@ 2004.05.09. 15:24
Nekem eléggé tetszett. Érdekesnek és elgondolkodtatónak találtam.
@ 2004.05.06. 12:01
annyira nem volt ez rossz. végülis megérte elolvasnom. ha másért nem, az író reakcióiért (yyyesss) a kritikákra. ritkán látni ilyet errefelé. remélem, tanul belőlük és olvashatunk még tőle jobb dolgokat.
Madrac @ 2004.05.05. 16:45
Eleg jo novella, bar egyet ertek azzal hogy kicsit tulzsufolt es jellegtelen. A vegere a telepata nagyon nem kellett. Ha a kolyok ottmarad akkor lett volna az igazi. Es ha a tobbiekrol mar nem tudunk meg semmit legalabb a fohosrol kellettek volna kisebb infok meg, mert ezt keves volt szerintem. Ennek ellenere jo kis novella es nem tartom elfecserelt idonek amit az olvasara szantam.
@ 2004.05.05. 10:41
Sziasztok!

Most már be merem vallani: kb. annyi CP novit olvastam, amennyit az rpgsek írtak. Wildboar: A világot nem akartam túlságosan leírni, mert aki jártas a műfajban, tudja, hogy miről van szó. (Aki nem, annak peche van:).) Lord Dain: Az írást sosem akartam abba hagyni, csak a CP írást. Igazából csak ki akartam próbálni, hogy mit tudnék kihozni belőle. Aki pedig leírja a hibáimat szívből köszönet érte, mert szeretek írni, és szeretnék jól írni:). Mindenkinek kösz a hozzászólást, ciao:
Lexa
Sigmund @ 2004.05.04. 17:37
Kövezzenek meg érte, de nekem igenis tetszett.Akár egy hosszabb regény témája is lehetne, de így se rossz. A kibontatlan szálakról meg annyit, hogy kezdetben Jókai se volt írófejedelem.
@ 2004.05.04. 13:59
Szerintem nem volt rossz. Zooey nagyon jol irta le a hibait, egyetertek veluk. A stilus kicsit toredezett, lehetne sokkal gordulekenyebb. Az, hogy a szereplok jelleme felszines szerintem nem nagy gaz, mivel a foszereplo viszont nagyon jol ki van dolgozva. Pont emiatt tudtam a vegen nagyon jol aterezni a vivodasat, hogy megmentse-e a kiscsavot. A tortenet pedig kifejezetten jo volt, leszamitva a mar emlitett logikatlansagokat.
Ezert a mondatert viszont nagyon kar volt: "Hirtelen egy kellemetlen bizsergés futott végig a hátamon, és felnéztem." Tenyleg nem azert, hogy kotekedjek, de ez igy nagyon magyartalan.
wildboar @ 2004.05.04. 10:15
Szerintem se volt azért olyan borzalmas. Bár azért az tetszett, hogy itt mindenki olyan vérprofi, hogy csak említés szintjén irtják az effektíve gyilkoslásra kiképzett katonákat. És talán szőrszálhasogatás, de megnézném én azt a srácot, aki bekap négy golyót, és utána még motorozik (egyáltalán: hogy marad nyeregben?).
Sok mindent (mint Orastes is mondta) kibonthattál volna: a világot, a légkört, de különösen a Halott Várost.
A hepiend nem bűn, a telepátiát viszont talán kihagyhattad volna a végéről.
De azért szerintem még "eladható".
Lord_Dain @ 2004.05.04. 06:52
nekem viszonylag tetszett, talán a falloutos beütés miatt.
az írást pedig semmiképpen se hagyd abba! bátorításként 70%, mert azé' jól szórakoztam...
@ 2004.05.03. 20:24
Szerintem egész jó volt. De Orastesnek igaza van. Néhány szál nincs kicsomózva. Azon kívül jó a stílus is. Ne hagyd abba a novella írást.
@ 2004.05.03. 16:33
Sziasztok!

Mindenkinek kösz az értékelést, ez az első, és (ígérem utolsó) CP novellám. Nemigazán olvastam hasonló műfajt, csak szárnypróbálgatásnak írtam. Orastes: a neveket én találtam ki, bocs, hogy nem tetszettek, de komolyan mondom. A dolgokat pedig nem minden esetben szeretem kibontani, néha csak fél szavakkal utalok rájuk, különben meg nem kell minden szereplőről mindent tudni, így ti is kitalálhatjátok az életét.Kavics: Zyrotól találhatsz noellákat a keresőben, CPt is, tetszeni fognak. A tempót szeretem váltogatni, ez is az ún. stílusomhoz tartozik. Happy end végül azért lett, mert egyrészt eddig mindig "tragédiákat" írtam (bár ez erre is áll:)), és végre valami jót is akartam, különben is hajlamos vagyok a szabályok teljes semmibe vételére:). Zooey: a csaj egy szűkebb hídon lerázás céljából simán eltorlaszolhatja az utat, csak nézz híradót:)(.Különben kösz a tanácsot, igyekszem megfogadni. Ciao:
Lexa