@ 2005.05.04. 09:17
Sziasztok)

Leültök ide mindenféle tapasztalat és előképzettség nélkül, a legtöbbőtöknek fogalma sincs a mátrixról a "bullet time"-on kívűl és nagymenően veritek a nyálatok - tisztelet a kivételnek. A mátrix 1 egy műalkotás, tökéletes történet, aki a vizuális hibákra mutogatna az megint csak szőrszálhasogató. Minden egyes mondatnak és jelenetnek megvan a jelentősége. A folytatások csupán azért nem tetszenek sok embernek, mert az 1 láttán valljuk be mindenkinek elindult a fantáziája, s talán nem azt kapták utána amit vártak. Ja, egyébként a kritika írójával sem értek egyet... sok helyen talán utánanézhetne a szótárban, milyen szót is használ.. Ugye ezé nincs harag? :)
VIC @ 2003.11.24. 12:10
Woof: Ez szép riposzt volt! TAPS!
woof @ 2003.11.22. 08:03
Jah, és mégeccer:

"Amit írtál azt nem is tudom kritikának nevezni, az egy nagy szar."

"ha már valami valakinek tetszik (ezzel nem csak én vagyok egyedül) akkor az már nem szar"

Nekem tetszett a kritika, szóval húzzá' fogat mosni, kispajtás :)
woof @ 2003.11.22. 07:58
"Még valami a filmet bánom is én fikázza aki akarja, most már nem érdekel, de arról aki készítette arról ne mondjunk véleményt. Ezek az emberek rohadt sok energiát fektettek bele, megpróbáltak újat hozni, kielégíteni az emberek vágyát, megpróbáltak megfelelni a mai színvonalnak, felhozni egy témát talán több-kevesebb sikerrel ami talán ráébresztené az embereket hol is vagy hová tart az emberiség. "

És ki ne hagyd: elsősorban megpróbálták véresre keresni magukat rajta - és ez jött be nekik legjobban :)

"ha már valami valakinek tetszik (ezzel nem csak én vagyok egyedül) akkor az már nem szar"

Igazad van. Ezért mondom én, hogy szerintem szar :aboci:
@ 2003.11.21. 20:20
Sziasztok

hehe megint eljutottunk a szabd vélemény nyílvánítás problémájához... azért ez mókás :-).

Még 1 dolog, azt hiszem Demirah és arra a következtetésre jutott amire én, tehát...

üdv,
sarics
VIC @ 2003.11.20. 22:41
Hmm, azért nem ártana megvizsgálni az ok-okozati viszonyt... (azaz, hogy ki is indított, meg hogy mivel).

Egyébként újra csak azt mondom: mindenki becsülje meg a filmet lehúzó kritikákat! Bárcsak én is olvastam volna előtte. Akkor ahhoz viszonyítanék, és nem lenne ennyire lesújtó a - teljesen önállóan, minden külső befolyástól ment kialakított - véleményem... :-)
@ 2008.04.22. 21:15
Szerintem sokan úgy ültek be erre a filmre mintha művészfilmet akartak volna megnézni és ehelyett hyper effekteket meg kungfu rizsát kaptak. Én egyet kérdeznék mit vártatok a filmtől? Talán sokan nem is tudjátok. Néhányan meg gondolom úgy, hogy más azt mondta, hogy szar nem pedig a saját véleményre hagyatkoztak. És ha már a társaság is azt mondja, hogy szar akkor a másik is azt mondja mert nem akarja, hogy kiutálják. Erre is lehet példa, én nem mondom, hogy biztos van, de lehet. Még valami a filmet bánom is én fikázza aki akarja, most már nem érdekel, de arról aki készítette arról ne mondjunk véleményt. Ezek az emberek rohadt sok energiát fektettek bele, megpróbáltak újat hozni, kielégíteni az emberek vágyát, megpróbáltak megfelelni a mai színvonalnak, felhozni egy témát talán több-kevesebb sikerrel ami talán ráébresztené az embereket hol is vagy hová tart az emberiség. Én ezt szűrtem le belőle. Ha másnak nem ez a véleménye, akkor saját magánügye.
Lac:
Te mi jogon írsz ilyeneket rólam, mit ártottam neked, azt, hogy elmondtam a véleményem, igaz egy kicsit elragadtattam magam ez rendben van ok, én szeretem a matrixot rohadtul megfogott. Gondolom van olyan dolog, amit nagyon szeretsz és nem tágítasz mellőle bárki bármit mond. Én ilyen vagyok. Te nem ismersz engem én se téged, ezért nem is írok rólad semmit. Nyugodtan én is elmondhatnálak mindennek, de nem teszem. Ez olyan mintha filmet fikáznál csak itt egy embert. Elöbb nézd meg a filmet, ismerd meg, ha nem vagy benne biztos, nem érted nézd meg mégegyszer. Utána gondold végig, aztán írd le a véleményedet.
@ 2008.04.22. 21:15
Rendben, mindenkitől elnézést kérek, akit megbántottam és hogy elragadtattam magam. Igaz, nem én döntöm el ki kit szaroz le, de miért kell szarozni, ha már valami valakinek tetszik (ezzel nem csak én vagyok egyedül) akkor az már nem szar. Ha senkinek az égkerekadta világon nem tetszene akkor mindenki szíve jogán mondhatná, hogy szar, de így nem hiszem. Jó én is egyet értek, hogy a filmben egy-két rész nem kóser, de akkor sem szar. Meg ez egy sci-fi, nem reális mégis van valóság alapja.
Alyr_Arkhon @ 2003.11.20. 16:20
Cortez: önjelölt esztéták/kritikusok/rendezők rulez. A százalék neked szól.
Lac @ 2003.11.20. 15:30
Demirah, a valaszom itt talalhato http://forum.rpg.hu/index.php?s=&act=S...;t=322&st=0
Ezentul ha lehet itt folytassuk.