Pater_Schonheit @ 2004.12.07. 16:23
klaatu barada nikto, asszem.
nem ez a film az első, amiben elhangzik :aboci: ---> The Day The Earth Stood Still c. német scifi, amiben így lehet megállítani a megvadult robotot. :feleslegesen okoskodik:

Nagyon kíváncsi vagyok én is rá, csak tartok tőle, hamar meg lehet unni, nem?

üdv:
Pater
Chantico @ 2004.12.03. 09:25
A film szórakoztató, de ha az ember elvárásokkal ül le eléje, lehet, hogy azoknak nem tud megfelelni. Ha viszont nem is sejted mi elé ültél le, akkor másfél óra tömény barmoság és felhőtlen szórakozás vár rád. Olyan klisés, hogy az már ciki és szórakoztató. :-)

Kedvenc jelenet: Ash érkezése után rövidesen láncra verve végzi. A földesúr bedobatja vmi zombihoz vagy ghoulhoz egy verembe. Az udvari varázsló már tudja, hogy a profécia szerint... Ezért utána hajítja a láncfűrészt, és... ;-)

Kártyajátékhoz a filmben valóban nincs elég anyag, de a film szellemisége könnyen "kiterjeszthető", Ash vs Freddy (ld http://index.hu/politika/kulfold/azerisafarov/ cikkhez mellékelt képek közül az elsőt csak kicsit kevésbé ciki arckifejezéssel ?), Ash vs the Aliens (egy Mecha benne Ash-sel Alieneket tapos el ?), stb... ;-)

C.
THE_Eye @ 2004.12.02. 20:53
Szerintem egy szórakoztató, jó film. Azért kártyajátékot már nem kéne (kellett volna) csinálni belőle. Abszolút nem ilyen típusú film.
Hepathos @ 2004.12.02. 20:23
Höhöhöhö kira
"Klatoo Barada Niktoo"
asszem...
Idézzük meg Cthulhut! Meg Thzeench-et! Meg Elvist!
Látta már valaki a filmet? Tényleg megvan olyan "k***a" jó?
Chantico @ 2004.12.02. 09:41
Höhö

Pöpec

Höhöhö

C.