DD99 @ 2011.03.13. 19:57
hogy kell elindítani????
Krisztorna @ 2007.09.12. 17:52
írj és amiben tok segítek!
e-mail: federerkrisztina@citromail.hu

<b><small><font color=brown>Javítva: 2007-09-12 18:59:56 - Krisztorna által</font></small></b>
@ 2007.03.18. 09:25
Mi a kód a bíbor szobában? :S
Nekem 1194 lett :S ... Végre végig vittem ... na akkor most az a kérdésem , h hogy kell a kék és a fehér szobát végig vinni? :aboci:
<b><small><font color=brown>Javítva: 2007-03-18 09:29:17 - Fayver által</font></small></b>
@ 2007.03.18. 09:25
Úgy látom már nem sok ember játszik ezekkel a játékokkal,de én még csak nem rég kezdtem bele és egyszerre csináltam a 4 szobát! :) Hát csak a Zöld szobát sikerült végig vinnem! A bíborban elbuktam ,a fehérben úgy szintén és most még a kékkel vacakolok! Azonban itt is elakadok! :S És a bíbort is újra kezdtem ,de szintén nem jutottam tovább!! :aboci: Ha valaki még játszik ezekkel ...HELP ME!!!:)
@ 2006.10.15. 12:03
én már végigvittem a bíbor, a zöld, a kék, a fehér szobát és a Motast is! Ha kell segitség vmelyikben nyugottan szoljatok!
de egy kérdés: nem tudja vki hogy hol van a Motas folytatása?
@ 2006.08.07. 22:02
Ha ennyire nem megy, leírom a lépéseket, hátha sikerül megcsinálni...
Először is a Cd lejátszó mellett van egy sárga tálka. Vegyük ki belőle , amit találunk. Azután nyissuk ki a sárga polcnál a felső két szekrényt. Amit találunk, veszük ki. Máris van 3 tárgyunk. Azután húzzuk el a sárga függönyt, és hipp-hopp, a párkányom máris találunk egy kulcsot. Ezt is raktározzuk el. Ezt követően rázzuk meg a függönyt úgy, hogy sokszor rákattintunk a függönyre egymás után. Ezek után a kamera a padlón terem. Ott találunk egy gyűrű szerű tárgyat. Ezután szépen odasétálunk az ágyhoz, felemeljük a párnát, és itt találunk még 1 kulcsot. Azután nézzük a 'csupasz' falat, ami előtt az ágy van. A jobb alsó sarokra kattintva találunk egy elemet. Ezt is rakjuk el! Azután rákattintunk az ezüst kulcsra , ami a birtokunkban van, és folyamatosan kattintgatunk a sárga polc jobb alsó fiókjára. Ha kinyílik, találunk benne egy bordó dobozkát. Azt is rakjuk el!Most kattintsunk az arany kulcsra, ami szintén a birtokunkban van, az előbb emlegetett ezüst mellett. Ezek után folyamatosan kattintsunk a sárga szekrény bal alsó fiókjára. Nyissuk ki, és ta-damm egy kábel. Most kattintsunk a kábelre, és már a mienk is. Na most a jobb részen, ahol jelöli, hogy milyen tárgyaink vannak, kattintsunk a kábelre. Azután közelítsünk a CD lejátszóhoz, és kattintsunk rá. A kábelt már be is dugtad! Azután A CD lejátszón van egy gomb a bal felső sarokban... na azt nyomd meg. Ha kinyílt a CD tartó, egy kulcsot találsz, ha nem nyílt ki, kattints rá. Na most kihanytam, hogy amikor felemeled a párnát az ágynál, azután kattints az ágytámla és az ágy közé. Máris van egy Metál őálcád. Huh! Ezután kattints arra a kis vörös dobozra, amit régebben találtál a fiókban. Látod rajta, hogy van egy hosszabb mélyedés, és kér kör alakó. A kör alakú mélyesésbe illesszük bele a gyűrűkhöz hasonlító tárgyakat. A hosszabb bemélyesés helyére pedig a Metál pálcát.(a másik gyürü a függönyben van elrejtve) Most kattints a doboz valamely pontjára, és kinyílt. Na most ott csak egy elem van, de ahhoz, hogy működjön, kell még 1! Neked már megvan az az elem, úgyhogy nyugodtan beillesztheted! Jah és még 1 dolgot kihagytam!!! Nézz be a sérga polc alá!!! Bocsi. na most a polcocska alatt találsz egy kazettát. Azt is illeszd be a vörös dobozkába. Most kész a doboz! Elindít egy filmet, amiben egy ember táncol. A film vége felé mutogat a pasi egy x pont felé. Helyezd oda az egered, várd meg, amíg vége a filmnek, és akkor kattints oda! Egy nagyobb négyzet jelenik meg egy kicsivel fölötte, amire most rá kell kattintanod. Ha rákattintottál találsz egy széfet! a kombináció: 1993 Miután ezt a négy számot beütötted,ragadd meg a kulcsot, amit még régebben szereztél meg, és nyisd ki a széfet! Most találsz benne egy csavarhúzót. Most sétálj oda az ajtóhoz, és a csavarhúzóval szedd le a kilincet! Kint is vagy! Gratulálok!
@ 2006.08.07. 21:45
Dorisz nem tudom kinyitni azt a rohadt small boxot:(
@ 2006.08.07. 21:34
a cd-ben is van egy kulcs...
@ 2006.08.07. 21:33
a gyürü a hamuban van. az elem az ágy sarkán, valami fémes izé a párnaa alatt a matrac mögött...az ablakban is van egy kis cucc...a polc alatt ahol a cd lejátszó van ott van a kazetta...
@ 2005.11.06. 14:33
Már majdnem feladtam... mikor végre sikerült. :aboci: