jenoe @ 2004.02.25. 23:13
celsior,

a hozzászólásom visszaolvasva kicsit kötözködőnek tűnik, mert a számszerű értékeléssel kiéltem pozitív oldalam. azzal együtt tessék nézni!

a linket tényleg nem detektáltam korábban.

további jó munkát!
celsior @ 2004.02.23. 12:22
...hallo,

Jenoe:

Önnek igaza van, a III. pont kiderülhetett volna...
mentségemre csak ez szolgál (a karcsúbb változat):

http://member.rpg.hu/celsior/mutat.php?id=38

... és az, hogy már a legelső alkalommal megadtam a linket hozzá. Az info (az I és II- vel szemben) nem új, de így ás most kötegelve most itt van összegyűjtve.
ezen felül ár csak egy köteget tervezek még a márc 31-i határidő előtt, melynek munkacíme egyelőre: varázslók - intrikák - családok.

Ugyanakkor, ha érkezik egy jó írás, amely _semmit_ nem használ az itt leközöltekből, de stilárisan megfelel, Ynev -koherens és még eredeti is, akkor meg fog jelenni.

cels.

PS: a crantai birodalom - mágiák teljes fejezete pedig már csak méreteit tekintve sem fért volna ide, de a fő ok hogy a -Hetedkori romok között már használhatatlan, de igen változatos- sziklamágiák s rítusok listája még csiszolás alatt áll.
jenoe @ 2004.02.23. 11:13
az I. kifejezetten hiánypótló (még ha nem is pótol mindent)

a II. egy kicsit specifikus, de ha valakinek ez kell, akkor jól használható.

a III.-nak épp ideje volt kiderülnie. nem lepõdnék meg, ha pár pályázó a fejéhez kapna a (fél)kész novellájával :)
Enkara @ 2004.02.20. 10:25
A kyrek lenyomják Crantát.... :huha:
Azért engem érdekelne az a lesajnált "antik" crantai mágia...és persze a birodalom élete Croton virágzásának idején.Még a calowyni menekültáradat előtt.Sőt,érdekelne egy alternatív világ is,ahol nem a
száz-egy-fürtös hóhajú hóhányók nyernek! Nem biztos, hogy csak koszlott halászfaluk és neandervölgyire hajazó félvad tözsek borítanák fél Ynevet... Kíváncsi vagyok,na.
Írjátok meg. Lécci. :)
Utána újra értékelek majd...remélem... :)
És nagy kalappal!
Enkara