@ 2004.12.30. 15:30
Hello!
"A mosolygó arcokat vércseppek borítják. Egy sikoly. Egy másik csapódás. Ősz fej hullik a képre, fehér hajszálait lassan átitatja a sűrű vér."
Innentől elvesztettem a fonalat...nem nagyon értettem a végét,nem maradt ki véletlenül valami?
@ 2004.12.20. 11:54
Szerintem lemészárolta a szüleit, amiért ellopták a lelkét a fényképpel. Nem kelt elég hangulatot, nem elég izgatott az ember a végére, mert túl hosszan nem lehet értelmét látni a szakmai önéletrajz-szerű leírásnak.
Szat @ 2004.12.18. 11:55
"Az egyik négert, akit Johnnak neveztem el, és különösen fotogén arca, valamint szép tetoválásai voltak fotóztam a legtöbbet."

Szvsz az ilyen nyakatekert mondatokat kéne utólag pofozgatni. Például valami ilyenre vagy hasonlóra:

Az egyik különösen fotogén arcú négernek nagyon szép tetoválásai is voltak, hát őt fotóztam a legtöbbet. Magamban elneveztem Johnnak.
jenoe @ 2004.12.16. 22:03
Biztos nem lenne rossz, de nem értem... tényleg.
MaXX @ 2004.12.16. 19:21
Hatásvadász elemek zavaros kavargása. Szerintem még sok fejlődésre van szükség.

...bár, B.D. legalább helyesen írni és fogalmazni tud... nemkevés rpg.hu-s novellaíróval ellentétben...
@ 2004.12.16. 18:46
Szerintem nagyon jó. Nem gond, hogy csak kiemelsz dolgokat, bár tényleg lehetett volna kicsit bővebben. Nagyon jóra sikerült a hangulata, és az alapötlet sem rossz. A legnagyobb probléma, hogy nem világos a "miért" és a "kit". Ha mindenesetre átírnád, kiegészítenéd mondjuk háromszor ekkorára, és beletennéd a réseket kitöltő információkat, akkor már majdnem tökéletes lenne. Mindenesetre hajrá, és csak így tovább...
darken_rahl @ 2004.12.16. 17:36
Tetszett , csak a végét nem értettem.
KI hal meg?
@ 2004.12.16. 13:58
Az alapötlet nem rossz, de eléggé elnagyolt. A kivitelezés nagyon hanyag, alig pár szóban írsz le fontos dolgokat. Ezt a témát szvsz háromszor ilyen hosszan kellett volna kifejteni. Kicsit a gyilkosságot árnyalni lehetett volna. A fotós életútjának kifejtése hoszadalmas, és tulajdonképpen ebbe a novellába teljesen fölösleges is. Azt pedig a végére sem derül ki, hogy oké, hogy lelketlen, de attól miért darabolja föl az anyját? Vannak páran így, mégsem gyilkolnak...
Amúgy nem tudom, miért érzem így, de határozottan fejlődőképes! Ne hagyd abba, lesz ez még jobb is!
Orastes @ 2004.12.16. 12:24
A sztori alapötlete jó, de sokkal jobban ki lehetett volna bontakoztatni, meg télleg nagyon so az ugrás. Mongyuk az Afrikás rész előtt lehetett volna olyat közbevetni, hogy a csóka pl fotózik az egyik híres újságnak (pl Nat.Geo -->ha már ilyen híres). Tele van egy csomó plusz lehetőséggel az egész de vannak benne erős hibák pl:
"Kátya - egykori barátnőm, akit később feleségül is vettem - sírva jött" > ez a rész pl kimondottan csak egy beszúrásnak tűnik. De lesz ez még jobb, Szerintem írd át egy kicsit, tegyél bele pár dolgot, egészítsd ki, mert ez így nagyon vázlatos. Olyan, mint egy alulexponált fotó.
Cruzifix @ 2004.12.16. 10:39
Tiszteletem!

Végűlis jó, csak meg szeretném kérdezni, hogy mi a történet mondandója. Az világos, hogy egy ember élete a téma, de pontosan mi történt vele?

Maradok tisztelettel:Crz