Endrosz @ 2004.04.23. 12:16
"A fentiekből azt a következtetést vontam le, hogy a két csapat nemcsak képes a közös munkára, de szükséges is, hogy szoros együttműködésben dolgozzunk a M.A.G.U.S. szerepjáték további kiadványain."

<SZKEPTIKUS>
Túl jól hangzik ahhoz, hogy igazzá váljon.
</SZKEPTIKUS>

De amúgy a legjobbakat. Talán idővel kitermelődik egy félprofi gárda, akik tartósan, megbízhatóan szállítják a legalább közepes színvonalú M* kiegészítőket. És akkor lészen örvendezés és kezeknek összeütköztetése.
@ 2004.04.20. 22:15
Ogi:

Jajj, jajj, félreértés megyen.
Asszem más formátumban ejtsük majd meg a megvitatását a témának, hogy ne kallódjunk el szövegileg, és ne zargassuk a népet.

Amúgy Ibara-jövő ügyben egyezik az álláspontunk.
_Domoly @ 2004.04.20. 19:51
OGRF: Köszönjük a megelőlegezett bizalmat. Hogy a kívánságaidból mi fog teljesülni, azt korai lenne még megmondani. Én személy szerint egyáltalán nem érzem rossznak, hogy az Ibara történelme így mozgásba jött - de ha kívánod, az Ibara-fórumon vagy u2u megvitathatjuk a kérdést. Viszont el kell, hogy szomorítsalak: a megjelent anyag a későbbi fejlesztések alapját adja, mégha jelen formájában kevésnek és/vagy hiányosnak látszik is. Persze mi igyekszünk résen lenni, hogy a lehető legkevesebb logikátlan vagy hangulatromboló elemet vigyük bele - de ez a "mi" mostantól nem az Inomi vagy nem a Szürkecsuklyások stábját jelenti, hanem egyszerűen a M* fejlesztőit.
OGRF @ 2004.04.20. 16:20
ft_Domoly:
Így már más tészta a dolog... Akkor viszont magyarul alig kaptatok teret a dolgokra... Vagy ti nem akartatok nagyon belenyúlni? a lényeg a léyng, bárhogy is volt, nekem a tőr döfődött a szívembe, mikor elolvastam... Remélem, a többi dolog jobb lesz... Abban már nem is reménykedem, hogy zet stornózzák, s helyette csinálnak valami normálisat... Minden esetre ha már megadatott nektek a beleszólás lehetősége, akkor hajrá! Lehet, hogy valóban vannak előítéleteim, de nem úgy mint ahogy ftslutty kollégám gondolja... a gyakorlati tapasztalatokon alapuló civil erőben hiszek, s nem a tőke vezérelte hamarmunka eredményében... / és itt bocs az inominál dolgozó szakemberektől, mert azt elismerem, hogy sok és kemény munkát végeztek, esetleg még azt is, hogy jó szakemberek, de nem tartom őket M* ügyben nagyobb szaktekintélynek, mint bárki mást, aki tizenéve forgatja a Zöldfedelű lapjait, s így ha most olyan munkát adtak ki a kezükből, ami nem épp szinvonalas, azt betudom a felesleges sietségnek, amit nem ők akartak /
Szóval hajrá Szürkecsuklyások! Legalább ti ne hagyjatok cserben! S amit a kollégák esetleg belülről nem tudnak kiviteleztetni, azt ti kívülről szorgalmazzátok! :)

