@ 2004.10.24. 15:57
Nagyon hangulatos bárkissé zavaros.
@ 2004.08.12. 10:35
Csumi mindenkinek !

ha most valoban haldoklik a srác(?) és már semmi se nagyon érdekli - unatkozi . az unalmat magát ennyire izgalmasnak leirva , rég nem láttam,olvastam . jo kis '70-es,'80-as évek beli filmekben , könyvekben volt ez meg . az az igazi **hangulatra utazó** alkotó gárdát egybesitö korszak . mára kihalo félben van ez a stilus(sajna) .
ilyen novellákban NEM kel keresni a story-t . mert nem kell a keret. igy jo . hasonlitani lehet - csak más sikon mozog - a romatikus egyutléthez . ott is a hangulat a lényeg , nem az esemény .

vagy a sok okos nem igy gondolja ?

ha van hosszabb+másik irásod , kérlek , tedd közzé !
a rajogod :)
@ 2004.08.02. 10:37
Hali

Tetszett.
A hangulatkeltés sikerült :), nálam legalábbis.
Bizonyos szavakat én nem használtam volna, és (nekem) épp a csúcsra pörgetett részek szoktak később a legkevésbé tetszeni - márpedig ez a szilánk csupa csúcs és él -, de ez csak a személyes ízlésem.
Balightot védeném, mert én se értettem, hogy kerül ez ide, de örültem neki.
További jó alkotásokat kívánok, mg-b!

Max
mg-b @ 2004.07.29. 20:10
Üdv!

1. alapvetően hangulatot akartam kelteni
2. ha történetet / helyzetet keresünk, akkor ahhoz Ralia jutott a legközelebb

Köszönöm a véleményeket / észrevételeket.

mg-b

PS.: ...és csak azért most reagáltam, mert nyaralni voltam.
Herbie @ 2004.07.27. 00:13
stargazer: hanyadszor rugaszkodsz neki ennek a témának? Hatodszor? Tizedszer? Nem unod még? Mert szerintem többen már rettenetesen. Az előző x alkalommal szinte mindig el lett mondva, hogy a valóság jelenlegi állása szerint szabadon feltölthető tartalommal egy oldal és nem kell igazodnia semmilyen retardált elképzeléshez, amit valaki hagymázas képzelgése szült.

De ha már itt tartunk, vérpistikés debil kérdésre vérpistikés debil válasz: "Azér' mer a zíró eztet olyan szerepjáték közbe' írta, amibe' vannak ilyenek, jól."
Vagyis, ha nagyon szőrszálhasogatóan powerplayer akarnék lenni, akkor tuti találnék a világ szerepjáték kínálatából egy olyan példányt, amelynek a közegébe ez a novella tökéletesen beleillik. Legfeljebb a kutya nem ismeri azt az rpg-t. Aztán meg kettébontjuk a novella kategóriát "előtörténetre" és "kalandmodul alapján íródottra", és mindenki jóllakott óvodás lesz. Már csak a párszáz fórumra kellene magyarázatot találni, amikben még nem került elő a kérdés, hogy ez meg mit keres itt és miköze az rpg-hez. Nehéz és fáradságos munka lesz, de rpg-s poltisztjeink megtalálják majd rá a megoldást. És akkor majd megszületik az IRPG.HU az IGAZZY Roleplaying Game Ódal.

Mit gondolsz, meddig fogják neked türelmesen elmagyarázni ugyanazt a dolgot százegyedszerre is?
Problémádra a megoldás egyébként egyszerű: ha nem vagy elégedett az oldallal, jogodban áll nem látogatni. Baromi nagy szívességet tennél vele rengeteg embernek.
lenienn @ 2004.07.26. 19:28
szép novella. ügyes. nincs is kedvem belekötni se. de nem is nagyon tudnék. :)

még. jöhet. ebből sok.
Zajec @ 2004.07.26. 09:43
Ugyanmár, emberek! Ez egy hangulatos kis írás volt, még akkor is, ha előttem nem pergett le olyan példás rendben a főhős élete, mint ahhoz a szerzőnek nyilván szerencséje volt. Ez persze minden bizonnyal engem minősít, mely szerint én többnyire elakadok a hangulat átélésénél, és igen egyszerű cselekmény szükségeltetik ahhoz, hogy felfogjam. Ugyanakkor marakodni kár, és nem elegáns dolog. Műfaji kötelmeket számonkérni sem (főleg, ha egy írás jó), de túlreagálni sem. Legyetek bölcsebbek, az vidámabb!
Apokrif @ 2004.07.26. 01:21
Sziasztok!

stargazer:
"de az még mindig nem derült ki számomra (mert erre reagálva csak ugatást hallottam), hogy akkor miért nincs még mindig pornó is az oldalon."

A hatályos törvények értelmében, ha egy tartalomszolgáltató szexuális tartalmú anyagot (is) szolgáltat, akkor egyértelműen jeleznie kell, hogy az oldalon korhatáros anyag található, amivel kizárnánk a jelenlegi közösségünk egy részét. Ennyit a demokráciáról.

Én ennek ellenére készséggel elhiszem neked, hogy ha otthon az asszonnyal nekiveselkedtek, összedobtok egy olyan pornót, ami minőségben eléri azt a színvonalat, amit a saját műfajában ez a novella képvisel. :)

Mégis arra kérlek, hogy a fentiek miatt, a produkciód bemutatásával ne ezt, inkább egy demokratkusabb oldalt szerencséltess. Bátran tudom javasolni például a szanalmas.hu-t. :D
Alyr_Arkhon @ 2004.07.25. 22:56
stargazer: Tanulj meg olvasni. Utána írj. Vagy addig is. De ha lehet, ne ide. :)
BePe @ 2004.07.25. 22:26
stargazer
a lehetoseg elotted is nyitva all, hogy egy ekkora, amde kevesbe korlatolt es kovetkezetes, demokratikus oldalt csinalj.
felelosseggel. szabadidoben.
kuldd majd at az urlt..
mar most kivancsi vagyok ra...
/nemcsak 7 ev mulva hogy mi lesz belole/