@ 2004.06.15. 06:52
Mr. Steve!

A Tales of the mIskatonic Valley sajna még reprintben sem hozzáférhető, ugyanis kb. négy éve nem gyártják. A helyzet ugyanez a Fungi from Yuggoth-szal. Talán bizományiban... Éppenséggel írhatok róla egy ismertetőt, ha valakinek van kedve elolvasni.
Mr_Steve @ 2004.06.07. 16:15
Pennywise: Jól van na, majd összekapom magam! Te sem sokat erőltetted mostanában a játékot. Majd nemsoká... Addig se bohóckodj! :-)

Wolfie: Kösz a tanácsot, de ha azt is elmondod, hogy hol lehet beszerezni, akkor le leszek kötelezve. :-) Ha nem tudsz ebben a kérdésben segíteni, akkor is szívesen elolvasnék róla egy bővebb ismertetőt. Előre is köszi!
Pennywise @ 2004.06.07. 12:19
Kabal: Egyetértek!
Mr. Steve! Nem röstelled magad?! Még időd sincs leülni egy jó kis játékra, és még más modulok után is kacsingatsz?! :/=
A kritika korrekt. A Chaosiumos arcok adtak ki elég velőtrázó dolgokat is C.o.C. terén, mindenesetre ha hozzájutok, azért át fogom olvasni.
Tényleg: Ha valakinek van kedve horror és hasonló hangulatú modulokat cserélgetni, jelezzen nekem! Kíváncsi lennék mások mesélési szokásaira illetve történeteire is - persze kölcsönös lenne a dolog.
@ 2004.06.04. 14:05
No. nemtomki... Ha igazán jó CoC modult akarsz olvasni, mesélni, akkor javaslom a Tales of the Miskatonic Valley gyűjteményt. A cirkuszos és a polgárháborús mese fantasztikus (a cirkuszosban egy deep one gyereket kell kiszabadítani a "gonosz" cirkusztulajdonos karmaiból. Egy lövés nélkül tisztán lélektani darab az egész. Nagggyon jó! A Fungi from Yuggoth szerintem a legjobb sorozat. Nem - túl - halálos és a végepoén nagyon ütős. :)
ElfQT @ 2004.06.04. 11:46
jonoe: a valódi és teljes neve Nyalókelep a Gólya Káosz. (© by Cancer)
Mr_Steve @ 2004.06.03. 11:16
Sziasztok!

A kritika tetszett, de úgy látszik nem tanulok belőle, mivel arra szeretnék kérni mindenkit, hogy ha a modul (v. bármelyik az alább felsoroltak közül különös tekintettel az Orientre) megvan valakinek szkennelve, az legyen olyan jószívű és küldje át nekem. Iszonyúan kellene!!! szabosteve@shotgun.hu Előre is köszönöm.
Jester @ 2004.06.03. 09:53
Kabal a szívemböl szólt. Nekem az Orient Xpress tetszett nagyon, de a Bolch által felsoroltakból csak néhányat ismerek sajna. Nálunk a saját mesék dívnak. Tényleg Scorba szoktál még mesélni? Be lehet állni? :)
jenoe @ 2004.06.03. 09:34
Bocs a szentségtörésért, de már harmadszor röhögöm magam halálra ezen a Nyaralótelep nevû monsztán. Remélem senkinek nem nickje. :)
kabal @ 2004.06.03. 00:56
A CoC karakterei amúgy is felettébb korán halnak.Amiért az én számomra etalon ez a játék:hajdanában "Ő" ébresztett rá,hogy egy játékalkalom nem attól lesz jó,hogy győzünk,hanem hogy átélünk egy nagyszerű történetet.Halkan jegyzem csak meg:ez kellene,hogy legyen a többi RPG célja is,de ezt még 40 oldalban senki sem foglalta úgy össze,mint a Chaosium mesterei.A Cthulhuban egyszerűen MUSZÁJ történetet mesélned,a játékosoknak pedig KÖTELEZŐ szerepet játszani,különben ez a játék egyszerűen...játszhatatlan.Bár a D&D vagy a MAGUS lenne ennyire koherens,jól átgondolt rendszer (nem pedig több kilónyi szabálybirizgálás és szócséplés)!...:-(
GothPunk @ 2004.06.02. 21:33
Crucifix: Attól tartok, hogy nem ismered igazán a CoC világát, legalábbis az elképzeléseid arra utalnak. Esetleg lehet, hogy nem egy CoC-t ismerünk? Tudtommal ezek a modulok sokkal inkább a történetről, semmint a karakterek életútjáról szóltak. Akkoriban (századelő) ilyen jellegű "szafárikon" részt venni nem csak hogy sikk volt, de társadalmilag komoly elismerést lehetett vele kivívni (szvsz). Mi érne fel azzal, ha az ember végigutazza a világot? Ugráljon síkok között, vágjon le sárkányokat, vagy boncolja fel élve a sarki fűszerest?

Nyarlathothepet leistenkézted!? Ejnye, kénytelenek leszünk itt a fiúkkal idézni neked valami figyelmeztető jelet. :) [899 társam gonosz mosollyal bólogat.]