ftslutty:
Nos ahogy írtam, igen is, meg nem is... Az, hogy az új Ibara egy rakat összetákolt szuprhíró kalandozó játszóterévé silányult tény, és nem előítélet.. Most őszintén, neked ez így tetszik? És miért beszélsz ELŐ-itéletről? Már jó ideje publikálva volt az Ibara alapkoncepciója / mivel még csak futólag volt nálam AK, így meg nem mondom az hány %-a a teljes publikált anyagnak / s le lehett tölteni, el lehett olvasni, véleményt lehetett alkotani... Így az elő, már utó! És valóban, nekem nem tetszik! Ez sem... Ettől függetlenül bízom a skacokban, hogy talán így együtt többre mennek, mint egyedül... Minimum ezt kellett volna már a legelejétől! Csak azon bosszankodom, hogy többen, többször többeknek is szóltak az inominál erről, de fülük botját sem mozdították rá.. A végére persze észbe kaptak, de miért nem akkor, mikor még lehett volna gyúrni ezena keménykötésű szedettvetett verzión? 6500 Ft-tnyi dac! 6500 Ft-nyi önfejűség! 6500 Ft-nyi intolerancia!
Csak az vigasztal, hogy végül ha saját hibájukon tanulva is de belátták, hogy szükség van a civilek bevonására is... Az már más kérdés, hogy az ő hibájuk a mi kárunk...
De végeredményben ha még egy év eletelik, s esetleg nem ennek a tákolgatásával, hanem mostmár egy valóban jó dolog prezentálásával telik majd az idő, akkor még megérte kiadnom a 6500 pénzt is... / na jó, csak 5500-at... :aboci: /
Várom Toront, mint a messiást! Hiába, a félszemű famor visszavág... :(
@ 2004.04.20. 15:05
Ogi:

Azok az előítéleteid...
:aboci:

De azt hiszem neked nem fog tetszeni az AK Ibarája.
_Domoly @ 2004.04.20. 10:23
Éppen fordítva: az Alapkönyv Ibara leírása "saját" Inomi-anyag, az önálló ötleteikre és elképzeléseikre épül. Ezt már együtt alakítottuk végső formájára, de végig tiszteletben tartottuk az ő koncepciójukat. Egyébként érdekes, hogy ezt a fejezetet emelted ki, mert (akkor még) egyedül itt nyílt lehetőségünk beleszólni a munkálatokba, más világrészeknél nem.
OGRF @ 2004.04.20. 09:51
Nos lehet, hogy rosszul értelmeztem, de a mostani AK-s Ibara ezek szerint már Inomi feat Szürkecsuklyás anyag... Mert akkor ajajjj! Akkor lehet, hogy mégse fog ez annyira bejönni nekem... De ez szvsz...
Mindazonáltal ha hajlandó tárgyalni valakikkel közülünk az Inomi, az már mindjárt jobb, mintha senkit sem kérdeznek meg... Bár az igazi az lenne, ha mindenki hozzászólhatna, mert pld a Szürkecsuklyások Ibaraképe pld. absz nem elfogadható számomra... És mi van, ha más számára sem? Ha jól tudom, még a Szürkecsuklyások között sincs egység ezügyben... Vagy nem jól tudom?
No mindegy, nem keresem a kákán a csomót, minden esetre a Toroni kieget én is várom, hátha az jobbra sikeredik! :aboci:
Mythos @ 2004.04.20. 07:33
Rendkívül bíztatóan hangzik... :aboci:
celsior @ 2004.04.20. 06:06
...ave,


Remélem, az jelent majd valamit, hogy ennek a kiadványnak főszerkesztője Jan van den Boomen.
Aki egyrészt letett már valamit az asztalra az elmúlt évek során, másrészt saját anyagból dolgozik.
Részemről minden támogatás, neki is.

cels.
Mythos @ 2004.04.19. 23:44
Várom a Toron kiegészítőt, mert az egyik kedvenc országom a játékban. Kérlek azonban (illetve inkább könyörgök), hogy ne siessétek el a kiadást, s az igényes külső mellett maradjon az a belső is. Lehet, hogy sokan várják már, de még egy kétes kiadvány és meginog a lajtorja - ezt pedig személy szerint nem nagyon szeretném (mindazonáltal tétlenül nézhetném). A magam részéről már tényleg ott tartok, hogy lassan átváltok egy másik rendszerre, hiába az elmúlt 10 esztendő megszokása. A neten beszélgetve úgy láttam, hogy számos régi szerepjátékos bizalma is megrendült, s számosan már csak egy következő kiadványt várják szomorú tekintettel, hogy "Isten hozott!" vagy "Isten veled!" mondatokkal fogadhassák a kiadó munkásságát. Szomorú tények ezek, ám egyet kell értenem. A konkurencia erős...

Az együttműködés végeredményére azért kíváncsi vagyok, nem tűnik rossz párosításnak. :aboci: A végeredmény azonban, az számít sajnos e fránya anyagias világban.