Myrddin @ 2004.06.25. 23:51
Én úgy vélem, nem lesz Átjáró vs. Galaktika sárdobálás... mi legalábbis nem kezdünk ilyenbe. Az új Galaktika gárdából Indyt és Tücsit ismerem csak, de róluk se nagyon hinném, hogy sárdobálni kezdenének, annál kultúráltabb egyéniségként emléxem rájuk.

Átjáró részről egyébként sok sikert kívánunk a Galaktika újraindulásához - örülünk mindennek, ami azt jelzi, hogy kezd éledezni a hazai sf/f piac. Az utóbbi pár hónap ilyen szempontból szvsz reménytkeltő - elegendő csak az Agave indulására gondolni, vagy az Ulpius sf sorozatára. Nem baj, ha többen vagyunk egy tortára, ha az a torta egy folyamatosan növekvő dolog :) Márpedig a jelek azt mutatják, hogy növekedik ez a torta.

Végezetül, szvsz nem kellene előre temetni az újrainduló Galaktikát addig, amíg nincs a kezünkben az első néhány szám. És én bízom benne, hogy azután se kell majd temetni :)

bye
Miyazaki Jun
Mapett @ 2004.06.25. 19:29
Na szép! Nem mondom, gyermekkorom egyik meghatározó olvasmánya volt a Galaktika, de most megmondom őszintén, azért annyira nem várom. Még pedig azért, mert véleményem szerint felmelegtve csak a töltött káposzta lesz jobb. Hagyni kellene a megérdemelt helyén békében porladni szegény Galaktikát és nem pedig a nevének hátán megmászni az uborkafát. Máskülönben meg valahol sajnálom szegény Átjáró magazint, az Új Galaxist, meg a szerkesztőit, hiszen alakulásukkor egy űrt pótoltak, és most mások is hasítanának az amúgy is kicsinyke tortából. Tévedés ne essék nem az egészséges verseny ellen vagyok, ha az valóban korrekt, de attól félek, hogy egy korábbi hozzászólónak lesz igaza, és jó magyar szokás szerint most sem lesz más mint egymás kakival való dobálása és kenegetése. Remélem most az egyszer tévedni fogok!
Szabtom @ 2004.06.23. 22:29
Én meg fogom venni az új Galaktikát. Csupán a szerkesztőgárdára lennék kíváncsi...
Gulandro @ 2004.06.23. 20:51
"FELTÁMADUNK"- ez a van a temetők bejárata felett is. Öszintén remélem, hogy a régi Galaktikához mérhető lesz a lap minősége és talán a konkurenciaharc ráébreszti az Átjárót hogy a fejlécükön lévő fantasy-vel is lehetne végre kezdeni valamit. (mondjuk olyan írásokat megjelentetni)
Jester @ 2004.06.23. 16:26
Mind nálam maradt.
Lehet, hogy meg kéne magam eröltetni és szépen összeszedni egy párat és elküldeni neked. Csak tudod kicsit bennem van az is, hogy egy valamit talán egy helyen érdemes közreadni, mert különben ilyen futtatom magam utánérzése van a dolognak. Viszont soha enm jelent még meg írásom nagyobb példányszámú kiadványban. Bár, most, hogy így belegondoltam az RPG.HU-nál nagyobb és műértőbb közönséghez elég nehéz eljutni bármilyen írott sajtóterméket alapulvéve.
De a kérdésed jól esett, utánanézek egy-két elfekvő darabnak. :)
BePe @ 2004.06.23. 16:01
Jester
regebben ide is kuldtel be novellakat..
mi lett az ujabbakkal? :)
Jester @ 2004.06.23. 15:58
Így a hozzászólások alapján nagyon sötétnek látom a jövendöléseket. Én jól belelkesedtem pedig. Végre lett volna egy hely ahol publikálhatok. :)
@ 2004.06.23. 13:33
Már hogyne kéne. Mindenképpen meg kell próbálni és az idő majd eldönti mi lesz belöle. Én biztos megveszem ha látom.
bad_angel @ 2004.06.23. 12:18
Irónia on: Ha van egy kis szerencsénk, akkor megint egy jó kis sárdobálós, anyázós csata lesz belőle. Jó magyar szokáshoz híven Irónia off.
De tényleg kell ez nekünk?????
@ 2004.06.23. 10:37
Haaat. szep tervek, de eleg vegyes erzeseim vannak a dologgal kapcsolatban, foleg a cimplaterveket latva - meg ez a cimlapterv szavazosdi hozzaallas sem tetszik tulsagosan.
En is attol felek, hogy tul nagy faba vagjak a fejszejuket itt a szerkesztok. Felo megosztottsag lesz es ok is meg az Atjaro is bukni fognak ezen. (Amugy szerintem az Atjaro kitunoen betolti azt az urt ami a Galaktika utan maradt)
Dehat ez a piacgazdasag...

Amugy inkabb mar egy normalis fantasy magazinnal rukkolna ki valaki vegre.