@ 2003.12.22. 14:14
Nos, én nem veszem magamnak a bátorságot, hogy még értékeljek is, de azért én átolvasnám hangosan bármely írásomat, amit valószínűleg mások is elolvasnak majd. Sokat segít ugyanis a hangsúlyozásban, és ezáltal a vesszők helyes elhelyezésében. Idézve a tanáromat: 'Ha valamilyen szó helyesírásában nem vagy biztos, nyugodtan lapozd fel A magyar helyesírás szabályai című alapművet!' Hát, nagyjából így fogalmazott, és már előttem is írt ide valaki valami ilyesmit.
Mást nem nagyon írhatok, mert teljesen informálatlan vagyok bármiféle szerepjátékos kérdésben (már fejlődök!), de ahhoz, amit írtam, azért egy kicsit értek!
Egyébként nekem tetszett, viszont AnnGelhez csatlakozva tájékozatlanságomat hangoztatnám.

Kilda
@ 2003.12.15. 19:14
Sziasztok,

Az eddigieket köszönöm, akár pozitív akár negatív. Jóból és rosszból is lehet tanulni, és ha nem kapm ezt a sok jót tőletek, akkor sohasem vetődöm a Scriptórium felé. Most olvasok, tanulok és idővel újra írok majd egyet. Van is egy ötletem, de sajna előre látom, hogy a magyarosok le fognak hurrogni :-). Sebaj.

Köszönöm még 1x

üdv,
sarics
Ett @ 2003.12.15. 17:29
Csak a konfliktust hiányoltam.
Mondjuk, ha lett volna benne valami személyes motiváció, akár a központi figura, akár bárki más részéről...

Így viszont mondjuk a relytéjes szolizás is lehetne a címe.
AnnGel @ 2003.12.13. 09:31
"én voltam tájékozatlan"
meg kéne tanulnom írni :D
AnnGel @ 2003.12.13. 09:31
Lehet, hogy bennem van a hiba, de nekem csak akkor esett le, mikor elolvastam a hozzászólásokat :D
Vagy csak lehet, hogy n voltam tájékozatla :D
Én mást már nem nagyon tudnék hozzáfűzni, az előttem szólók már elmondtak mindent.
VIC @ 2003.12.11. 23:48
"szabályai"!
Most már tényleg vennem kéne egy új billentyűzetet e helyett a régi vacak helyett...
VIC @ 2003.12.11. 23:46
Tökéletesen egyetértek az előttem szólóval ami a sok olvasást illeti. Csupán annyival egészíteném ki, hogy nem szégyen néha levenni a polcról A magyar helyesírás szabályi című kötetet sem. Ez egyáltalán nem szégyen, s ezáltal nem is az író megszólása!

(Így, zárójelben teszem csak hozzá, hogy nem is kizárólag Saricsnak szól; elképesztő, hogy milyen szörnyűségekkel találkozik mostanság az ember...:D
@ 2003.12.11. 15:31
Sziasztok!

Igen, nyelvileg még sokat lehetne ezen csiszolni. Sarics, én azt tudnám javasolni, amit nyilván magadtól is megteszel - olvass sokat, UTÁNA írj sokat, semmi más nem csiszolja ennyire a stílust.

Az ötlet nekem tetszett.

Aki nem tartja reálisnak, az még sosem volt csapatépítő tréningen. Én személyesen láttam és hallottam legalább ilyen durvát.

Ezek az emberek nem azért járnak SM tréningre, mert ki akarnak kapcsolódni, hanem hogy tágítsák a személyiségük tűréshatárát. A fene tudja, hogy ez tényleg jó-e nekik, de ők hisznek benne. Hisznek benne, hogy ha végigcsinálnak egy ilyet, akkor a holnapi ártárgyaláson rezzenéstelen arccal lenyomnak bárkit. :D

no ennyit, és sok sikert a további íráshoz!

tapsi
@ 2003.12.11. 10:35
Az ötlet nem annyira rossz.

Nekem személy szerint nem tetszik a téma, nem gyülnek könycseppek a szememben szegény manager bácsik hányatott sorsa miatt. Főleg akkor nem ha McKenzy-nek hívják őket.
De ez személyes vélemény.

A nyelvtani hibákat nem akarom kritizálni mert értelmetlen, és nem is tudom. Valamint a stílust is kihagynám, mert nem nagyon tartom valószínűnek, hogy valakinek érdemes a stílusáról tárgyalni aki elöszőr ír. Hiszen azért írsz ide mert kialakalóban van benned valami. Ha profi író lennél kialakult stílussal akkor talán könyvet írnál vagy cikkeket vagy tudom is én.
Bár az RPG.HU nagy múltra visszatekintő, 14 darab bölcsészeti diplomával és 36 MB-nyi saját anyaggal rendelkező (melyek között jó pár Kossuth-dijjal, vagy Purlitzer dijjal, esetleg irodalmi Nobel dijjal van kitüntetve), nagyon jó szándékú és segítőkész, agyasgépei (fikázói) megteszik ezt helyettem. (Bocs, ma harapós kedvemben vagyok :D

Egyetlen észrevételem van viszont, hogy ha újra akarod írni, hogy jobban kidolgozhasd a karaktereket meg a történetet, legyen benne valami kis lelki nyomás is. A fizikai bántalmazás önmagában kevés. Szerintem Nitzche is ezt mondaná. :D)))))))
Lac @ 2003.12.10. 20:07
guriga:

Te mar ismersz mindenkit olyan jol, hogy tudd miert is "fikaz" (kritizal, stb) egy irast, ugye? :D