@ 2005.04.11. 18:41
Heló!
Ha lesz ismét tábor szívesen játszok (ingyen ) NJK-t.
én
xinaf @ 2004.11.19. 12:40
Üdv! Lehet, hogy csak én vagyok így, de nekem elvonási tüneteim vannak! Adjatok valami morzsát, hogy mikor lesz a következő, egy éhezőnek, aki arról álmodik, hogy újra fakardal a kezébe rohangáljon!

"Halott indúl hozzád, Uram
Lelkét ezer kínba taszítsd
Könytől terhes üvöltése,
Megváltja majd bűneim"

Amúgy, külön gratuláció azért, mert atól, hogy valaki meghalt, még nem tekintett mindenkit elsőszámú közellenségnek. (Én még el is dumáltam a "gyilkosommal")
@ 2004.10.16. 11:49
Hali mindenkinek (már aki még idenéz)!

Elfelejtkeztem pár dologról és hátha itt orvosolhatjuk.
1. Találtunk egy barna inget. Akinek hiányzik (e-mailban is érdeklődtem, de nem kaptam visszajelzéseket), az érdeklődjön itt.
2. Eltünt két nagyméretű festett vászon, erdetileg ki is lett volna rakva a kunyhóra, ha nem felejtem el. Kék szemeteszacsiba volt csomagolva. Előfordulhat, hogy valaki buzgóságból ezért kidobta. Ez sem gázos (most már), csak jó lenne, ha tudnánk róla. Ha valaki emlékszik, hogy látta (mintha látta volna) valahol, az kérem irjon! Fontos lenne!

A cél, hogy legyen még Live, és tényleg örülök, hogy tetszett. A pozitiv visszajelzések mind ezt erősitik.
@ 2008.04.22. 22:21
Lady!

De ha én nem látlak téged, akkor te sem láthatsz engem. Vagy ez csak a gyerekmesékben működött??? Afene. Át kell értékelni a stratégiánkat. Gyerünk fiúk sorakozóóóóóóóóó!
@ 2004.09.26. 21:31
Üdv!

Corwin, előlem nincs menekvés...
Látlak Benneteket!... :) :D

És én is nagyon örülök, hogy így elnyerte tetszéseteket a játék...

F.H.
CikkBot @ 2004.09.26. 21:31
MAGUS Live szept 4-5. (Epeiros)

http://www.rpg.hu/iras/mutat.php?cid=3693
Lamento_Eroico @ 2004.09.23. 22:54
Hali!

Először is: Thx again srácok!

A rejtőzködés/lopakodás -ról:
Persze hogy nem kéne szigorúan %hoz kötni...ha valaki olyan ügyetlen, hogy nem tud elrejtőzni, akkor ne költse a KP-it erre...a LIVE arról szól, hogy valóban eljátsza, hogy ő mekkora nagy fejvadász/tolvaj, stb...
Ha valóban ilyenre került sor -mint ahogy írtad a pl.-t -, akkor a srácot valóban leszúrhattad volna...:D

Az fp meg valóban azért lett lecsökkentve, hogy nem 1 órás harcok legyenek (mégis sikerült 1-2 ilyen hosszabb csata :)).

Természetesen mindent fontolóra veszünk (az Uweles stroyt is), tehát írjatok bátran! (akár maileket is)

Üdv
@ 2004.09.23. 19:07
Ööö.. izé, elfelejtettem kijelentkezni az előbb, szóval nem Corwin írta a hozzászólást, hanem én.
Sorry. :)
@ 2008.04.22. 22:21
Halihó!

Én is remekül éreztem magam. Nagyon feldobott, hogy néhány lelkes szerepjátékos különösebben nagy anyagi beruházások és agyonbonyolított szervezés nélkül is remek játékot tud összehozni.

Kritika szempontjából Corwin fegyvertársamhoz csatlakoznék - lényegében a mágiarendszer volt egy kicsit erős az fp-khez képest. Ja, és (bár ez szigorúan szvsz) a különféle eljátszható (!) képzettségek, mint a lopakodás, rejtőzködés, stb. nem szükségszerűen kellene, hogy a szabályrendszer részét alkossa. A játékosok is produkálják magukat, ne csak párbeszéd szinten. (Kellemetlen, mikor a fa tövében guggoló fekete ruhás egyénhez kivont karddal közelítünk, majd egyszercsak azt mondja: nem láthatsz engem, mert 150%-os rejtőzködésem van.. :D )

Szóval összességében sok-sok :) a szervezőknek és mindazoknak, akikkel túléltük vagy túlhaltuk a játékot! Már alig várom a következőt. A démonnak pedig részvétel az "aranyér" miatt! :D :D

Warmachine
@ 2008.04.22. 22:21
Kedves Fátylas Hölgy!

Alig várjuk, hogy megismerhessük igazi hatalmad, csak előtte sszólj, hogy elbújhassunk :D

Néma Nagymester!

Írnám én a kritikát, de nam sok van. Ti szervezők igazából egyetlen hibát sem vétettetek, szerintem. Hiba egy két játékosban illetve a szerteágazó szabályrendszer miatt történhetett. Gondolok itt például azokra, akik bár istentáp karakterekkel jöttek, nehezen viselték a gyors elhalálozást, és inkább elmentek kocsmázni. Remek időtöltés, csak szerintem nem túl fair a többiekkel szemben. Mennyivel érdekesebb lett volna, ha felválalják a dolgot, és mondjuk visszatérnek mint a vámpírúr "emberei". A másik észrevételem az lenne, hogy ha harcra kerül a sor, akkor mindenki maga játszon a karakterével, nem pedig kiugrani outba, és értekezletet tartani, ki mit csináljon asszem ez sem túl egyenes dolog. Nem kell mindenáron belekötni egy olyan csapatba, ami töbszörös túlerőben van, használjunk inkább cselt.
Ami a szervezők felé lenne észrevétel, az a következő. Jócskán le lettek csökkentve az fp-k, gondolom, hogy ne tartson oly sokáig egy küzdelem, de a varázslatokra már nem gondoltak. Természetesen a varázslatok piszkosul kemény és gyilkos dolgok, ám ha eredetileg van esély a túlélésre, ha az ember áthalad egy tűzfalon, akkor a liveon is legyen, ne égjen mindenki rögtön szénné. Persze lehet nincs igazam, én csak egy ember vagyok, aki soxor tévedhet is.
Mindezek ellenére nem volt gond, nah meg gondolom mi is keresztbehúztunk pár számítást ( gondolom nem sokan számítottak arra, hogy egy csapatba szervezünk majdnem mindenkit :) ).
Hja és tudom még ajánlani az embereknek hogy egyszerű átlagos karakterekkel jáccanak nem mindenféle húdenagyonerősemberekkel. Mi akik átlagos kalandozókkal voltunk remekül szórakoztunk, és nem is hívtuk fel magunkra a figyelmet.

Epeiros és a többi km!

Írtam egy aranyos kis novellát. A lényege az, hogy hogyan lesz új kegyeltje Uwelnek. Ha elküldöm nektek emilben, és megtetszik a story, láttok esályt arra, hogy egy liveot csináljunk belőle? Persze a nyitott végkifejlett fenttartásával, hisz ember tervez az istenek meg végeznek :D