalja a következményeket, és még segíteni is próbál (de legalább felhívja a figyelmet saját hibájára). Nem próbál sumákolni, nem próbálja elsimítani a dolgot, mondván az olvasó úgyis hülye, s nem jön rá a turpisságra.

A Delta Visison nem valami egyszeri regényt, hanem szerepjáték alapkönyveket adott ki, sokkal bődületesebb mulasztásaokkal, kihagyásokkal, ám sajnos még ennyit sem tett. Tehát a DV a Sukitstól szerintem ilyesmit tanulhat, és persze nem tördelői hibákat :)

Tessék szépen elolvasni a DnD topic minden DV-vel foglalkozó írását, hozzászólását, látszik, hogy én csak hangot adtam egy általános vélekedésnek. De bántani senkit sem akartam, szóval aki magára vette, attól tördelemes :bocsika: A Camelotos eladóknak pedig :) és :)
Mutyu @ 2003.05.23. 11:14
Zotyó:
Elárulnád mit kéne tanulnia a DV-nek ebből?

Megjelent egy regényük, a Nosferatu klánkönyv, amiből a NYOMDA HIBÁJÁBÓL hiányzott egy oldal, és a kiadó a saját pénzén kijavította a hibát nem kis utánnajárással, csak gondolj bele hány helyre lett terjesztve a könyv!!!

Nem értem miért kell Szukics Laci miatt szidni a Delta Visiont b**.
@ 2003.05.23. 08:45
Hát igen!
Egyáltalán SEMMI köze a műnek Lovecraft-hoz!
Inkább Stephen King-es, de izgalmas.
Ez az én saját véleményem.
Alveris
Zotyo @ 2003.05.23. 05:12
Szervusztok!

Azt hiszem, ebből tanulhatna a Delta Vision.
elGabor @ 2003.05.22. 23:35
"Izéhordák"? Jó kis cím, gondolom egészen passzolt a Cthulhuhoz. :)