Joseph @ 2003.11.06. 02:53
Igazából, még soha nem voltunk semmilyen versenyen vagy találkozón, szeretném tudni mennyire fontos előre jelentkezni a programokra, lehet e a helyszinen intézkedni.
Ha mindenféleképpen előre kell, akkor ha esetleg kaphatnánk egy leírt programtervet (ami tudom, hogy nagyon nehéz) akkor megkönyítenétek a dolgunkat.
Igazából, a szerepjáték iránti elkötelezettség, és a szorakozás visz le nem a versenyszerepjáték de lehet, hogy mégi ki szeretném próbálni. Van e lehetőségem a helyszinen eldönteni, hogy akarok vagy nem?

Mindenesetre a választ előre köszönöm.

Joseph
robin @ 2003.10.01. 11:10
Sziasztok! Én az egyik szervező lennék és a táborról annyit elmondhatok, hogy igazából belépő díjat nem kívánunk szedni, hiszen a cél nem a profit, hanem a játék öröme! Éppen elég a más városokból érkező szerepjátékosoknak az utiköltséget és a szálást kifizetni. A versenyek díjait a remélhetőleg "nagylelkű kiadók" felajánlásaiból kívánjuk fedezni. A koliban ahol az estéket eltöltheti a fáradt vándor nyolc, kettő vagy négy ágyas szobák vannak és a költségük 1000-1500 ft/ fő. A foglalás miatt kérünk titeket íjatok ki tart erre igényt.
A versenyeken 4-6 fős csapatok jelentkezését várjuk. Aki egyénileg nevez az társakat kap maga mellé a többi egyéni nevező közül. ( nekem ez szimpatikusabb, hiszen Én is szeretek más, ismeretlen játékosokkal játszani)

Köszi! Robin
MOC @ 2003.09.10. 16:11
Nos én folyamatosan beszélek Finroddal csoporttársak vagyunk és ha egy kis türelemmel lesztek és elmondjátok hogy ti mit szeretnétek akkor ahhoz fogják igazítani a programot, amit a türelem majd megterem!
@ 2003.09.10. 14:53
Csatlakoznék Tao kellégához. A 3 nap ilyen sok programhoz valóban kevésnek tűnik. Mint tudjuk, egy terjedelmesebb versenymodul délelőttől késő délutánig is eltart, ezért szerintem sok napközben zajló rendezvényről le fog maradni az átlagos játékos. Ha pedig estére szervezitek a programokat, akkor egyszerre fog zajlani minden és a játékosok/mesélők is fáradtak lesznek. Ennek ellenére nagyon jó, hogy az ember fia végre feldobhatja egy kicsit a vizsgaidőszakát...
Finrod @ 2003.09.09. 09:38
Kedves Mindenki!

A konkrétumokat mindenképpen fel fogom rakni, amit tényleg lesznek ilyenek, azaz a pontos árat, azt, hogy milyen versenyekre számíthattok, azonban ehhez tényleg jó lenne tudni, h ti mit szeretnétek. (az árat leszámítva, persze :) :) )
A programok sokaságával kapcsolatban pedig annyit tudunk mondani, h természetesen lesznek párhuzamosan futó előadások, versenyek, és inkább azért keseregjünk, hogy miről maradtunk le, mint üljünk a szobában unatkozva. :)

Tehát nem nyíregyháziak kedvéért, kérem küldjetek levelet nekem, h fel tudjuk mérni a szállások igényét.

Az űárba nem szeretnék belebocsájtkozni, ha átlagoljátok az nyári, szintén ilyen rövid találkozók jelentkezési díját, hát kb olyan lesz. :)

Figyeljétek a híreket, addig is üdv mindenkinek, várom leveleiteket:

Finrod
@ 2003.09.09. 01:32
Sautia...
az 5let valóban remek...és magam a télt is kedvelem...de jó lenne konkrétumokat is megtudni majd,mert ugye Nyíregyháza inden szépségével együtt is messze van sok ember számára...
Tao @ 2003.09.08. 20:31
Nem tul sok program ez arra a 3 napra?
Vagy lesznek parhuzamosan futok is?
Feantur @ 2003.09.08. 17:21
A kérdésem, mivel még nem voltam, sőt még rpg versenyen sem vettem részt, h. hány fős csapatok nevezését várjátok és JM (KM, Narrátor, mesélő) együtt, vagy azt ott kapunk?

Az ötlet tetszik, ha tudok ott leszek!
lestath @ 2003.09.08. 14:28
Nem rossz, bar jo lenne tudni, hogy kb. mibe kerulne a harom nap...
ARTURUS @ 2003.09.07. 23:24
Nem hangzik rosszul. Bár sajna csak 3 nap:(