Allenza @ 2003.07.30. 03:52
Na igen, télleg van egykét gyérebb darab. A "Fekete vizek" borítója szvsz nem az igazi, meg asszem vmi "Fekete lovag legendája" vagy hasonló című bűnrossz könyv borítóján is csak néztem, hogy ez BSZ?

Viszont az "After Combat" (LE5) című képért örökké hálás vagyok a párosnak. :(
chomy @ 2003.07.29. 18:30
Kénytelen vagyok ebben a kitételben egyetérteni elGaborral. Sajnos, néha tényleg marhára nem fantasy-s a képeiken aminek annak kéne lennie. Itt most gondolok például a "papok, paplovagok" egyik kötetének elején arra a robotzsarura.

Másrészről viszont megnéztem a fanpro számára készített rajzaikat, és azok nagyon jók lettek, ha akarnék, se tudnék beléjük kötni. (Das Schwarze Auge témakör amúgy szívem csücske. Sajna nem tudok németül, így hiába minden érdeklődésem, nem sikerült túl sokat megtudnom erről a szerepjátékról. Pedig érdekelne. :( ) Meg van még egy kupac elég jól sikerült fantasy-művük, aminek hangulatán meg részletességén leesett az állam. Csak azt nem értem, miért nem ilyeneket láttam a hazai, nagydarab MAG* kiadványok elején is...? ?_?

A Boros-Szikszai munkákat amúgy nagyrészt a minőségi kategóriába sorolom. Kisebb mélypontokkal... például a Fekete Sereg borítója legjobb indulattal is csak közepes. IMHO.

Ja, és engem személy szerint zavar, mikor híres (vagy kevésbé híres) emberkék képmására ismerek egy-egy könyvborítón... Steven Seagal például Fable Vis Majorja elején kicsit durva volt (a barátnőm mondjuk lekajabált a problémázásom miatt, mert szerinte a muksó, akit ábrázol, az is totalische Seagal, na de akkor is...) Tényleg, ez a kép miért nem került fel a honlapotokra?
elGabor @ 2003.07.29. 11:01
Nem lehetetlen. B-SZ úgyis cyberpunkot rajzol, még akkor is, amikor fantasyt kéne. :(
Son_Goku @ 2003.07.29. 08:17
"Mostanában a Fanpro-nak dolgozunk, ők Schwarze Auge témakörben nyomulnak." Nemcsak a Schwarze Auge-t, hanem a Shadowrun-t is ők csinálják "mostanában" ugye. Lehetséges lenne, hogy viszontlátjuk a Borosz-Szikszai nevet egy Shrun kiadványban ?
Allenza @ 2003.07.28. 17:32
John Avon?? Szvsz messze jobbak B-SZ művei, mint az övéi. Dehát ugye ízlések és ficamok:)) Én speciel John van Fleet-ért vagyok oda, rohadt jó a stílusa.
ElfQT @ 2003.07.28. 16:29
Én (is) csípem a műveiket, de egy amatőr festő barátom külföldi festményalbumaiban anno láttam egy pár (régebbi) B-Sz képrészletre, vagy képre a kísértetiesnél egy kicsit jobban hasonlító alkotásokat. Vajon ki másolt kit, és ezt jogalappal tette-e?
@ 2003.07.28. 10:17
Meg kell mondjam, kisse nagykepunek talaltam a paros valaszait. Lehet, hogy fantasy es scifi (SZEREPJATEKOS es irodalmi) korokben nagyagyuk, de van meg egy par muvesz rajtuk kivul, akik egy picit talan komolyabban nyomjak, es a munkalyuk beszel helyettuk (pl akik a T3-on dolgoztak, vagy nem tudom, latott-e mar vki egy John Avon kepet). Szoval lehet, hogy ok ketten mar a "Magyar Valejjo" de Mo. kis orszag....
Bala @ 2003.07.28. 07:58
"Sorolnám: Ha jó vagy, az gyorsan kiderül, de sose hidd el magadról, hogy jó vagy. Ha pénzért dolgozol, kérj mindig annyit, amit már te is szégyellsz. Ha jön a nő, és érzéketlen arra, amit csinálsz, menjen a nő. Ha szeret, és szereti azt amit csinálsz, gyorsan vedd el. Figyelj, és hallj meg minden jótanácsot. Nyugdíjra ne számíts, mert ezt addig csinálod, amíg élsz."

Ezt szerintem minden ferfi embernek illik megszivlelni, legyen akar nem-grafikus is...
Sax @ 2003.07.28. 07:38
Na igen a Teremtés utolsó napja...
egyik kedvencem nekem is
elGabor @ 2003.07.27. 23:20
Az Űrgammák látványterve kimaradt. Vajon miért? :(