Povi @ 2003.10.10. 14:01
A sztori alapján biztosan kihagyom, annál is inkább mert ez a stílus szerintem egyszerű mint a kettes lego.
Amiért írok: Wahlberg egyáltalán nem rossz színész, aki látta a Kosaras Naplóját az tudja miről beszélek.
@ 2003.10.10. 12:58
Jó a történet, de szerintem közepes lett a megvalósítás. Érdekes, hogy hogy bírják ki a srácok olyan sokáig a jeges vízben, meg fura hogy az alagútból kiugrató Cooperek orrnehezek mikor hátulról vannak telepakolva aranyrudakkal. A legpoénosabb rész a banda bemutatása, a vége meg egy kicsit nyálas lett. Untam viszont azokat a részeket amikor klipszerüen többször is útjára indul a kamera, csak azért hogy valami jó zenét hallgasson az ember. Ez egyszer-kétszer elmegy egy filmben de 3-4 alkalom már sok.
A többi dolog viszont hibátlan, szóval itt csak a kivitelezéssel vannak gondok. De még így is messze az egyik legigényesebb film az utóbbi néhány 7ben.
Don_Quijote @ 2003.10.10. 09:04
Aki arra vágyik, amit ez a film adhat, az meg lesz elégedve. Könnyed, laza szórakozás, kellemes kikapcsolódás a moziban. Ha tudjuk, hogy ezt jelenti a film, akkor ne akrjuk feltenni a kérdést, hogy miért csak ennyit. Elégedjünk meg a jó érzéssel. Egy kis boldogság a mai világban.
@ 2003.10.10. 08:00
Hát a felsorolt elődök sem nagyon voltak ringben - maximum látványos akciók és drágábbnál drágább jelenetek terén -, de ettől a filmtől még ennyit sem lehet várni.

Mark Wahlberg színészi képeségeit már csak a zenei tudása tudja überelni, és ezen az sem segít sokat, hogy kiváló partnerei vannak (Sutherland, Norton).

Amúgy meg ízlések és pofonok...
Szóval, akit érdekel, egészségére! :aboci:

-=A=-